Nedeljni horoskop od 16.10. – 23.10.2016.

 

Nedeljni horoskop od 16.10. – 23.10.2016.

Još jedna hladna nedelja sumornog oktobra je pred nama. Šta kažu zvezde kome ova nedelja donosi sreću, kome novu ljubav, a kome brigu? Priredila astrolog Ana Savovic

 

 

 

 

 

Nedeljni horoskop od 26.10. do 23.10.2016.:Ovan
Posao: Mlad Mesec u Vagi, polju partnerskih odnosa i ulazak Marsa, vladaoca vašeg znaka u Jarca može doneti odlčnu poslovnu priliku za saradnju sa osobama koje su ugledne sa kojima možete ostvariti dobar kontakt. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa saradnicima čak i po cenu da im u nečemu popustite. Dobra saradnja sa Strelcem i Lavom.
Ljubav: Moguća je strastvena veza sa nekim ko vam je veoma drag i s kim možete ostvariti dobru poslovnu saradnju. Ako ste u braku moguće da je partner dobar savetodavac po pitanju finansija. Slobodni Ovnovi mogu započeti vezu sa veoma dominantnom osobom.Mlad Mesec 30.septembra donosi priliku za započinjanje nove veze.
Zdravlje: Moguć nazeb.

Nedeljni horoskop od 26.10. do 23.10.2016.:Bik
Posao:Naglašeno astrološko polje posla, novca preko partnerskih odnosa i  inostranstva, može doneti sjajne mogućnosti na poslovnom planu, posebno u radu sa strancima. Budite spremni na neke značajne promene. Možda ćete uspeti da nešto dokažete sudskim putem. Nemojte odustajati od onoga na šta imate pravo.
Ljubav: Imate podršku osobe koju volite kada je u pitanju vaša karijera. Ona vas podržava po mnogim pitanjima i biće vam od velike koristi u svakom pogledu. Trudite se da ostvarite harmoničan odnos sa osobom koja vam je draga ,bez obzira da li ste od skoro  uvezi ili ste dugo zajedno.
Zdravlje: Proverite stanje bubrega i šećer u krvi.

Nedeljni horoskop od 26.10. do 23.10.2016.:Blizanci
Posao: Naglašen znak Vage sa mladim Mesecom 1.oktobra donosi vam nove mogućnosti u okviru nekog kreativnog posla u koji ste spremni da uložite novac. Vaši talenti dolaze do izražaja.Možete smatrati sebe prilično srećnom osobom po pitanju karijere, nešto vam kreće nabolje o čemu niste ni sanjali. Imate veliku podršku članova porodice.
Ljubav:Verujete da je moguće da vam se ostvare snovi. Spremni ste da se angažujete oko partnera i da mu pružite još jednu šansu ako u poslednje vreme vaši odnosi nisu bili sjajni. Trudite se da prevaziđete sve nesuglasice i u tome će vam pomoći prijatelji i rođaci. Ako ste u nekoj vrsti tajne veze, imaćete osećaj da partner nije do kraja iskren prema vama.
Zdravlje: Moguć nazeb.

Nedeljni horoskop od 26.10. do 23.10.2016.:Rak
Posao: Svesni ste svojih potencijala ali ne ćelite da radite za druge, imate potrebu da otvorite svoju firmu ili da radite za nekog ko bi zaista mogao da vas ceni. Moguć je poziv na razgovor sa nekim ko bi mogao da vam pruži sjajne šanse za nov posao, potrebno je da sami imate više samopouzdanja. Bićete u prilici da upoznate nekog ko će vam u svemu odgovarati.
Ljubav: Ako ste emotivno vezani za osobu koja zbog posla često putuje u inostranstvo, moguće da ćete imati prlike da zajedno odete negde na put.Trudite se da budete fer prema osobi koju volite i verovatno ćete biti u prilici sa joj dokažete koliko ste spremni da žrtvujete za nju.
Zdravlje: Potrebno je da se više bavite svojim fizičkim zdravljem.

Nedeljni horoskop od 26.10. do 23.10.2016.:Lav
Posao: Mlad Mesec u Vagi vam savršeno odgovara i 1.oktobra ćete imati priliku da razgovarate o nekom novom poslu. Dobićete pozive da se sretnete sa onima koji bi mogli da vam daju ponudu koja bi mogla biti izuzetno povoljna, čak iako se radi o poslu mesta u kome živite.
Ljubav: Spremni ste da u nečemu popustite i da se učinite nešto za osobu koja vam je draga. Bićete raspoloženi da se sretnete sa nekim ko vam je nekada bio posebno drag. Verujete da će vam se pružiti prilikda da obnovite vezu sa Vagom, Bikom ili Strelcem.
Zdravlje: Pravilnije se hranite.

