Dnevni izvestaj za 17. april 2017. godine

Kada je Mesec u znaku Jarca, razum i logika postaju primarni, a zelja i ambicija za sticanjem moci je neodoljiva. Sunce u Ovnu u trigonu sa Rx Saturnom donosi pozitivne promene, lepe vesti, napredovanje u poslu i novcani dobitak. Budi se takmicarski duh u vama, zelja da budete prvi u svemu, zelja da se pokazete u najboljem svetlu. Bicete puni elana i entuzijazma.
Radicete na znacajnim projektima koji doprinose stvaranju vaseg boljeg statusa. Imacete ozbiljan pristup poslu, disciplinovani ste i odgovorni, istrajni da rezultate svoga rada materijalizujete. Ukoliko trazite posao, otvorice vam se vise mogucnosti, uspecete da pronadjete posao bas kakav zelite.
Kada su u pitanju emocije bice vam tesko da iskazete svoje emocije jer Rx Saturn i dalje pravi kvadrat sa Venerom, ali takodje tu je i pozitivan upliv Marsa, koji ce ublaziti uticaj hladnog Saturna, i ovaj negativan uticaj ce narednih dana slabiti. Mozete se nadati lepim vestima i zanimljivim susretima. Bicete neodoljivi suprotnom polu.
Ako ste slobodni mozete upoznati zanimljivu osobu u znaku Bika, Riba ili Strelca na kracem putovanju ili preko drustvenih mreza. Budite otvoreni za druzenje i nova poznanstva.
Moguci su problemi sa zubima, bolovi u kolenima i zglobovima.
„Moras se privici na malo tuge u zivotu. Neces znati sta je prava sreca ako je ne budes imao sa cime uporediti” – Paulo Koeljo

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale