Zbog ovoga zauvek odlaze:Vaga ne toleriše negativnost, a Ribe sebičnost

Pripremio: Aleksandar Tomić

Ovan (21. marta – 19. april)
Čvrstoća. Ne možete da podnesete prilika ili siromašnog partnera jer ste izuzetno nezavisni i volite da imate sopstveni život izvan vaše veze. Takođe volite da imate svoj prostor i svoju slobodu i neće tolerisati biti sa nekim koji vas guši, čak i ako vas gušu ljubavlju.

Bik (20. april – 20. maj)
Nepoštovanje. Imate previše ponosa i izuzetno visokih standarda tako da će vas svaki koji vas ne poštuje, izbaciti iz vašeg života. Bez obzira koliko voliš osobu, nikad ih nećeš gledati na isti način ako te ikad ne poštuju, čak i šale.

Blizanci (21. maj – 20. jun)
Aloofness. Ne možeš biti sa nekim ko je protiv društva, jer uspevaš u svom aktivnom društvenom životu i to je prilično tvoj svakodnevni život. Imate puno prijatelja i poznanika i potreban vam je partner koji je u stanju da izdrži ovakav društveni pritisak. Neko ko je neprijatelj ili ćutljiv neće se podudarati sa vašom odlazećom i složenom osobom.

Rak (od 21. juna do 22. jula)
Privatnost. Ne možete biti sa nekim ko je privatno ili rezervisan i drži stvari od vas, kao emocionalni i intuitivni znak, želite da razgovarate sa svojim partnerom i pomažete im da li prolaze kroz teško vreme, a vi Ne želim da od tebe zadržavaju sve tajne. Neko ko vam se ne otvori neće vam moći pružiti jaku emocionalnu vezu koju želite.

Leo (23. jul – 22. avgust)
Shiness. Ti si centar pažnje i iako ne možeš biti sa nekim ko ukrade tu pažnju od tebe, ne možeš biti sa nekim ko ne barem ni pokušava. Vi ste svjesni samopouzdanja i samopouzdanja i želite partnera koji može na neki način izazvati vas. Ako ste sa nekim ko je stidljiv ili rezervisan, osećate se kao da nema uzbuđenja ili požara u odnosu, za razliku od nekoga ko je malo više smeliji.

Devica (23. avgusta – 22. septembar)
Unambition. Svi ste u vezi sa vašom karijerom, vašim uspehom i sledećom najboljom stvarom. Želite partnera koji se nalaze na istoj stranici i dobijaju svoje ciljeve i snove, ali takođe imaju i svoje. Imati pasivnog ili neambicioznog partnera uvek će vas osjećati kao da vam nedostaje nešto važno u vašoj vezi i dnevne razgovore, jer to je uglavnom o čemu želite razgovarati.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)
Negativnost. Ti si pozitivna osoba i uvek misliš da je sutra bolji dan. Zbog toga ne možete stajati negativnog partnera ili nekog ko je dramatičan. Volite da budete okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom i da budete sa nekim ko vas iscrpljuje nije pitanje za vas.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)
Laže. Možete prihvatiti sve propuste vašeg partnera osim laganja. Ležanje je za tebe i vjerovatno najbrži način da te izgubiš – čak iako je to bila samo bela laž. Cijeniš poštenje i transparentnost i nikad nećeš oprostiti partneru ako te lagao.

Strelac (22. novembra – 21. decembra)
Lenjost. Ne možete biti s lenjim partnerom, uvek ste na putu i ​​tražite sledeću ekstremnu avanturu ili sledeću zemlju koju želite posjetiti, ako vaš partner ne nastavi sa vama, vjerovatno ćete i dalje učiniti sve Ove stvari bez njega / nje. Dakle, bolje je da nađete nekoga kao što je energično da dopunjuje svoj brzi životni stil.

Jarac (22. decembra – 19. januara)
Neodgovornost. Ne možete biti s nekim ko ne zna kako biti odgovoran ili neko ko ne zna šta hoće. Znaš šta hoćeš i uvek ga dobiješ i želiš nekoga ko može da se brine o tebi, jer se uvek briga za sve ostale. Zato će vas neodgovorni partner odbiti jer ćete uvek osećati da ste vi taj koji se brine o obojici.

Vodolija (20. januar – 18. februar)
Praktičnost. Kako možete da razgovarate o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada imate realnog partnera? Ti si nekonvencionalan, buntovan i donekle bizaran i ne možeš biti sa nekim pragmatičnim ili nekim ko ne podstiče tvoju kreativnu liniju. Treba vam neko ko može sanjati s vama i podržati svoje najludnije snove čak i ako ih ne razume.

Ribe (19. februar – 20. marta)
Neosjetljivost. Veoma ste osetljivi i emotivni čak i ako pokušate da pokažete drugačije. Biti sa nekim ko je nezainteresiran ili nije briga za vaša osećanja je dovoljno dobar razlog da odete. Ne možeš biti sa nekim sebičnim, trebaš nekoga ko daje i ima veliko srce.

Izvor: Suzana Prnjak

Zithromax for sale