Bik slaganje sa drugim znacima

Pripremio za vas:Aleksandar Tomić

OVAN: komplementaran odnos. Bik smiruje Ovna i unosi stabilnost u zajednički život. Ostaje realan dok Ovan „plamti”. Ukoliko razlika u temperamentima nije suviše velika, jedno drugom će biti prava podrška i oslonac.

BIK: mogu se slagati pod uslovom da imaju dovoljno novca za udoban život. U suprotnom će jedan na drugog projektovati svoju nesigurnost. Njihov hedonizam donosi velika zadovoljstva, ali ne smeju preterivati.

BLIZANCI: žive različitim ritmovima što može biti uzrok uzajamne iritacije. Ako su oboje skloni umetnosti, komunikacija će biti lakša. U braku je bolje da žena bude Bik, kao stabilnija I privrženija kući.

RAK: srodne duše, emotivne i senzualne. Oboje su vezani za kuću i porodicu i – materijalna dobra. S dovoljno novca če živeti udobno, u ljubavi i slozi. Bez novca, njihov čitav sistem dolazi u pitanje. jedan mora da „potegne”.

LAV: vezuje ih ljubav prema lepom, aii ih suprotni temperamenti razdvajaju. Lavu je potrebno divljenje. Ako ga ne dobije od Bika, potražiće ga na drugom mestu. Dok je Bik vezan za kuću, Lav voli da skita”.

DEVICA: afinitet zemljanih znakova. Devica intelektualno stimuliše Bika i podstiče ga na akciju. Bik smiruje nervozu Device. Jedini problem je ako je Bik suviše lenj i „uspavan”, pa Devica počne da se dosaduje.

VAGA: oboje su vezani za sve što je lepo i imaju dara za umetnost. Medutim, razlika u temperamentima je tolika, da skoro nikad neće moči zajedno. Koliko je Bik vezan za kuću, toliko Vaga voli da izlazi i da se druži.

ŠKORPIJA: suprotnosti koje se privlače, s tim što Bik obično „strada”. Kod škorpije ostaje izvesna doza večitog nezadovoljstva. Najbolje će se slagati u seksu. Da bi ostali, zajedno, Bik ne sme podsticati ljubomoru škorpije.

STRELAC: spajaju ih ljubav prema prirodi – zdravom životu. Inače su suviše različiti da bi jedno drugom zapali za oko. Veća je verovatnoća da će biti prijatelji, retko ljubavnici. Često prodju jedan pored drugog.

JARAC: afinitet zemljanih znakova donosi uspeh na poslovnom i privatnom planu. Oboje vole sigurnost i jasno odredene odnose. Ne smeju se predati posesivnosti, da ne bi jedno drugo „progutali”. Veza za zrele godine.

VODOLIJA: posesivni Bik ne podnosi slobodoljubivost Vodolije. Vodolija ne podnosi sputanost koju joj Bik nalaže. Mogu biti odlični prijatelji, ali ne i ljubavnici.O svetu i ljudima imaju jako različite poglede.

RIBE:suprotnosti koje se privlače, ukoliko Bik nije suviše materijalno orijentisan, a Ribe nematerijalno. Neko mora da se pobrine o egzistenciji, da bi imali od čega da žive. Inače su oboje senzualni i senzibilni.
Izvor:Astro24

Zithromax for sale