Dnevni izvestaj za 11. april 2017. godine

Pun Mesec je u znaku Vage, Venera kao vladalac Vage pravi kvadrat sa Saturnom, tu je i veliki T-kvadrat izmedju Sunca, Plutona, Jupitera i Urana. Ovo su jake i turbulentne energije, pa ce neminovno doci do raznih svadja, sukoba, nesporazuma posebno kada se radi o partnerskim i poslovnim partnerima. Bicete preosetljivi, razdrazljivi, grubi, ranjivi, besni.
Ovi aspekti ce najvise uticati na kardinalne znakove Ovnove, Vage, Jarceve i Rakove, ili ako u natalu imate planete u istim.
Kada je Pun Mesec pojacana je nervoza, nezadovoljstvo, agresija, nerazumevanje. Tada dolazi do kulminacije, pa bi bilo dobro ovu negativnu energiju preusmeriti na nesto pozitivno i konstruktivno. Izbegavajte rasprave, Rx Merkur takodje utice da do vas stigne neka laz, pogresna informacija ili poluistine, zato nemojte reagovati i donositi ishitrene odluke. Mnoge veze su na ispitu, moguca su neprijatna iznenadjenja i raskid.
Sacekajte i primirite se. Radite nesto sto vas ispunjava i cini srecnim, bavite se fizickom aktivnoscu, procitajte neku dobru knjigu, odgledajte neki film, ogradite se od neprijatnih situacija i ljudi. Sacuvajte svoj duhovni mir.
”Sve bitke u zivotu sluze da nas necemu nauce- ukljucujuci i one koje gubimo. Kad porastes, otkrices da si cesto branio laz, obmanjivao sebe i patio zbog gluposti. Ako budes dobar ratnik, neces sebe optuzivati zbog toga, ali niposto ne dozvoli da se tvoje greske ponove.” – Paulo Koeljo

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale