9. 7. nebom će zavladati najmoćniji puni Mesec: susret sa svojom karmom!

Ponekad nam je dan uvid u ono što je moguće, kada bi samo isključili naše verovanje u logično.

Pripremio: Aleksandar Tomić
9.7. doživićemo moćan i neograničen pun Mesec.
Često se čini da je život samo ono što mi zamišljamo. Možda je to moć manifestacije; mi težimo živeti prema onome što smatramo mogućim, piše Elephant journal.
To takođe može delovati protiv nas, ako dopustimo da naši strahovi preokrenu našu veru.
Ideja o nemogućem je ideja kojoj smo podlegli kad nam nedostaje vizija da drugačije vidimo stvari od onoga čemu smo se nadali.
Mesec ne može uticati na nas na način da učinimo nešto što ne želimo učiniti.
Ne može nas odvojiti od naše namere ili nas prisiliti da promenimo odredište, naterati nas da se uputimo na ono koje nam nije suđeno, ali to ne znači da on ne utiče na nas ili da nam ne može pomoći da krenemo u susret svojoj sudbini.
Verovati u božansku moć svemira znači živeti u zahvalnosti za sve što je stvoreno, uključujući mesec i solarni sustav. To takođe znači zabavljati se s idejom da je život možda puno više od onoga što mislimo da on jeste.
Moramo se prepustiti toku Svemira, dopustiti da stvari dolaze i odlaze kako im je suđeno i biti svesni da sve što nam je stvarno suđeno, nikada nas neće zaobići – to je ideja karme.
Kada živimo naše živote iskreno i s integritetom, zadržavajući svoje uverenje čak i ako se ništa trenutno ne događa, na drugi način će nam se prikazati te iste kvalitete u drugima i onda stvaramo pozitivan obrazac karme.
Ako umesto toga nepotrebno povređujemo druge ili živimo nepošteno, onda će doći do balansiranja univerzalnih energija, koje nam trebaju pokazati – ne odmažu nego preusmeravanje.
Ponekad se čini da imamo ograničene misli o božanskom i da vidimo ovu moć kao silu koja je prisutna da nagradi dobro i da kazni loše.
Ipak, u ovom životu ne postoji sila koja namerno uzrokuje bol bilo kojoj od naših duša. Svemir je pun milosrđa, ali više od toga, božansko nastoji pomoći nam da živimo našu svrhu u ovom životu – ne da nas kažnjava za pogreške na putu.
Ovaj puni i mesec sve nas preusmerava – ili potvrđuje naš trenutni put.
Kako smo ušli u novi mesec, zagazili smo u drugu polovinu godine. Ovo je vreme kada se zbunjenost smanjuje i pokaza ćemo samo koliko smo radili – i naravno, koliko smo napredovali.
U ovom životu moramo otkloniti svoja uverenja o tome kako smo zamišljali da će se naša priča odvijati, kako bismo mogli živeti punim plućima. Svrha svega ovoga je ne razmišljati o smislu naših izbora niti igrati na sigurno i uvek činiti izbore koji se od nas očekuju.
Imamo dva izbora u ovom životu: Možemo učiniti sretnim svaku osobu koja se nalazi u našem životu ili možemo početi sa sobom i učiniti sreću našim prioritetom.
Često mislimo kako ćemo se usrećiti i odabiremo one puteve u životu koji osvetljavaju naše duše, ali tada povređujemo druge.
Ali, na kraju, onima koji nam samo odobravaju ili nas vole zbog naše želje da im ugodimo, nije na kraju uistinu stalo do toga ko smo, već do toga koliko dobro sledimo njihove planove za nas.
Ovaj pun Mesec vraća nas na karmičku stazu i izaziva nas da kreiramo ono što želimo manifestovati.
Ne možemo stati, opustiti se i onda očekivati ​​da ćemo se jednog dana probuditi sretni, ispunjeni, a pored nas će se nalaziti ljubav našeg života – pogotovo ako smo nepošteni prema sebi, u pokušaju da zadovoljimo tuđe želje.
Umesto toga, moramo preuzeti odgovornost za vlastiti život i učiniti izbor da živimo u našoj istini – bez obzira koliko nam je drugi pokušavali sakriti. Živeći autentično iz naših srca, automatski stičemo poštovanje drugih, čak i ako nas u početku nisu razumeli.
Istina je da, budemo li iskreni, prirodno stvaramo pozitivan obrazac karme i pozivamo druge da učine isto.
Kad odabiremo izbore, osećamo – bilo to svesno ili ne – kako će nas oni najbliži nama, smatrati slabima i kako ćemo se povinuti njihovoj volji bez ikakvog otpora. Oni će možda imati koristi od nas, ali nikada nas neće zaista poštovati, jer jedino što činimo jese ono što “trebamo”.
Moramo uznemiriti neke ljude kako bismo imali priliku steći poštovanje koje zaslužujemo. Ne možemo ispuniti našu božansku svrhu ukoliko ne nameravamo napraviti valove.
Ponekad ono čega se bojimo, ono za što mislimo da će stvoriti najveće oluje, takođe je ono što će nas osloboditi i učiniti da uistinu postanemo osoba koja nam je suđena da budemo.
Sada Svemir započinje naše živote dovoditi u ravnotežu i izazivati nas da uzmemo stvari u svoje ruke. Možemo imati sve – sreću, ispunjenje, strast i čaroliju, ali prvo moramo biti voljeni uvideti to.
Moramo biti spremni stvoriti živote koje želimo živeti – i prestati živeti u seni nemogućnosti.
I tako se susrećemo s beskrajnim očima karme, a jedina stvar koja nas koči su ograničenja koja smo si sami stvorili.

Izvor: Suzana Prnjak

Zithromax for sale