Dnevni izvestaj za 10.4.2017.:

 

Priredila astrolog Marija Savovic

Mesec je u znaku Vage pa je vreme da se pozabavite pitanjima partnerskih odnosa, Merkur u znaku Bika krece retrogradnim hodom i donosi nejasne misli, nepromisljene reci koje mogu povrediti vase najmilije, zato vodite racuna sta pricate.
Na poslu cete biti angazovani, ambiciozni, preduzimljivi i fleksibilni. Brzo cete razmisljati, donositi brze odluke, ali ipak tri puta merite, jednom secite. Imacete izdatke, stedite novac, moracete da izmirite dugove iz predhodnog perioda. Komunikacija sa saradnicima bice otezana, sukob sa autoritetima neizbezan. Poslusajte savet starijeg i iskusnijeg kolege koji zeli da vam ukaze na greske koje cinite.
Mesec u Vagi pokrece pitanje partnerskih odnosa. Nalazite se u sjajnoj formi i stalo vam je da se predstavite u skoro savrsenom svetlu pred osobom koja vam se dopada. Delujete snalazljivo ili zavodljivo i umete da sarmirate svoju okolinu. Prijace vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednicki zivot, momenti romantike i uzavrelih strasti. Pokazite vise razumevanja i tolerancije, vasem partneru ce to puno znaciti.
Provedite romanticno vece sa partnerom.
Slobodni mogu imati zanimljive susrete na putovanju, kao i poziv od nekog izdaleka. Imacete vise ljubavnih ponuda pa necete moci da se odlucite, a da ne zaboravimo i Rx Veneru koja u vas zivot vraca i ljubavi iz proslosti. Prijace vam druzenje i zabava sa prijateljima.
Moguci su problemi sa besikom i bubrezima.
”Vazno je koliko dobro zivis, a ne koliko dugo.” -L. A. Seneka.

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale