HOROSKOP ZA VIKEND: dani u kojima se budi ljubav i iskrena osećanja (od 26. do 28. maja 2017. godine)

Ovog vikenda iznenadiće vas jedan susret i shvatićete kakva osećanja gajite, a evo šta nam još astrolozi predviđaju od petka do nedelje!
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
Upravo u petak menja se značaj dana – prva četiri dana naglasak je bio na idejama, dok će zadnja tri dana dominirati osećaj i intuicija. U petak Mesec u Blizancima stvara veze s praktično svim planetima: Jupiterom, Neptunom, Plutonom, Venerom, Marsom, Saturnom i Uranom, kaže astrolog Gregory Scott. “To je previše energije, i to međusobno suprotstavljene energije, da bi se Mesec s tim nosio, uprkos tome što je u Blizancima i dobar u multitaskingu.”
Uz svu ovu energiju, možda ćete se osećati preopterećeno. Moguća je nesigurnost vezana uz ono što osećate, zbog čega možete biti skloni burnim reakcijama, iritiranosti, nemiru. Zbog svega toga nastojte da stvari budu što je jednostavnije moguće, savetuje britanski astrolog. “Nemojte pokušavati etiketirati svaki osećaj, pustite ga da prođe i usresredite se na ono što možete učiniti i nad čime imate kontrolu.”

U subotu Mesec ulazi u znak Raka. Merkur, i dalje u Biku, biće u inkonjunkciji s Jupiterom u Vagi. Bićete mnogo osetljiviji i intuitivniji i usmereni na svoj dom i privatan život.

Moguće je da ponovni kontakt sa starim prijateljem, nekim koga niste videli i čuli godinama, čak i deceniju. Možda će ta osoba kontaktirati vas putem maila ili telefonski, a isto je tako moguće da vi pomislite na dobra stara vremena i poželite obnoviti kontakt.
Mesec u Raku u nedelju će biti u kvadratu s Jupiterom u Vagi te sekstilu s Merkurom u Biku, a Mars u Blizancima u opoziciji sa Saturnom u Strelcu. Postoji snažna želja za povezivanjem s nekom osobom na intimnom nivou, želite da vas ona vidi i čuje, da vas ceni, kaže G. Scott. Ako to zbog nekih okolnosti nije moguće, nađite način da izrazite svoja osećanja, savetuje astrolog.

Možda će vas vlastiti osećaji, kad pustite da “izađu” iz vas, čak i iznenaditi, možda ih uopšte nećete biti svesni. Nedelja je zaista dobar dan da se otvorite prema osećanjima, da sagledate emotivnu stranu stvari; to je ujedno jedini dan ove nedelje u kojem se izlazi s područja misaonog i ulazi duboko u područje emocija.

Izvor: Sensa klub

Zithromax for sale