GODISNJI HOROSKOP ZA VAGE 2020.

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

Vage, svima ste omiljeni društveni leptir. Ali kako počinje 2020. godine, možda ćete se povući . Pošto pomrčenje Meseca od 10. januara traži od vas da bacite zaštitnu školjku, a 12. januara veza Saturna / Plutona u Jarcu pokreće unutrašnju metamorfozu, prirodno je da preferirate privatnost svog doma. Trebaće vam siguran prostor u kojem ćete obraditi svoje emocije – s tim što će Jupiteru tri puta ove godine pridružiti Pluton (4. aprila, 29. i 12. novembra), puno će toga izaći na površinu. Obično ste na rezervisanoj strani kada je reč o izražavanju osećanja i kada želite da minimizirate dramu, to je samo dobar razum. Ipak, kad Jupiter i Pluton se spremaju da isplove, vaša prava osećanja izlaze… spremni ili ne! Letnje pomrčenje, sa mesečevim pomračenjima u Strelcu 5. juna i Jarcu 4. jula, skida vam tezinu sa grudi – posebno ako su porodične. Ako vam se sve ovo čini teškim, ne bojte se. Vaša vladajuća planeta Venera uravnotežuje vagu provodeći dodatno vreme u laganim Blizancima (3. april – 7. avgusta, retrogradno 12. maja – 24. juna). Nakon što započnete godinu u režimu domace atmosfere i necega sto vam je blisko, ovaj tranzit vas odvlači u širi svet. Planirajte daleki izlet, ugledajte znamenitosti i zvukove različite kulture ili započnite novo polje proučavanja – bilo šta što privlači vašu maštu i proširuje vaš osećaj mogućnosti. Ova istraživanja mogu biti zabavna … ili bi mogla odvesti vaš život u sasvim novom pravcu. Možda vam neće biti jasno sve do pomračenja Sunca u Raku 20. juna, ali jedno je sigurno: novi putevi samoizražavanja i ličnih postignuća se otvaraju za vas. “Novo Vi” počinje da se pojavljuje kada Merkur, sunce i Venera prolaze kroz vaš znak (septembar-novembar). Možda ćete dobiti povratne informacije od onih koji poznaju i vole „staro vas“, posebno od 9. do 19. novembra kada se Venera protivi Marsu u Ovnu i pravi kvadrat sa Plutonom Jupiterom i Saturnom u Jarcu. Ali ne brinite, naučiće ga da vole kao i vi!

KARIJERA:

Pripremite se za veličinu! 2020. obećava da će biti monumentalna godina za vašu karijeru. Ali s pomrčenjem Meseca u Raku 10. januara, početak godine će verovatnije u prvi plan izbiti stari projekti a pokretanja novih ce biti u drugom planu . Ovo vreme iskoristite da proslavite svoje uspehe – to ste zaslužili! Konjunkcija Saturna / Plutona u Jarcu samo dva dana nakon pomračenja može još neko vreme da podrza finansije, naročito ako ste između poslova ili projekata. Ali ne bojte se, s vremenom kada se završi sezona raka, nove mogućnosti bi trebale da se pojave! Budući da je Merkur proveo više od dva meseca u Raku (28. maja – 4. avgusta), imaćete dovoljno vremena da se fokusirate na svoje ciljeve u karijeri. Iskoristite letnje mesece za profesionalni razvoj i umrežavanje. Pomračenje Sunca od 20. juna u Raku vas poziva da zasadite nove vizije, postavite nove ciljeve i pokrenete nova preduzeća. Ne bojte se sanjati veliko – sa vezom Jupiter / Pluton posle 29. juna i mesečevim pomračenjem u Jarcu 4. jula, ovaj mesečev ciklus može da bude potpuni menjač igre! Balans između posla i života je glavna tema za vas u ovoj godini. Uostalom, koliko god vaš rad bio iz ljubavi, to znači da podržavate svoj lični život – a ne da ga odvlačite. A retrogradnosti Merkura u Ribama / Vodoliji (16. februara – 9. marta) i Škorpionu / vašem znaku (13. oktobar-3. novembar) se pitate da li ste previše žrtvovali na jednom ili drugom području. Dugogodišnji sekstil između Jupitera u Jarcu i Neptuna u Ribama (tačno 20. februara, 27. jula i 12. oktobra) pruža vam puno mogućnosti za pregovaranje i uspostavljanje ravnoteže. Veća plata, fleksibilniji sati, mogućnost rada na daljinu… Šta god da vam treba da se zadrzite u najboljem poslu i živite svoj najbolji život, Vage, samo zatrazite – Vi to zasluzujete!

EMOCIJE:

Nikada vam nije smetalo da budete vetar ispod krila vašeg partnera. Ali s obzirom da će vaša vladajuća planeta Venera ove godine provesti četiri meseca u letećim Blizancima (3. april-7. avgust, retrogradni 12. maj-24. jun), 2020. godina više govori o širenju sopstvenih krila. Tamo je sjajan veliki prelep svet – a ako vas veza spreči da proširite svoje horizonte, to jednostavno neće ici! Tokom kratkog boravka Saturna u Vodoliji (21. marta-1.jula), čak i povremene veze mogu imati osećaj kao da vas koce. Ako želite da izbegnete vezivanje, moraćete da spustite stopalo i budete tamo gde su vam granice. Kada se Saturn u decembru vrati u ljubavnu Vodoliju i sretne se sa Jupiterom dvadeset i prvog, biće vam drago što ste uspeli! Ipak, ne treba pretpostaviti da će se svi ostali boriti sa vašim zahtevima za više slobode i prostora. Uostalom, skloni ste privlačenju partnera koji su voljni, asertivni i strastveni – tako da će očigledno imati svoje mišljenje. Sukobima ćete verovatno okrenuti glavu kada Mars uđe u vaš suprotni znak Ovna 27. juna i tu ostane ostatak godine. Vaš potreba je izbegavati sukobe što je duže moguće i održati mir po svaku cenu. Ali s Uranom koji je ove godine pretresao stvari u Biku, to više nije tako privlačna opcija. Predstavljanje tabu tema kao što su seks, novac i dinamika snage možda će pomeriti brod, ali ako to dovede do više korektnosti i jednakosti u vašoj vezi, dobro je da rizikujete! Na kraju krajeva, kako vas podseća konjunkcija Venera / Uran 8. marta, nikada ne biste morali da uradite nesto protiv sebe kako biste bili voljeni. Na jesen ćete naići na neki otpor, kada se planete u vašem znaku okreću suprotstavljajući se Marsu i zakidajući igrače za snagu Pluton u Jarcu, Jupiter i Saturn. Ali dok se Venera vraća kući svome znaku (suprotstavljajući se Marsu 9. novembra, istresući Plutona i Jupitera petnaestog, a Saturna devetnaestog), vi znate svoju vrednost – tako da ne pristajete na ništa manje!

Zithromax for sale