NUMEROLOGIJA: Saznaj koji je tvoj BROJ KARME i šta je tvoj glavni zadatak u ovom životu

Neki ljudi veruju da je karmički dug akumulacija svih “loših” stvari koje ste učinili u prošlim životima i da ste poslani na zemlju u ovom životu kako bi očistili taj dug ili vratili karmičku ravnotežu.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Karmički dug, međutim ne funkcioniše na taj način. Karma je jednostavno “uzrok i posledica” i diktira kretanje energije svaki put kada imate određenu misao ili preduzimate neku radnju.
Vaš karmički dug je više kao životna lekcija, ono što duša treba da učini kako bi se postigla viši nivo svesti, piše Awakening people.

Dok je vaš karmički dug nasleđen iz prošlih života i postoji na nivou duše, to nisu samo ‘loše’ stvari koje ste učinili. Radi se o delima koje ste učinili i gde su vas ti postupci doveli.
Na vama je kako ćete odlučiti da živite svoj život i doživljavate određene događaje.
U numerologiji, svako ima broj karmičkog duga, koji može otkriti kakvu pouku ili karmu vaša duša treba da nauči. Taj broj je određen imenom koje vam je dato kada ste se rodili.
Kako bi otkrili svoj broj karmičkog duga, sve što treba da učinite je da dodate brojeve slovima vašeg punog imena i prezimena pomoću tablice u nastavku i da ih saberete.
*Napomena: Tekst je preveden s engleskog i na žalost, nisu navedeni podaci za slova Ć, Č, Đ, Dž, Lj, NJ, Š, Ž. Predlažemo da ih zamenite s C, D, L, N, S, Z.
Tako na primer, ako je vaše ime i prezime rođenja Paul Lee Smith, sabraćete:
7 + 1 + 3 + 3 + 3 + 5 + 5 + 1 + 4 + 9 + 2 + 8 = 78
Taj rezultat ćete onda svesti na jednu cifru:
7 + 8 = 15
1 + 5 = 6
Napomena: Brojevi 11 ili 22 su glavni brojevi i oni se ne svode na jednu cifru.
U gore navedenom primeru, Paul ima karmički dug broj 6.
Otkrijte šta vaš broj karmičkog duga znači
Broj 1
U prošlim životima poziv vaše duše nije bio negovan. Uvek ste druge stavljali pre sebe i proveli ste većinu svog vremena brinući se za druge. Možda niste istinski voleli sebe i verovatno ste imali nisko samopoštovanje ili slab osećaj sopstvene vrednosti.
U ovom životu ste se vratili kako bi stvarno shvatili da ste važni, te da ćete najbolje služiti drugima ako ste srećni. Možda će vam život postaviti mnoge izazove koji će vas prisiliti da se zauzmete za sebe i otkrijete ko uistinu vi jeste.
Broj 2
U prošlim životima više ste cenili materijalne stvari i fizički svet od duše, svoje intuicije ili osećanja. Pali ste u zamku vašeg ega i zanemarili duhovni ili kreativni poziv vaše duše. U ovom životu ste se vratili kako bi iskusili drugu stranu životne radosti, kreativnosti i zadovoljstva.
Vi ste se vratili da otpustite teret materijalnog sveta i umesto toga tražite zadovoljstvo i svrhu u onome što radite. Možda će vam život servirati mnoge situacije u kojima ćete biti prisiljeni da gledate izvan spoljašnjeg i usresredite se na ono unutrašnje.
Možda ćete se osećati vođeni i zaista slediti svoje strasti i verovati onom malom glasu u vama.
POSLUŠAJ SVOJ INSTINKT: Izaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij sudbinsku poruku
Broj 3
U prošlim životima nikada niste bili u mogućnosti da izrazite sebe ili se zauzmete za ono u šta istinski verujete. Možda ste se osećali potlačeno ili niste bili u mogućnosti da autentično živite svoju istinu.
Možda niste bili u mogućnosti da komunicirate ili prenosite poruku ili istinu. U ovom životu ste se vratiti kako bi naučili da podignete svoj glas i veru u izražavanje sebe.
Takođe ste poslani natrag kako bi preneli važnu poruku svetu.
Broj 4
U prošlim životima vaš dom i porodični život nije bilo mesto na kojem ste se osećali prijatno i sigurno. Mir i uteha koja dolazi od bivanja u lepoj kući, s dobrom porodicom je nešto što nikada niste doživeli ili uzeli zdravo za gotovo.
U ovom životu, poslani ste da naučite vrednost porodice i doma i koliko je važno stvoriti sigurnu i mirnu okolinu za procvat. Takođe, došli ste da naučite važnost podrške i ljubavi onih oko vas.

Možda ćete u ovom životu dobiti mnogo mogućnosti da popravite porodične odnose i osigurate stabilnu i sigurnu okolinu za svoje najmilije.
Broj 5
U prošlim životima tražili ste fizičku i emocionalnu pažnju do te mere da ste postali vezani, zahtevni i pohlepni. Vrlo je verovatno da ste koristili svoj šarm kako bi ostvarili svoje ciljeve, čak i ako to nije bilo u najboljem interesu onih oko vas.
Možda ste takođe imali aferu ili manipulisali drugima kako bi stvari izveli onako kako ste zamislili. U ovom životu ste se vratili kako bi naučili poštovati druge i stvoriti zdrave granice u odnosima.
Takođe ste došli kako bi naučili kako da izrazite svoju istinu, bez potrebe za manipulacijom ili lažnim osećanjima.
Broj 6
U prošlim životima ste zanemarili svoje zdravlje ili ste možda patili od iscrpljujuće bolesti. Možda vam je takođe bilo teško da upravljate svojim vremenom i pronađete ravnotežu između rada, odmora i zabave. To je verovatno zbog činjenice što niste bili u stanju da izrazite svoje emocije.
U ovom životu ste poslani da negujete i isceljujete svoje emocije i da shvatite da vaša osećanja igraju značajnu ulogu za vaše fizičko zdravlje. Život vam može poslati mnoge izazove kako bi vam vaše zdravlje postalo prioritet, tako da možete početi da brinete se za sebe i osigurate svom telu potrebnu negu.
Zdrava ishrana, vežbanje i meditacija su definitivno potrebni ovom karmičkom broju.
Broj 7
U prošlim životima ste doneli mnoge odluke na temelju vaših ličnih potreba i niste imali samilosti i empatije zbog rezultata tih vaših odluka i kako su oni delovali na druge. Možda niste bili u mogućnosti da saosećate s drugima i verovatno ste imali vrlo snažan osećaj da je život borba ili takmičenje.
U ovom životu ste došli kako bi doživeli radost i tok života, a možda ćete se čak i osećati pozvanim da služite druge ljude. Vaše lekcije u ovom životu vezane su za saosećanje prema onima koji vas okružuju.
Takođe treba da naučite kako da donosite odluke koje služe vašem najvišem dobru, a ne zbog takmičenja ili potrebe za probijanjem do vrha.
Broj 8
U prošlim životima niste uspeli da živite život u potpunosti i imali ste problema s preuzimanjem odgovornosti za svoje postupke. Možda ste uvek pronalazili način da izbegnete da vidite stvarnost i umesto na sebe, oslanjali ste se na druge kada je trebalo pokupiti komadiće svog života.
Takođe, možda ste imali problema sa zavisnošću ili niste uspeli da svoj život postavite u smeru koji zapravo podržava rast vaše duše. U ovom životu ste se vratili kako bi naučili da preuzmete punu odgovornost za svoj život i smer vaše duše.
Vi ste ovde kako bi saznali kako da uvidite istinu svog života i dođete do srži vaše svrhe duše i poslanja. Umesto da se gubite u zavisnosti i pokušavate da pobegnete od stvarnosti, u ovom životu bićete vođeni u situacije u kojima ćete morati da se suočavate sa svime što vam život nosi.
Broj 9
U prošlim životima gledali ste na svet kao na odvratno mesto koje je puno nesklada, nepoverenja i pohlepe. Niste bili u stanju da vidite dalje od senke života i bilo vam je teško da ostanete pozitivni zbog svog života i stanja planeta.
To je možda u velikoj meri bilo zbog činjenice da ste imali duboko duhovno buđenje koje je rezultiralo osećajem praznine u fizičkom svetu. U ovom životu ste se vratili kako bi to sve uskladili, pronašli radosti na Zemlji i pronašli sreću i u fizičkom obliku.

Takođe, vratili ste se kako bi svoju svest odvratili od negativnosti i kako bi započeli stvaranje pozitivnih promena, lično ili u zajednici, putem duhovnog i humanitarnog rada.
Broj 11
U prošlim životima igrali ste po pravilima, činili ono što društvo očekuje od vas i živeli prilično pozitivan i prijatan život. Ali, propustili ste da slušate poziv svoje duše i iskoristite avanturističke prilike koje su vam često postavljane.
Dopustili ste da strah od nepoznatog zaustavi vašu dušu od kretanja napred i da vas blokira u doživljavanju druge strane života. U ovom životu ste se vratili da iskoristite te šanse, da donesete smelije odluke i naučite kako da sledite svoju intuiciju.
Strah vas ovoga puta neće sprečavati u ničemu, a vi ćete biti u mogućnosti da se opustite i istražite mnoge mogućnosti koje leže pred vama.
Broj 22
U prošlim životima vi ste radije ostajali u senci i nikada niste uistinu pokazali svetu vaše mnoge talente ili sposobnosti. Bežali ste daleko od pažnje i umanjivali svoje veštine i sposobnosti. U ovom životu ste se vratili kako bi pokazali svetu svoje talente i zauzeli na neki način vodeću ulogu.
Poslani ste da iskoristite svoju punu snagu i potencijal kako bi ostavili svoj trag u svetu.
Ovog puta, život će vam pružiti mnoge mogućnosti gde ćete moći da pokažete ono najbolje od sebe. Vi ste predodređeni da izvršite veliki uticaj na svet.
Izvor: atma

Zithromax for sale