Aspekti vašeg bioritma u junu 2017.

Pripremio za avs: Aleksandar Tomić
Ovo je mesec smelih odluka, inspiracija, predanosti i ujedinjenja suprotnosti. Između ostalog, ovog juna vaš cilj treba da bude povezivanje sa sveukupnošću. Vaše slobodne odluke moraju doći iz dubine vašeg bića i srca.

Potrebno je da uspostavite potpuno nove veze i odnose sa drugima, da prepoznate nove bliskosti, te pronađete vlastiti stav, vlastitu filozofiju i samim tim način života po sopstvenim standardima. Morate sada da se izborite sa iskušenjima i suočite sa etičkim i moralnim odlukama. Juni mesec je bitan za sve one ljudske odluke na fizičkom nivou, a koje vode u progres.

Vaši poslovi su sada u jednoj veoma lepoj fazi. Dobar je ovo period za uspostavljanje novih kontakata, dogovora i poslova, kao i za utvrđivanje starih dogovora i obnovu poslovnih veza. Ako želite da u svom poslu konačno odvojite prave stvari i ljude, od onih neadekvatnih, ovo može biti za to idealan period.

Divan period je i za sve zaljubljene, ali i za sve one koji tek nameravaju da se zaljube i sebi time oboje život. Ljubav je najlepša potreba i treba je postaviti na počasno mesto. Ako ste u dugoj vezi, zapitajte se – kakav je vaš odnos? Da li imate u njemu dovoljno poštovanja, te da li postoje mogućnosti za sve potrebne zajedničke dogovore i sam život zajedno. Ako vam pak veza loše ide, pravo je vreme da to ispravite. A ako ste trenutno slobodni, samo napred, ljubav vas čeka.

Po pitanju zdravlja, osetljiva su vam ramena, ruke, šake i kukovi. Da bi vam se nervi opustili, konzumirajte hranu bogatu kalcijumom – jogurt, mlečne proizvode, kajsije, celer, svežu cveklu, karfiol.

Što vam donosi mesec juni u skladu sa vašim ličnim brojem meseca?

Bioritam se dobija iz dana i meseca rođenja, koje svedemo na prost broj. Nakon toga svom broju bioritma dodamo broj juna, šestog meseca u godini (6) i broj godine na globalu (2+0+1+7=1), pa tako mesec juni nosi broj 7. Kada taj broj dodate broju svog bioritma dobijate lični mesec.

Primer: 14. 06. = 1 + 4 + 6 = 11 = 2

2 (bioritam) + 6 (juni mesec) + 1 (godina na globalu ) = 9 (lični mesec)

LIČNI MESEC 1 – miran period, mogući prilivi novca. Mogućnost rešavanja nekih ključnih problema.

LIČNI MESEC 2 – ne počinjite ništa novo. Ne zatvarajte se u sebe, već se družite se. Napravite selekciju u svom okruženju. Eliminišite ljude koji vam crpe energiju.

LIČNI MESEC 3 – puno pozitivne energije i nov početak. Dobar mesec za kvalitetniji rad. Neka vas emocije ne blokiraju, neka razum prevlada.

LIČNI MESEC 4 – želećete da nešto materijalizujete. Pričuvajte zarađeni novac i budite obazrivi sa finasijama.

LIČNI MESEC 5 – vodite računa da ne postupate ishitreno i ne budete previše otvoreni ka drugima. Koristite svoju pokretačku energiju u konstruktivne stvari za vas.

LIČNI MESEC 6 – mesec sa dosta napora i radnih obaveza. Zbog takvog tempa pripazite svoje zdravlje i ne iznurujte sebe. Nađite vremena i za odmor.

LIČNI MESEC 7 – lep period pred vama. Vaša duša je zaslužila malo opuštanja i neko lepo putovanje. Mogućnost dobrog i interesantnog posla.

LIČNI MESEC 8 – dajte sebe više porodici, partneru i prijateljima. Mogućnost prinove i sređivanja emotivnog života.

LIČNI MESEC 9 – čuvajte nerve, jer pojačana je nervoza. Ne verujte ljudima koji vam pričaju prazne priče. Vi ste stare duše i u ovom mesecu bićete pred nekim posebnim izazovima.

Izvor: Nevena Đukić

Zithromax for sale