Mesečev horoskop za srećan i ispunjen život: šta nas čeka do punog Meseca u Ribama (od 15. avgusta do 10. septembra 2017. godine)

Mesečev horoskop za srećan i ispunjen život: šta nas čeka do punog Meseca u Ribama (od 15. avgusta do 10. septembra 2017. godine)
Pripremio: Aleksandar Tomić
Uz drugu četvrtinu u Biku, 15. avgusta, uspešni smo u popravljanju i ulepšavanju svega što nije onakvo kakvo bi trebalo da bude. Bik, Škorpija, Jarac i Rak popravljaju ljubavnu vezu unoseći u nju brižnost, romantiku i strast. Lav, Vodolija, Devica i Ribe u kući će popraviti sve što mogu, ulepšaće dan svojim bližnjima… Ovan i Vaga srećne su ruke s novcem, a Blizanci i Strelac su uporni u održavanju stabilnijih navika i reda u svakodnevici.
Drugi uzastopni mlad Mesec u Lavu i pomračenje Sunca, 21. avgusta, daju nam priliku da se zamislimo nad vlastitim neprihvaćenim osobinama koje najčešće projektujemo na druge – nad svojom senkom. Ponosni Lav, Ovan i Strelac pred velikim su izazovom. Sve što strastveno mrzite na drugima, zapravo se krije u vama! Bolna je to, ali isceljujuća istina.
Devica, Bik i Jarac u snovima pronalaze dragocene poruke o tome kako da reše ono što ih muči, gde da se usmere. Blizanci, Vaga i Vodolija mogli bi da imaju oblačno razdoblje u ljubavnim vezama. Razbijaju glavu u potrazi za rešenjem, ali ono se ne krije u analizama, nego u srcu! Kada dopuste da ih srce vodi, Rak, Škorpija i Ribe odlično će proceniti vrednost vlastitih ideja i znati da ih iskoriste.
Muzika, meditacija i samoća
Uz prvu četvrt u Strelcu, 29. avgusta, odlično je da provedete dan u prirodi, baveći se nekom sportskom aktivnosti. Ako imate priliku, otputujte ovih dana barem do susednoga gradića, izađite iz svog uobičajenog okruženja. To pomeranje je prilika da svakodnevicu pogledate iz drugačije perspektive. Lakše ćete uočiti šta no biste mogli da menjate u svojim rutinskim navikama. Čak i male promene donose osećaj slobode i daju snagu za nastavak svakodnevnih obaveza.

Pun Mesec u Ribama, 6. septembra, obeležimo malim ritualima koji će obnoviti maštovitost, osećaje i veru u život. Ovan, Lav i Strelac to će najlakše postići spavanjem. Provedite dan u pidžami, osetite kako je to da ne radite ništa. Samo tako ćete jasnije čuti svoj unutrašnji glas. Blizanci, Vaga i Vodolija obnavljaju maštovitost pisanjem dnevnika, zapisivanjem snova, čitanjem poezije ili romantičnih priča.
Ribama, Raku i Škorpiji najviše će prijati muzika, meditacija i samoća. U mirnim trenucima spoznaće ono što žele manifestovati u bliskoj budućnosti. Osećaj da mogu zakoračiti u novo stvaralačko razdoblje, kao i odlično opuštanje, Jarcu, Devici i Biku pružiće aromaterapija, refleksna masaža stopala ili jednostavno – dobar pedikir.

Izvor: Sensa klub

Zithromax for sale