Dnevni izvestaj za 15. avgust 2017. godine

Kada je Mesec u Blizancima imate potrebu za pricom, zabavom, salom, komunikacijom, dugim razgovorima sa partnerom I prijateljima. Venera u Raku pravi opoziciju sa Rx Plutonom u Jarcu. Moguci su I iznenadni pozivi I poruke od bivsih ljubavi, koji ce vas uznemiriti, proslost zove jer Rx Merkur opominje da sve treba da se rascisti I da nista ne ostane nedoreceno.
Bicete konfuzni, dekoncentrisani, zbunjeni I sto se tice ljubavi I posla. Moguci su problemi sa novcem, nemojte se zaduzivati, nemojte pozajmljivati novac, jer vam nece biti vracen.
Proverite ispravnost svih informacija, jer moze doci do neke zabune, da nastane neki problem sa partnerom, mozda cete sumnjati I u njegovu vernost, zbog ljubomore i posesivnosti lako moze doci do sukoba i velikih svadja. Razgovarajte I resite sve probleme na miran nacin.
Rx Merkur i Rx Pluton donose duboko poniranje u podsvest i sustinu stvari, ponovice se nesto sto se vec dogodilo i uznemirice vas, ali moracete jednom da donesete odluku i konacno presecete i resite se svega sto vas muci. Imacete bolji uvid u sustinu stvari, razumecete neke postupke drage osobe, reci ce imati moc, nase reci uticace na druge, pazite da nekog ne povredite, otkrivaju se tajne, pratite svoje snove, jer mozda vam snovi nagoveste neke stvari koje ce biti od bitnog znacaja. Sudbinski susreti se mogu desiti na poslu, preko prijatelja, ili sa osobom koju vec dugo poznajete, prema kojoj gajite duboke emocije, a niste bili spremni i imali snage da to sebi priznate. Imacete i fatalni susret sa osobom koja vam je puno znacila u proslosti i pozelecete da obnovite nekadasnju vezu.
Moguci su problemi sa stomakom.
Ovaj aspekt najvise ce uticati na osobe u znaku ili podznaku Raka, Jarca, Ovna i Vage.
”Ne gubite vreme objasnjavajuci nesto, ljudi cuju samo ono sto zele da cuju.”- Paulo Koeljo

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale