ZVEZDE OTKRIVAJU: Evo kako da vratite bivšeg dečka

 

Nakon raskida teško je ponovo uspostaviti odnos, ali horoskopski vodič vam može pomoći da omekšate partnera.

 

Ovan

S Ovnovima ne pomaže suptilnost. Ne hodajte naokolo čekajući da on nešto primeti. I ni slučajno nemojte čekati “pravi trenutak” za pomirenje, zbog toga što Ovnovi vrlo brzo uskaču u nove veze. Jednostavno recite da se kajete, želite da vam oprosti i da obećavate da se više neće ponoviti. Nakon toga držite se date reči, zbog toga što Ovnovi ne tolerišu prekršena obećanja. Ako baš želite da učinite nešto dodatno za svog partnera, javno se izvinite, na taj način ćete nahraniti njegov ego i ispuniti ga srećom.

Bik

Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo mu morate jasno staviti do znanja da je on bio u pravu. Recite kako je on od samog početka imao potpuno pravo u vezi sa tom temom. Sve dok to ne uradite, od pomirenja nema ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvatate da ste pogrešili i da ćete ga sledeći put poslušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju.

Blizanci

Pošaljite šaljivo izvinjenje. Ništa neće oduševiti Blizanca kao dobro sročen humor. Ako ste napravili ozbiljnu grešku, moraćete malo više da se potrudite i budete dosetljiviji. Ne pokušavajte da ga zovete jer on nije tip koji će pokraj telefona čekati da zazvoni, ali ako želite da izgladite stvari, ne smete da prekinete komunikaciju. Pokažite otvorenost i spremnost na ponovna druženja. Ne plačite i ne histerišite.

Rak

Da biste se pomirili sa Rakom trebaće vam mnogo strpljenja, ukusa i takta. Ne naglašavajte svoju grešku, i ni slučajno se ne šalite na taj račun. Recite mu kako jednostavno ne možete da živite bez njegove ljubavi. Ako to ne upali, pripremite večeru i učinite sve kako biste izbegli bilo kakav oblik neslaganja. Neka oseti vašu ljubav, odvojite što više vremena, pažljivo slušajte šta vam priča, slažite se s njegovim tezama.

Lav

Deljenje komplimenata i laskanje odvešće vas gde god želite. Izvinite se zbog svog “greha” i naglasite kako ne zaslužujete njegovu ljubav. Obasipajte ga poklonima, a posebno čokoladom i cvećem. Učinite sve kako biste pokazali da ste vredni njegove ljubavi, obucite se najbolje što možete. Lavovi su površni. Potrebno je samo da on uoči da se trudite i da ga želite najviše na svetu, i on će prići vama.

Devica

Za početak se upristojite. Devica ne podnosi psovke ili prostačenja. Naglasite svoju prefinjenost. Na dogovoreni sastanak dođite na vreme, sredite se, a ako ide do vas kući, obavezno počistite stan. Svoju grešku u očima Device očistićete ako očistite sve oko sebe. Kupite lep poklon, ni slučajno romantičan ili humorističan, najbolji izbor bila bi dobra knjiga. Ali nemojte ni “gnjaviti”, Device vole logična objašnjenja više od emotivnih apela.

Vaga

Pokažite što više zanimanja za Vagine aktivnosti. Izbrusite svoje konverzacijske veštine. Naravno ne zaboravite da svako malo udelite kompliment. Svim osobama rođenim u znaku Vage potrebni su stalno odobravanje i za sebe, i za svoje postupke. Iznesite formalno izvinjenje. Ni previše, ni premalo. Vaga mora da zna da ste ozbiljni i da mislite to što govorite. Dodajte malo romantike, i uspeh neće izostati.

Škorpija

Slobodno upotrebite neke dramatične gestove kako biste pokazali svoju odanost. Što se tiče Škorpije govor je prejeftin, pa reči neće puno pomoći. Važno je da delujete kako biste zadovoljili Škorpiju. Jedino pozitivne akcije mogu vam vratiti milost. Možda to znači da ćete morati da se rešite neke stare navike, ili potražite pomoć ako se radi o ozbiljnijem problemu, ali jednostavno morate potpuno da završite s tim što je prouzrokovalo raskid. Pritužbe i prigovore ovog znaka uvek uzmite ozbiljno.

Strelac

Ponudite toplu i prihvatljivu mirovnu ponudu. Strelci vole kućne ljubimce i budete li dovoljno umiljati, neće moći da vam odole. Najbolje bi bilo da za početak s njim prihvatite prijateljstvo, i ne žurite. Strelci više važnosti pridaju društvenom životu nego ljubavi, te bi trebalo da se uklopite u njegovo društvo. Što pre ponovo postanete član ekipe, pre ćete se pomiriti.

Jarac

Budite iskreni i otvoreni. Jarac može izdaleka da nanjuši laž. Ako ste vi zeznuli, priznajte i recite da ćete biti bolji, da se više neće ponoviti. Ali morate to i misliti. Prazna obećanja neće vas daleko dovesti. Jarci dosta cene materijalnu sigurnost, pa će pomoći ako za poklon pomirenja otvorite zajednički račun ili kupite nešto što će pokazati kako verujete u zajedničku budućnost.

Vodolija

Pozovite Vodoliju na razgovor uz kaficu. Neće moći da odoli da razmeni mišljenja. Oduprite se i ne podstičite bliskost. Ne skrivajte od njega ništa ili će vaš odnos nastaviti da stagnira. Budite potpuno iskreni. Ako želite da ostane s vama, sve mora biti potpuno otvoreno. Pokušajte da uradite nešto uzbudljivo, predložite zajedničke aktivnosti.

Ribe

Sve karte stavite na saosećajnost. Ribe ne mogu nikoga da gledaju kako pati. Budite manje posesivni i zahtevni. Iako je romantična, Riba ne može da podnese zatvor. Prihvatite činjenicu da je ekstremno osetljiva i da se prema njoj uvek treba ophoditi s posebnom pažnjom. Budite što nežniji i ljubazniji. Neka vam pređe u naviku stalno iskazivanje ljubavi, ne samo u nekim posebnim prilikama.
Izvor:Besno Pile

Zithromax for sale