LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 15. JUNA 2017: Ribe optimistične, Jarac i Blizanci pronalaze ljubav na radnom mestu

Ljubavni horoskop od 1. do 15. juna 2017: Možete da odahnete jer će zvezde biti prilično naklonjene skoro svima u prvoj polovini juna kada je reč o emotivnim odnosima. Biće tu novih zaljubljivanja, ali i poboljšanja pomalo poljuljanih veza.
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
OVAN

Bićete slatkorečivi i laskaćete svakome kog sretnete. Odlično za one koji se nekom udvaraju. Kod Ovnova u vezi će napokon nestati ljubavne prepreke i praznine koje su ih mučile. S velikom nadom ući će u bolju ljubavnu fazu.

BIK

Dok će vaš partner sve videti ružičasto, vi ćete biti fokusirani na probleme. Pokušajte da gledate pozitivno u odnosu. Iako ćete vi biti prilično osetljivi i skloni analizama, objektivno se vaš privatni život poboljšava.

BLIZANCI

Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Veza u kojoj se nalazite počinje da ličiti na sve ostale, ali vi ste srećni. Samci će ljubav možda naći na sportskom terenu, a neki na radnom mestu. Obe opcije su podjednako izgledne.

RAK

Verovatno ćete s dragim prijateljem podeliti brige svog ljubavnog života i tako sebi olakšati stvari. Neke tajne tako bi mogle isplivati na površinu i tako će vam se razjasniti ono što vas je do nedavno mučilo.

LAV

Vaš partner će se osećati dobro, ali vama će celo vreme nešto nedostajati. Razmislite šta je to. Ipak, tokom ovih dana postajaćete sve svesniji da nestaju blokade koje su vas mučile u emotivnim odnosima. Na vašu sreću.

DEVICA

Magla koja vas je činila pomalo izgubljenim bistri se. Sve je više optimizma i vere u lepši ljubavni život. Polako će dolaziti do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljniji. Stvari idu onako kako treba.

VAGA

Na miran način vi ćete pokušati da pregrmite ovaj praznjikavi period. Neki će se posvetiti hobijima. Vaša ljubavna pozicija nije zavidna. Znate da sve ovo može bolje, ali vam okolnosti, ljudi i događaji sad to ne dopuštaju.

ŠKORPIJA

Manje ćete prigovarati, pa će vaš partner postajati sve srećniji i zadovoljniji, a i vi sami. Osećaćete, doduše, kako stvari više ne idu tako glatko kao nekada. Nije to ništa, samo treba pokazati zrelost.

STRELAC

Ako se budete kontrolisali i uvažavali drugu stranu, možete očekivati poboljšanje emotivnih odnosa. Takođe ćete sve više uživati u skrivenim pogledima i čitanju između redova. Slušajte svoju intuiciju.

JARAC

Zbog toga što neke okolnosti neće ići na ruku vašem ljubavnom životu, padaće vam samopouzdanje. Ipak, oni koji još traže srodnu dušu neka ovih dana obrate pažnju na osobe iz svoje radne sredine.

VODOLIJA

Osim što ćete biti u sasvim zadovoljavajućim odnosima s voljenom osobom, trudit ćete se da poboljšate i svoj seksualni život. Vaša najdraža osoba moći će da se osloni na vas, a vama će to podići samopouzdanje.

RIBE

Osećaćete se sve bolje, bilo da ste sami, bilo u paru. Prepoznajete da se u vaš privatni život vraća optimizam. Na trenutke ćete imati potrebu da svima objavite kako se osećate, a na trenutke bi sve to sakrili. Rezultat će biti zbunjenost partnera.

Izvor: ehoroskop./ astrosudbina

Zithromax for sale