Ovan slaganje sa drugim znacima

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

Ovan i Ovan slaganje
U vezi Ovna sa ovnom jedan od partnera je uvek u superiornijem položaju. Ovo može biti harmonična i skladna zajednica ako se na vreme podele oblasti dominacije. Ako je i materijalna situacija zadovoljavajuća, onda je to sigurno odnos koji obeležavaju odanost i uzbuđenja.

Ovan i Bik
Veza koja obećava i ima nade za uspeh je veza ova dva znaka. lako su to dve tvrdoglave i jake i ličnosti mogu stvoriti jaku vezu, u kojoj sigurno dolazi do varnica i svađa. Bik koji želi materijalnu sigurnost ali i sačuvano dostojanstvo, često se sukobljava sa Ovnom koji nikad neće oprostiti poraz, a likovaće ako izađe kao pobednik. Ovakvim ponašanjem dostojanstvo i ponos Bika su povređeni.

Ovan i Blizanci
Potreba za materijalnom sigurnošću karakteriše oba znaka, tako da se mogu stvoriti harmonični odnosi. Ako steVi i Vaš partner u ovakvoj kombina-ciji, a želite da to bude uspešna veza pokušajte da ne prigovarate mnogo i uvek, jer ste oboje skloni čestim prigovorima, a ni svađe vam nisu retke.

Ovan i Rak
Jako teška kombinacija, jer Ovan je onaj koji može totalno da obezvredi i omalovaži Raka i totalno preuzme dominaciju nad njim. Ovo je veza u kojoj postoje mnogi razIozi za neslaganje pa i u samim karakterima ovih znakova.

Ovan i Lav
Ako je moguće potisnuti želju oba znaka za do-minacijom, stvoriti ravnopravnost među partnerima u slučaju da je žena Lav, ova veza može biti dobra.U slučaju da je muškarac lav onda je ta veza skoro nemoguća.

Ovan i Devica
Muškarca Ovna može da iznervira preterana paž-nja Device, koja voli da pridaje značaj sitnicama i koja je jako realna. Ako je žena rođena u znaku Ovna veza je moguća samo ako postoje zajednička inte-resovanja.

Ovan i Vaga
Ako želite kratku i strasnu vezu ovaj spoj vam to obećava. Vaga voli da je uvek uz svog partnera, Ovan voli svoju slobodu i nezavisnost i to ne može dugo da trpi. Ovo je vatren i strastan spoj, ali je kratkog trajanja.

Ovan i Škorpion
Odnos pun žestine, strasti, vatrenog seksa i pot-punog razaranja oba bića, je ova kombinacija. Ovan koji ume da prašta, ali ne zaboravlja prevare, Škorpion koji čeka da se osveti za sva pon iženja i kritike. Ovo je za Ovna idealan spoj. Oba partnera imaju zajednički cilj – praktičan ili materijalni interes. Različitost je ono što ovu vezu može učiniti efektnom, kao i prijateljstvo koje ovi partneri mogu izgraditi.

Ovan i Strelac
Odnos u kojem su izraženi razumevanje i obo-strano poštovanje, odnos u kojem partneri pomažu jedno drugom, ako nemaju preteranu potrebu za posedovanjem je spoj koji daju ova dva znaka.

Ovan i Jarac
Ako je u ovoj vezi žena Ovan, nju može odbiti proračunatost Jarca koji sve čini za prestiž u društvu. Jarca može iznervirati potreba Ovna da je nešto novo uvek u blizini, večita istraživanja koja Ovan voli i koja su mu potrebna. Dva različita temperamenta u svakom pogledu, jako je teško održati ovakvu vezu.

Ovan i Vodolija
Šta Vodolija izmisli – Ovan realizuje. Odnos pun novih ideja i realizovanih projekata, ali uz dosta nesuglasica, bez mira i opuštenosti. Jedna burna i živahna kombinacija, u kojoj oba partnera žele da sačuvaju svoju slobodu. Ovakvi odnosi imaju većih izgleda za duži zajednički život od svih susreta Ovna sa nekim od ostalih znakova.

Ovan i Ribe
Suprotnosti se privlače! To je veza Ovna sa Ribama. Za Ovna Ribe su sanjalice, suviše spore, promenljive i neverne, i nikada ih ne mogu razumeti. Ovakve veze mogu dugo trajati ali Ovan nikada neće biti taj koji je kriv za raskid.
Izvor: Astro24

Zithromax for sale