ZA NEKOG NOVA VEZA, ZA NEKOG STRASTVENE AVANTURE: Ova 4 horoskopska znaka biće najsrećnija u ljubavi u julu 2017.

Za ova 4 horoskopska znaka jul 2017. biće krajnje zanimljiv na emotivnom planu: Saznajte ko će u narednom periodu upoznati osobu o kakvoj je dugo sanjao, ko započinje zajednički život, koga očekuju strastvene avanture a ko će mudro ćutati i uživati u svojoj novoj romansi.
Pripremio: Aleksandar Tomić

Ljubav cveta, već od 6. jula! Bićete u prilici da uživate u pažnji partnera i posvetite mu se u potpunosti. Osećaćete se kao ponovo rođeni, pa iskoristite ovaj period da svoj odnos sa voljenom osobom stabilizujete i podignete na viši nivo. Povoljan je period za venčanja i počinjanje zajedničkog života. Ako ste sami, sva je prilika da će mesec jul to promeniti!

U ljubavi ste vodili značajne razgovore sa partnerom i osetili konačno približavanje stavova. Venera se 6. jula seli u vaše polje seksualnosti, pa će tada strasti biti na sve strane! Ako ste u vezi ili braku, to će podgrejati odnos i dovesti ga na stabilne osnove. Ako ste sami, u ovom periodu do kraja meseca vas neće zaobići kratke avanture, dok za nešto stabilnije i ozbiljnije trebate sačekati.

U ljubavi je trenutak za velika dela! Biće prilika koje ne trebate propustiti. Početak meseca donosi intenzivnu online komunikaciju koja bi se kasnije trebala materijalizovati. Ako ste zauzeti, malo će vas ukućani nervirati, ali je sve to prolazno. Ljubav vam sprema mnogo toga zanimljivog. Moguće su veze sa razlikom u godinama ili bi osoba koja vas zanima mogla biti prostorno udaljena od vas.

Na emotivnom planu vas strasti pokreću i sa njima ne znate šta ćete! Prijaju vam česta druženja, izlasci, vreme provedeno van kuće i ukućana. Povedite računa da odnos sa nekim od ukućana ne pokvarite, jer i vaš prag tolerancije nije najjači u ovom trenutku. Povoljan trenutak je da obavljate radove u kući, velika spremanja, i tako dalje. Ljubav će vas iznenaditi oko polovine meseca, pa će nešto što duže priželjkujete konačno dobiti po vas željen epilog. U startu ćete o tome ćutati, poučeni nekim starim iskustvima, ali ono što će umesto vas pričati su vaš osmeh i dobra energija kojom ćete isijavati.

Izvor: astroportal/ besnopile

Zithromax for sale