Sta vam donosi Retrogradni Merkur u Biku?

Merkur u Biku je 10. aprila krenuo retrogradnim hodom, 20. aprila se vraca u znak Ovna, a direktno krece 3. maja. Problemi koji ce se javiti najvise ce biti u segmentu posla i finansija, jer je Bik vladalac drugog polja-polje vezano za materijalnu sigurnost, sticanje novca vasim radom, pokretnu imovinu, investicije, domacinstvo, osecanje sopstvene vrednosti i osecanje vrednosti uopste.
Javljaju se prepreke, problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima, ne preporucuje se potpisivanje ugovora i sklapanje poslova. Izbegavajte vadjenje licnih dokumenata i vaznih papira. Ako ste razmisljali o kupovini nekretnina, automobila i vrednijih stvari, budite strpljivi i sacekajte da Merkur izadje iz retrogradnosti. Rx Merkur donosi zastoj i prolongiranje.U ovom periodu moze doci i do kvarova kucnih aparata, mobilnih telefona, kompjutera.
Iznenadni trosak novca, nagli gubici, novac se ne moze zadrzati, kao da istice iz dzepa, a moguce su i kradje i prevare.
Takodje budite oprezni i u saobracaju, moguc porast saobracajnih nesreca, oprez na pesackim prelazima.
Rx Merkur donosi promenljivo raspolozenje, pad koncentracije, tromost duha, nervozu. Takodje bice dosta traceva, dezinformacija i ogovaranja, pa se potrudite da ne budete deo toga.
Sve nesporazume iz proslosti morate resiti u ovom periodu. Moguce je da cete biti zrtva manipulacije, vodite racuna sta govorite jer se lako moze desiti da vase reci i stavovi budu pogresno protumaceni.
Moguci su problemi sa vratom, grlom, stitnom zlezdom, hormonima.
Vodite racuna o ishrani, smanjite unos masne hrane i alkoholnog pica.
”Zivot ume da testira volju coveka na dva nacina- u situacijama kada mu se nista ne desava i u situacijama kada mu se desava sve odjednom.” – Paulo Koeljo

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale