Nedeljni horoskop od 9.7. do 16.7.2017.:

Priredila astrolog Ana Savovic

OVAN:

Posao – Neko pokušava da poljulja vaše samopouzdanje ili vaš ugled. Izaberite saradnike koji su manje skloni nerealnom optimizmu ili preteranom pesimizmu. U sferi finansija dobro se snalazite, iako ste skloni rizicima. Možete naći dobrostojećeg sponzora koji će podržati vaše ideje. Pazite da se preterano ne opterećujete tuđim brigama.

Ljubav – Ako ste slobodni srešćete osobu koja vam se dopada pod nekim malo tajanstvenim okolnostima, ili u društvu osoba koje se bave umetnošću. Postoji potreba za fizičkim zadovoljstvom i mogućnosti za zabavu ali i za početak strastvene veze. Dobro se osećate u društvu osoba koje zrače optimizmom i koje podstiču kod vas želju za uspehom.

Zdravlje – Glavobolja.

BIK:

Posao – Odličan period za nova ulaganja, sklapanje poslova ili za rad sa strancima. Možete biti uspešni u radu sa Bikovima, Škorpijama, Vagama. Neki Strelac, takođe, može iznenada pokazati želju za saradnjom. Previše se opterećujete tuđim problemima. Vrlo ste intuitivni, ali i pomalo zaboravni i umorni od brojnih obaveza.

Ljubav – U vezi ste sa osobom sa kojom možete dosta putovati, a možete očekivati strastvenu romansu negde na putu. Ovo je period velikih uzbuđenja, tajnih susreta i veze sa osobama koje ne žele da se o njihovom privatnom životu mnogo zna, čak i ako su slobodni. Veza sa drugim Bikom može vas usrećiti.

Zdravlje – Vrtoglavica.

BLIZANCI:

Posao – Vaša preosetljivost nervira vaše najbliže saradnike. Trudite se da niko ne primeti koliko ste osetljivi po mnogim pitanjima, a u stvari, najverovatnije ste nesigurni u sebe. Nikome ne dozvoljavate da vam kontrira i nervirate se za svaku sitnicu. Imate potrebu da budete nekome od koristi, da budete deo tima ili projekta na kome će vaši kvaliteti doći do punog izražaja.

Ljubav – U priličnoj meri ste posesivni i sumnjičavi prema partneru, ali se trudite a niko ne primeti koliko vam je stalo da se vratite na nekadašnju „poziciju“. Ako vam se dopada neko ko nije slobodan, moguće da će vaši napori u vezi sa njim biti uzaludni. Nemojte dozvoliti da vas bilo ko provocira da pokažete šta osećate. Ako ste slobodni, Vodolija, Lav i Ovan su najbolji izbor.

Zdravlje – Problemi sa grlom.

RAK:

Posao – Povoljan period za sve koji žele da se bave nekim konkretnim poslom, trgovinom, nekretninama. Ipak, možete imati problema sa dokumentacijom, i oko toga se možete malo nervirati ako Ribe, Ovan ili Vodolija ne budu spremni da slede vaša uputstva. Nemojte olako prelaziti preko ponude jednog Ovna, naročito ako se bude radilo o osobi sa kojom ste nekada dobro sarađivali.

Ljubav – Verujete u sebe, ali ne i u partnera ako vas je više puta izneverio, ili ako se radi o osobi koja je mnogo mlađa od vas. Partner očekuje da preuzmete inicijativu po mnogim pitanjima i da možda pređete preko nečega sa čime se ne slažete. Dobićete poziv za susret sa Ribama ili Jarcem. Moguća romansa na putu.

Zdravlje – Moguć visok pritisak.

LAV:

Posao – Sigurni ste u sebe i malo ko može da vas uveri da možda treba nešto da promenite u načinu rada. Dobijate poziv od Ovna ili Vodolije u vezi sa nastavkom saradnje. Neko će želeti da vas nagovori na nešto na šta verovatno nećete pristati, čak i ako je to u vašem interesu. U finansijskom pogledu dobro se snalazite. Dobijate uvećanje prihoda.

Ljubav – Ovo bi mogao veoma lep period za vas, u toku kojeg možete doživeti prijatne momente u ljubavi sa jednim Lavom ili Strelcem koga poznajete odavno. Nemojte se vracati na staro, naročito ako ste u vezi sa nekim s kim ste često raskidali i mirili se.

Zdravlje – Dobro se osećate.

DEVICA:

Posao – Saveti osoba u koje imate poverenja mogu biti veoma bitni za donošenje važnih odluka, naročito ako se radi o Biku, Vagi, Strelcu, Ribama. Prepustite neke važne odluke vašem pretpostavljenom, čak i ako se radi o Lavu ili Ovnu sa kojim niste uvek u sjajnim odnosima. Prisutna je napetost u vezi sa jednim Jarcem koji ima tendenciju da bude dominantan, što vama smeta.

Ljubav – Ako ste u dužoj vezi i jasno vam je da partner baš i nije naročito zadovoljan vama, a radi se o Ovnu, Lavu, Škorpiji ili Jarcu ili ga u poslednje vreme zanemarujete, nađite način kako da ga razuverite, čak i ako je u pravu. Veze sa osobama koje poznajete preko posla mogu vam biti veoma nametljive. Neko će pokušati da vas osvoji, čak i ako niste slobodni.

Zdravlje – Kontrolišite pritisak.

