Dnevni izvestaj za 27. maj 2017. godine

Mesec ulazi u sazvezdje Raka, pa cete se posvetiti domu i porodici. Odlicno je vreme za resavanje mnogih porodicnih pitanja, da novac rasporedite na najbolji moguci nacin, da napravite novi razmestaj u kuci, stanu, da uredite svoj zivotni prostor i oplemenite ga novim zanimljivim stvarima, a jos i da ustedite novac.
Na poslu cete biti organizovani, istrajni i spretni, zavrsicete sve obaveze na vreme.
Razmisljate o braku i zajednickom zivotu. Dosta romanticnih trenutaka sa partnerom, partner ce biti otvoren prema vama i pruziti svu neznost, paznju i ljubav. Partner moze pokazivati znake ljubomore i posesivnosti, pa bi bilo bolje da ga ne provocirate.
Slobodni ce za partnera birati osobu koja je u mogućnosti da ih sto bolje razume. Povrsan ili previse ambiciozan partner nije pozeljan. Bice vam potreban posvecen partner koji voli decu i postuje prave vrednosti.
Bicete previse emotivni i pratice vas promenljivo raspolozenje, od prevelike srece do prevelike tuge. Prijatne trenutke provodicete sa starim prijateljima ili osobama koje su vam u proslosti puno znacile. Bicete nostalgicni, prelistavacete stare albume sa slikama, povratak korenima, secanje na prosla vremena. U periodima kada budete preosetljivi imacete zelju za povlacenjem, pa ce vas zanimati strucna literatura, istorija, filozofija, pisanje knjige, romana ili pisanje pesama.
Moguci su problemi sa zelucem, stomakom, zene bi trebalo da vode racuna kada su u pitanju grudi.
”Najvaznije na svetu su porodica i ljubav.”- Dzon Vuden

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale