NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 4. DO 11. JUNA 2017: Vaga traži nova uzbuđenja, Rak potiskuje simpatije, Vodolija u vezi sa zauzetom osobom

Nedeljni ljubavni horoskop od 4. do 11. juna 2017: Jedno je sigurno, ova nedelja uopšte neće biti monotona. Biće tu svega – od ulaska u vezu sa zauzetim osobama, kolebanja da li se vratiti starom partneru, razmirica sa aktuelnim, ali i iznenadnih iskri koje će vrcati na sve strane sa potpuno novim osobama. Saznajte šta očekuje vaš znak.
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
OVAN

Venera pred promenu znaka pruža mogućnost da najzad upoznate osobu koja vam se dopada već duže vreme. S druge strane, period počinje konjunkcijom Meseca i retrogradnim Jupiterom u vašem sedmom polju. Verovatno će vas pozvati bivša ljubav i pokušati da obnovi vezu.

BIK

Puni ste energije, željni ljubavi i uvek spremni da pređete granice dozvoljenog. Slobodni Bikovi oslobađaju se starih emocija, a one u braku očekuje dobar odnos sa partnerom.

BLIZANCI

Venera u dvanaestom polju, tokom ove nedelje uvešće vas u neke zabranjene zone, koje već dugo samo posmatrate, ali nikako da zakoračite.

RAK

Ulazak Venere u vaše jedanaesto polje ukazuje da već dugo potiskujete simpatiju prema nekome iz okoline. Osoba sa kojom već dugo komunicirate može da vam priredi iznenađenje.

LAV

Venera u desetom polju, osim što nagoveštava interesantna dešavanja na radnom mestu, ukazuje i na osobu iz poslovnog okruženja koja vam se dopada.

DEVICA

Ulaskom Venere u Bika, vama trigonski znak, doći će do promena u emotivnom životu. Slobodne Device i dalje su neodlučne – da li da prihvate vezu ili da ostanu slobodne. Predstavnike znaka koji su u braku očekuje paralelna veza.

VAGA

Venera, vaš vladar ulaskom u drugi znak svog vladarstva polako stavlja stvari na svoje mesto. Od svega, možda se najbolje možete osećati u rutinskoj vezi, bez mnogo promena. Vage koje su u braku imaju problem dosade i traže nova uzbuđenja.

ŠKORPIJA

Iako Mars, koji ulazi u Raka i Venera, koja ide prema Biku, zasnivaju svoj odnos na povoljnom aspektu, emocije će biti veoma dinamične, čak pomalo i destruktivne. Slobodne Škorpije biće okružene prijateljima, preko kojih će upoznati stabilnu osobu.

STRELAC

Morate da pronađete mehanizam za oslobađanje od dosade ili ustaljenosti, jer vam je Merkur, vladar sedmog polja na prilično napornim stepenima Bika i tek prelaskom u svoj znak moći ćete delimično da odahnete.

JARAC

Ulazak Marsa u sedmo polje, sa aspekta emotivnih dešavanja ravan je oluji, pa će biti velikih nesporazuma sa voljenom osobom. Period će biti zanimljiv, ali ništa manje napet samo za slobodne Jarčeve. Potrebno je da nađete meru, jer često idete iz veze u vezu.

VODOLIJA

Gotovo ceo period biće u znaku društvenih događanja, brojnih putovanja na kojima ćete upoznati nove zanimljive osobe koje će uneti izvesne promene u vaš emotivni život. Bićete u situaciji da uživate u ljubavi sa osobom koja nije slobodna. Često imate periode zatvorenosti, ali je došao trenutak da ih se oslobodite.

RIBE

Krajem nedelje imaćete iznenadni susret u širem društvu. U svakom slučaju promene u emotivnom životu su zaista neophodne. Možda se odvažite i nekuda otputujete, što bi osvežilo vezu.

Izvor: novosti/ besnopile

Zithromax for sale