Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. jula

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate
Pripremio: Aleksandar Tomić

Posao – Položaj vašeg vladara Marsa u Lavu, osnažen Suncem i mladim Mesecom, ukazuje na novi početak, ali i moguće teškoće zbog brzopletog i ishitrenog reagovanja. Stoga je neophodna veća doza opreza. Dobro proverite sve informacije koje stižu do vas, kako ne biste trošili energiju uzalud.

Ljubav – Venera iz Blizanaca ukazuje na osobu u blizini koja je zainteresovana za vas bez obzira na status. Ako ste u vezi, lako možete ugroziti postojeći odnos, flertom sa strane. Slobodni imaju priliku da biraju između dve, podjednako zanimljive osobe. Ne žurite sa odlukom.

Zdravlje – Sklonost glavoboljama. Mogući problemi sa respiratornim organima.

Posao – Vaša vladajuća planeta Venera trenutno boravi u polju finansija i gradi trigon sa Jupiterom, što je dobar znak za uvećanje poslova i zarade. Ali kako se približava opoziciji sa Saturnom čini se da ćete ipak morati da sačekate na uvećanje prihoda. Čuvajte se brzopletih odluka. Dobro izvagajte sve nove poslovne ponude.

Ljubav – Mars, vladar vašeg polja partnerstva, unosi izvesnu dozu konfuzije u vaš ljubavni život. Iako pravi dobre aspekte sa drugim planetama, prevladava konjunkcija sa Suncem, pa stabilnost veze može biti dovedena u pitanje, ne zbog treće osobe već zbog negativnih crta vašeg karaktera.

Zdravlje – Ojačajte imunitet, pazite na ishranu.

Posao – Venera u vašem znaku ukazuje na brojne povoljnosti na poslovnom planu, a kako je u sekstilu sa Merkurom, vašim vladarem, pratiće vas sreća u svim poduhvatima. Poslovi koje ste nedavno započeli povoljno se odvijaju, a dobijate i nove ponude.

Ljubav – Venera iz vašeg znaka ide u susret Saturnu koji već dugo boravi u vašem sedmom polju koje se tiče partnerstva. Iako su posrednici Merkur i Jupiter u dobrim aspektima, u najboljem slučaju možete da očekujete “mir u kući”, ali situacija je daleko od idealne. Kompromis je neizbežan.

Zdravlje – Nesanica i umor posledica su stresa vezanog za poslovna dešavanja. Opustite se.

Posao – Događaji oko vas se odvijaju kao na filmu. Sa jedne strane Sunce i Mars u polju finansija predstavljaju okolnosti koje diktiraju ritam, dok sa druge strane, Venera iz dvanaestog polja navodi dešavanja na pogrešan put, mimo vaših želja. Posao ide onako kako diktiraju spoljni faktori.

Ljubav – Venera u dvanaestom polju ukazuje na otvorene mogućnosti za avanturu. Ako ste slobodni, iskoristite priliku za novu letnju romansu koja bi kasnije lako mogla da preraste u nešto više. Ipak, pre nego što se upustite u avanturu, dobro proanalizirajte vrline i mane vaše nove simpatije.

Zdravlje – Stomak, organi za varenje i način ishrane direktno su povezani. Obratite pažnju na prevenciju.

Posao – Stelijum u vašem znaku, posebno zbog prisustva Marsa i mladog Meseca čini vas vrlo aktivnim. Nekad i previše, pa lako možete da postanete naporni za kolege smorene letnjim vrelinama. Period je dobar za nove početke, ali imajte više obzira prema drugima i ne budite previše zahtevni.

Ljubav – Venera u jedanaestom polju ukazuje na emotivne signale iz neposredne okoline, prvenstveno iz okruženja prijatelja. Pažljivo procenite situaciju pre nego što se upustite u flert. Budite strpljivi, ne preskačite važne etape u razvoju veze ako ne želite da se kasnije razočarate.

Zdravlje – Budite umereniji u jelu i piću, ne opterećujte organizam.

Posao – Merkur, vaš vladar je u dvanaestom polju, što i nije tako loše jer mu Venera iz desete kuće daje podršku aspektom sekstila. Sad je vreme da razmislite o novim idejama i da se dobro pozicionirate. Finansijska situacija je stabilna, a Jupiter iz drugog polja vam izdašno nadoknađuje sve što ste propustili.

Ljubav – Dobro postavljeni Jupiter koji ujedno vlada poljem partnerstva, u skladnom aspektu sa Venerom donosi dobre vesti i šanse za veliku sreću na ljubavnom planu. Slobodni će biti u prilici da upoznaju neku veoma intrigantnu osobu i da započnu vrlo kvalitetnu vezu.

Zdravlje – Stelijum u znaku Lava, koji simbolizuje vaše dvanaesto polje, ukazuje na probleme sa srcem.