Nedeljni horoskop od 26.10. do 23.10.2016.:Devica
Posao: Dobijate šansu o kojoj ste maštali. U vreme mladog Meseca, 1.oktobra dobijate priliku da se uključite u timski rad ili da obnovite saradnju sa onima koji su vam posebno veoma intresantni kao mogući poslovni partneri. Nemojte dozvoliti da vas bilo ko pokoleba.
Ljubav: Ulazak Marsa u u polje ljubavi donosi potrebu za strastvenom vezom ili za vezom koja bi mogla da vam donese uzbuđenje. Verujete da možete da obnovite vezu sa jednim Ovnom, Škorpijom ili Jarcem sa kojima ste možda nekada bili u vezi. Mlad Mesec u Vagi 1.oktobra može doneti poznanstvo na poslu koje će vam biti veoma  značajno.
Zdravlje: Smanjite obroke

Nedeljni horoskop od 26.10. do 23.10.2016.:Vaga

Posao: Mlad Mesec 1.oktobra bi mogao bi doneti priliv novca bilo od nekretnina ili od nekog posla koji ste o roku realizovali zajedno sa jednom Škorpijom ili Rakom. Neko ko bi mogao biti veoma ambiciozan kada je u pitanju nastavak saradnje ali pod njegovim uslovima. Mouguć je poziv od Bika ili Vage u vezi sa novim poslom.
Ljubav:Veoma  uzbudljiva sedmica jer će mlad Mesec biti u vašem znaku i doneće vam mogućnost ulaska u vezu s nekim koga poznajete preko posla i ko vam po mnogo čemu odgovara. Ipak, ako ste se do skora dvoumili a u pitanju su Lav, Strelac ili Ribe, razmislite da li imate strpljenja za tu osobu ma koliko bila šarmantna.
Zdravlje: Uradite krvne analize.

Nedeljni horoskop od 26.10. do 23.10.2016.:Škorpija

Posao: Pod priličnim ste prtisikom da bi trebalo da uradite nešto što se od vas očekuje a tiče se vašim planova u vezi sa nekretninama ili sa privatnim poslom. Ne bi trebalo da ulazite u raspravu sa Rakom, Ribama ili Strelcem jer ste skloni da prihvatate njihove predloge sa izvesnom rezervom.
Ljubav: Mlad Mesec u Vagi 1.oktobra znači za vaš znak mogućnost da doživite interesantan susret. Ako ste članovi vaše porodice mogli biti previše okupirani vašim privatnim životom. Pred kraj sedmice pozicija Meseca vam mnogo više odgovara. Nekome je veoma stalo da se sretne sa vama na javnom mestu da bi svi videli da ste navodno u vezi.
Zdravlje: Smanjite uzimanje alkohola.

Nedeljni horoskop od 26.10. do 23.10.2016.:Strelac
Posao: Spremni ste da napravite veliku promenu kada je u pitanju vaša karijera. Ako dobijete poziv od osobe koja je na mnogo višem položaju od vas, potrudite se da ostavite dobar utisak. Dobićete šansu da radite za nekog ko često boravi u inostranstvu ili živi van zemlje.
Ljubav: Neko s kim ste nekada bili u vezi pokušaće da vas ponovo osvoji ili da vam da na znanje da se možda i kaje za neke svoje postupke. Potrudićete se da nađete način kako da se dogovorite oko nastavka veze ali samo ako vas motivišu iskrene emocije, nemojte to raditi samo zbog osećanja usamljenosti. Ne ulazite u raspravu sa stalnim partnerom zbog ljubomore.
Zdravlje_ Pazite se  povrede.

Nedeljni horoskop od 26.10. do 23.10.2016.:Jarac

Posao: Očekujete da se nešto pokrene na poslovnom planu. Pokušaćete da se angažujete samoinicijativno u okviru posla koji bi mogao da bude trajan ili bar dugoročan izvor prihoda. Verujete da možete da samostalno nešto organizujete i da se pozabavite svojim statusom na poslu. Neki dogovori sa strancima ostaju tajna i vi tome nikome ne pričate.
Ljubav: Imate dovoljno strpljenja za nekog ko vam je drag i sa kim možete da ostvarite dobru vezu. Komunikacija sa Devicom, Blizancima, Škorpijom ili Lavom može biti znatno bolja, naročito ako ste u srednjim godinama. Mladi Jarci mogu biti pred velikim izazovom kako da se postave prema jednoj Vodoliji koja im zadaje prilično brige svojim stavom.
Zdravlje: Moguća bol  u nozi. 

Nedeljni horoskop od 26.10. do 23.10.2016.:Vodolija
Posao: Spremni ste da zaključite ugovor sa nekim koga površno poznajete ili sa nekim koga izvesno vreme niste sreli a bilo je reči o  zajendičkom poslu. Mogući su prijatni susreti u većem društvu i ako nemate posla, verovano ćete uspeti da nekog impresionirate, osobu  sa kojom već duže vreme želite da sklopite posao.
Ljubav: Imate  razne ideje kako da osvojite osobu koja vam se dopada a koja možda nije slobodna. Ako se radi o Lavu, Strelcu ili Vagi, možda ćete je sresti negd ena javnom mestu. Trebalo bi da budete taktičniji kada je u pitanju neko ko vam je posvno veoma drag. Izbegajte ljubomorne scene i avanture sa   osobama koje nisu slobodne.
Zdravlje: Moguća nervoza.

Nedeljni horoskop od 26.10. do 23.10.2016.:Ribe
Posao: Trebalo bida imate više sluha za one koji su spremni da sa vama rade, nemojte im nametati svoje mišljenje. Ne uzimajte zdravo za gotovo sve što vam kažu osobe koje žive u inostranstvu ili rade za strance. Moguća je nova poslovna ponuda od strane nekog u koga nećete imati mnogo poverenja.
Ljubav: Spremni ste da se upustite u vezu sa nekim ko nije slobodan ili ko je nedavno raskinuo vezu. Nemojte biti previše sigurni u sebe, posebno ako se radi o impulsivnoj osobi sa kojom nikada niste uspeli da lako nađete zajednički jezik čak i ako ste bili samo prijatelji.
Zdravlje_ Premoreni ste.

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Zithromax for sale