VAGA:

Posao – Oslanjate se na pomoć Bika, Vage i Strelca, ali najveći deo posla, ipak, morate da kontrolišete vi. Možete pomisliti kako će neko iskoristiti situaciju u kojoj se nalazite da bi izvukao korist za sebe. Stariji članovi porodice daju vam korisne savete u vezi sa napredovanjem na poslu ili sa rešavanjem finansijskih problema. Igrajte igre na sreću, možete biti prijatno iznenađeni.

Ljubav – Nemojte se previše opterećivati prošlošću ili nekim nesmotrenim potezima koje ste povukli u vezi koja je za vas veoma značajna. Ako ste u vezi sa partnerom koji je veoma zauzet, moraćete da sami preuzmete odgovornost za neke važne odluke koje se tiču oboje. Moguća romansa sa Bikom koji često putuje ili nije slobodan.

Zdravlje – Malaksalost.

ŠKORPIJA:

Posao – Možete dobiti dve podjednako primamljive ponude. Odlučite se za onu koja vam najviše odgovara na duži rok, čak i ako može biti malo rizičnija od one u okviru koje pretpostavljate da biste mogli zaraditi poveći iznos za kratko vreme. Moguće je proširenje saradnje sa Bikom ili Strelcem koji će vam dati predlog o projektu za koji ćete se odmah zainteresovati.

Ljubav – Novo poznanstvo može značiti za vas mnogo više nego što pretpostavljate. Bićete uzbuđeni, egzaltirani, ali ne i spremni da uđete u vezu za koju niste sigurni da je za vas pravo rešenje. Najverovatnije ćete se dvoumiti u vezi sa taktikom koju treba da primenite da biste se postavili kako treba. Moguća je romansa sa nekim ko je posvećen biznisu.

Zdravlje – Moguća vrtoglavica.

STRELAC:

Posao – Povoljan period u toku koga možete postati svesni svojih kvaliteta. Plasiraćete ih na pravi način, ali ne budite naivni. Mnogi koji vas tapšu po leđima sa vama su iz koristi ili zbog onoga što misle da možete da im pružite u budućnosti. Potrudite se da učvrstite svoje pozicije na trenutnom radnom mestu, jer ga jedan Ovan, možda, priželjkuje za sebe. Igrajte igre na sreću.

Ljubav – Neko želi da vas ponovo zainteresuje za sebe. Pun mesec čini vas svesnim odluka pred koje ste stavljeni, moguće i zbog svoje dosadašnje neodlučnosti. Nemojte se previše kolebati oko onoga što znate da je, kako za za vas, tako i za oboje ako ste u dužoj vezi ili braku, najbolje.

Zdravlje – Promenite režim ishrane.

JARAC:

Posao – Period velikih napora je pred vama. Vaš entuzijazam nije dovoljan, potrebno je da budete maksimalno realni. Mnogi dele vaš optimizam, ali vi ste spremni i da se nesebično založite za one od kojih niste imali mnogo koristi. Vaga, Bik i Strelac pokušavaju da vam nametnu stil rada koji vam možda ne odgovara u potpunosti. Ova nedelja vam savršeno odgovara kada je u pitanju započinjanje novog posla.

Ljubav – Porodični život ne donosi satisfakciju ma koliko se trudili da svima izađete u susret. Moguće da se previše žrtvujete, kako za porodicu, tako i za partnera koji koristi neku vašu slabu tačku da bi imao moć nad vama. Budite praktičniji u razmišljanju o emotivnim problemima, lakše ćete doneti pravu odluku.

Zdravlje – Malaksalost.

VODOLIJA:

Posao – Verujete da će vam jedan Lav, Bik ili Ribe pomoći u vezi sa poslom koji bi trebalo da za vas bude nešto što ste dugo očekivali. Imate velikog uticaja na saradnike, uvažavaju vaše mišljenje. Privlači vas ideja o novom poslu u okviru koga bi neki vaši talenti došli do punog izražaja.

Ljubav – Čekate poziv od nekadašnje simpatije ili ćete biti u prilici da se pomirite sa partnerom, naročito ako se radi o Ovnu, Lavu ili nekoj drugoj Vodoliji. Bićete raspoloženi za iskren razgovor, ali ne bi trebalo da se previše vraćate u prošlost, ništa nećete time postići. Slobodne Vodolije mogu ući u vezu sa umetnikom ili naučnikom. Moguća romansa sa strancem.

Zdravlje – Dobro se osećate.

RIBE:

Posao – Uspevate da nametnete svoje stavove i pokušavate da uvećate prihode, posebno kada je u pitanju posao sa osobama koje su izuzetno sposobne, rade sa zemljama nemačkog jezičkog područja ili sa nordijskim zemljama. Pitanje novca je nešto što vam trenutno predstavlja neku vrstu prioriteta, čak i ako ste dobrog finansijskog stanja. Moguća dobra saradnja sa Rakom ili Škorpijom.

Ljubav – Naporan period, naročito ako ste u vezi sa ambicioznom osobom koja prioritet daje karijeri. Pošto ste i vi u fazi proširenja poslova, bilo bi dobro da ne ulazite u nepotrebne rasprave oko nečega što je uvek povod za nesuglasice. Ne bi trebalo da se opterećujete razmišljanjima o eventualnoj partnerovoj dominaciji.

Zdravlje – Nervoza.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale