Jedan horoskopski znak UVEK OPRAŠTA PREVARU: Neverstvo partnera u njemu budi strast i razumevanje. Ostali nisu toliko tolerantni…

Nevera je ozbiljan prestup u odnosu dvoje ljudi i malo ko može oprostiti takvu izdaju. Neki znakovi nikako ne mogu preći preko toga, dok će drugi, poput Strelca ili Blizanca, ipak razmisliti. Na kraju, ima i onih kojima neverstvo partnera golica maštu, budi interesovanje i stvara dodatno uzbuđenje…
Pripremio: Aleksandar Tomić
OVAN
Pobesneće, vikati i lupati oko sebe, a partnera “počastiti” porcijom uvreda. Ne znate i ne želite praštati, pa odmah pomišljate na razvod braka ili konačan razlaz. Neveru doživljavate kao sopstveni poraz, zbog kojeg se u vama gasi svaki interes prema partneru .

BIK

Kada doznate za neveru, treba vam vremena da shvatite što se zapravo dogodilo. Vaša početna blokada i čudan mir s kojim primate takvu vest, samo su zatišje pred buru. Kada otkrijete pravo stanje stvari, pobesnite i vređate, terate partnera ili sami odlazite. Kada vas bes popusti, spremni ste se vratiti i početi ispočetka.

BLIZANCI

U trenutku kada čujete da vas je partner prevario, mislite da se on samo šali. Tražićete dokaze da se to stvarno dogodilo i tek kada shvatite da je to istina, počećete histerisati. Ali kako vaša ljutnja većinom kratko traje, znate partneru oprostiti i pružiti priliku za nov ljubavni početak.

RAK

Prevara na vas ostavlja trajne posledice. Prevari li vas partner, u svakoj ćete sledećoj vezi biti opterećen mišlju da vas to iskustvo opet čeka. Kako obožavate decu i po svaku cenu želite okupiti porodicu, spremni ste oprostiti i preći preko svega.

LAV

Osim što ste povređeni, opterećeni ste podsmehom okoline i svešću da je u očima drugih srušena idealna slika vašeg braka ili veze. Iako ste po prirodi velikodušni, teško će te partneru ikad više verovati i najviše zato ste ga spremni ostaviti.

DEVICA

Kada saznate za neveru, odmah ćete angažovati advokata ne bi li saznali šta sa razvodom dobijate, a šta gubite. Smireno, kao da se to događa nekom drugom, nastojaćete u svoj život uvesti novi red i smisao, ali bez bivšeg partnera.

VAGA

Nastojaćete shvatiti motive partnerove nevere i diplomatski pokušati izgladiti problem. Znate praštati pod motom da je ljudski grešiti. Čak i kada shvatite da tu ljubavi više nema, ostajete vezani uz partnera boreći se za nastavak odnosa.

ŠKORPION

Odmah ćete želeti saznati ko je osoba koja vam je uzurpirala privatan život, i pošto – poto joj se osvetiti. Istog trenutka završavaju sve vaše fizičke i osećajne veze s partnerom. Na prekid ste spremni bez obzira radi li se o vezi ili braku u kojem imate decu.

STRELAC

Pokušaćete shvatiti i dokučiti razloge zbog kojih je došlo do nevere. Nećete odmah razmišljati o razvodu ili prekidu, nego ćete pokušati s partnerom razgovarati, kako bi zajednički uvieli koliko tu ima ljubavi i mogućnosti da se greške isprave.

JARAC

Podnećete partnerovu drskost ili neslaganje, ali neveru nikad! Bez propitkivanja zašto je do toga uopšte došlo, napuštate partnera bez da vam padne napamet pomirenje. Celi ćete događaj pokušati što pre zaboraviti, ali on će vas, kao najgora noćna mora, pratiti još dugo.

VODOLIJA

Svesni ste je da je nevera česta pojava u gustom prometu ljubavnih veza i brakova, pa vas to neće šokirati. Možda ćete kriviti sami sebe jer propagirate slobodu odnosa. Nećete samo tako prekinuti odnos, čak štaviše, vaš će se interes i razumevanje za partnera pojačati.

RIBE

Toliko se vežete za partnera da na njegovu neveru katkad ostajete slepi. Ne želite uvideti istinu i činjenično stanje, a ako vam je ta istina bolno servirana od partnera, histerisaćete i padati u stanja depresije, ali nećete ostaviti partnera čak i ako znate da ste nevoljeni.

Izvor: 24 sata

Zithromax for sale