Posao – Jupiter u prvom polju doprinosi da se dešavanja okrenu u vašu korist. Sa druge strane Sunce, Mars i Merkur u jedanaestom polju, pogoduju podršci okoline. Ovaj stelijum je dobar znak za sve one koji planiraju promenu na poslu, jer će imati podršku okoline i onih na višim pozicijama.

Ljubav – Mars u konjunkciji sa Suncem u jedanaestom polju unosi delimičnu konfuziju u vaše emotivne i partnerske odnose. Bićete u prilici da birate između emocija i prijateljstva, ali nećete biti sisgurni čemu da date prednost. Suzdržana reakcija i otezanje situacije mogli bi da vam pomognu da donesete pravu odluku.

Zdravlje – Umor i hronični problemi vam ne daju mira. Najbolji lek za to je odmor.

Posao – Mars, vladar vašeg znaka u polju karijere udružen sa mladim Mesecom i Suncem, ukazuje na velike turbulencije i šanse koje se izvitopere same od sebe, ali i na nove mogućnosti koje se ukažu kad sve izgleda očajno. Kratak period, jaki aspekti, vreme je da se reaguje u stilu kockara – “pukovnik ili pokojnik”.

Ljubav – Venera i Mars nisu direktno povezani, ali su u bliskim znacima i bitno je u toj simbolici uvideti najbolja rešenja za postojeće odnose. Ukoliko ste na pragu nove ljubavne romanse, povedite računa da se sve postavi u startu na svoje mesto.

Zdravlje – Pazite se povreda, posebno ako rukujete nekim alatom ili mašinom.

Posao – Vaš vladar Jupiter trenutno gradi više dobrih aspekata, pa je vreme da se pomerite iz mesta u kome vas duže vreme drži Saturn. Pomoć dolazi od nekoga ko je vezan za inostranstvo ili je u inostranstvu. Iako vam se nova poslovna ponuda učini neozbiljnom na prvi pogled, ne odbacujte je tek tako.

Ljubav – Venera je u vašem polju partnerstva, pa zato očekujte razne turbulencije na ljubavnom planu ali i šanse za novi početak. Oni koji su u vezi predstoji flert ili avantura, dok slobodni imaju više od jedne prilike da se upuste u uzbudljivu romansu koja bi mogla da se pretvori u ozbiljnu, trajnu vezu.

Zdravlje – Pazite se povreda nogu, uganuća, povreda u sportu.

Posao – Jupiter iz desetog polja, dobro podržan, ukazuje da su sve šanse za dobar ili nov posao na vašoj strani. Stoga nema više potrebe za odlaganjem, morate stupiti u akciju. Osim povoljnih aspekata, bitno je da poslovi u koje se budete upustili pružaju mogućnost za uspeh u naizgled, nemogućim okolnostima.

Ljubav – Položaj Meseca, vladara vašeg polja emocija, zajedno sa Marsom u istoj kući ukazuje da se ljubavna veza nalazi na ivici. Hoćete li je spasavati ili nećete zavisi od vas ali i od toga kako vi sami budete procenili “stanje stvari”. Uradite ono što vam razum nalaže.

Zdravlje – Ovo je period u kome se lako aktiviraju hronični problemi. Preventiva je najvažnija.

Posao – Mlad Mesec u vašem sedmom polju i spaljeni Mars ukazuju da ste na poslovnom planu na ivici sukoba. Potrudite se da stvari smirite diplomatijom, te da ne dolivate ulje na vatru nekim ishitrenim postupcima. Glavno je da ne odustanete od svojih planova, ali da umete da ih upakujete tako da vašem okruženju “ne bodu oči”.

Ljubav – Iste planete prave zaplet i po pitanju odnosa. Sve je napeto i traži se dlaka u jajetu da ne bi situacija eskalirala. Slobodni imaju priliku da naglo i iznenadno uđu u vezu koja odmah postaje vrlo komplikovana. Stoga budite oprezni, iako vam se učini da ste “naleteli” na osobu iz vaših snova.

Zdravlje – Sportske aktivnosti nekad pomažu više nego lekovi i terapije.

Posao – Saturn koji je već dugo u polju karijere usporavao dešavanja, sada je pokrenut dobrim aspektima što u osnovi znači da pritisak popušta i da do jednog dela rešenja lakše stižete dok ćete za druga ipak morati da sačekate. Ključan je dobar odnos Saturna i vašeg vladara Jupitera.

Ljubav – Vladar sedmog polja, Merkur u dobrom aspektu sa Venerom znak je raznovrsnih “sitnih” dešavanja na polju emocija. U nedostatku većih uzbuđenja, dok čekate da ljubav zakuca i na vaša vrata, uživajte u druženju sa dragim osobama i lepoti mirne svakodnevice.

Zdravlje – Mogući problemi sa srčanim ritmom ili pritiskom. Ne zanemarujte redovne kontrole.
Izvor: Mihailo Čukić

Zithromax for sale