PUTOVANjA I DOBITAK U IGRAMA NA SREĆU: Šta nam donosi Venera u Blizancima i Merkur u Lavu

U narednom periodu očekujte prijatna iznenađenja, ali budite oprezniji za volanom.
Pripremio: Aleksandar Tomić

Venera, planeta ljubavi i novca, 5. jula, ulazi u Blizance, a Merkur, simbol biznisa i flerta, 6. jula, u znak Lava. Zbog harmoničnog aspekta između ovih planeta, veće su šanse da odete na jedno ili čak dva kraća putovanja sa partnerom. Takođe, kontakti sa strancima se intenziviraju, a veća je i mogućnost da osvojite neki dobitak u igrama na sreću.

Kvadrat između Merkura i tranzitnog Urana, upozorava vozače da budu oprezniji za volanom, jer će na putevima biti pojačana kontrola saobraćajne policije. Ovaj izazovan aspekt takođe upozorava da čuvate vredne predmete, automobile, dokumenta, ključeve, telefone, tablete, kartice.

Krajem nedelje, Mesec u Jarcu obrazuje inkonjunkciju sa Merkurom, zbog čega raste podložnost promenama raspoloženja, dok neki mogu iznenada da sretnu ili ostvare kontakt sa starom simpatijom.

Budući da je Merkur u Lavu, znaku kreativnosti, šou biznisa i sporta, pod uticajem Venere u razigranim Blizancima, uspeh se smeši sportistima i umetnicima, glumcima, pevačima, rediteljima, scenaristima, piscima, kao i studentima koji su aplicirali za stipendiju ili studije u inostranstvu. Ove nedelje, sekstil između Merkura i Venere, uticaće na sve znake, možda nešto više na Bikove, Vage, Ribe, Blizance, Device i Škorpije.

Venera, vladalac astrološkog polja ljubavi, u trećem a Merkur u petom polju doprinose vašoj popularnosti kod suprotnog pola. Ako često putujete zbog posla, možete da očekujete uvećanje prihoda.

Vaš vladalac Venera u drugoj i Merkur u četvrtoj astrološkoj kući, nagoveštavaju obnovu veze sa bivšim partnerom. Novac stiže, ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili ste privatnik.

Pozicija vašeg vladaoca Merkura, u kvadratu sa Uranom u polju neočekivanih situacija, opominje da budete oprezniji za volanom, dok vam Venera u vašem znaku donosi nove susrete i poznanstva.

Sekstil između Venere u astrološkoj kući tajni i Merkura u Lavu upozorava da tajna romansa sa osobom s posla može da izbije na svetlost dana. Moguć dogovor o isplativom poslu sa strancima.

Venera u 11. polju i Merkur u vašem znaku čine vas popularnim i omiljenim u društvu suprotnog pola, a moguć je i susret sa starom simpatijom. Uspeh se smeši naučnicima, umetnicima i sportistima.

Vaš vladalac Merkur u 12. astrološkoj kući i Venera u kući karijere, donosi vam ponude za paralelne ili honorarane poslove koje ne bi trebalo da odbijate. Nastavak saradnje sa strancima.

Vaš vladalac Venera u devetom, a Merkur u astrološkom polju društvenog života donose vam češća putovanja u inostranstvo i saradnju sa strancima. Finansijska podrška stiže od partnera.

Venera, vladalac astrološke kuće ljubavi u kući strasti, a Merkur u kući karijere, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu sa osobom koju verovatno već poznajete preko poslovnih kontakata.

Izazovan aspekt između Merkura, vladaoca astrološkog polja partnerskih odnosa i Urana u polju ljubavi, opominje na mogućnost razdvajanja od partnera ili raskida, zbog neočekivanih okolnosti.

Inkonjunkcija između Merkura u astrološkoj kući novca i strasti i Meseca u vašem znaku, krajem nedelje, utiče na promene vašeg raspoloženja. Možete da sklopite isplativ ugovor sa strancima.

Kvadrat između Merkura u astrološkom polju partnerskih odnosa i vašeg vladaoca Urana, simbola neočekivanih okolnosti, upozorava da čuvate vredne predmete i da budete oprezniji za volanom.

Aspekti vladaoca astrološke kuće partnerskih odnosa, Merkura, Urana i Venere, simbola flerta, neočekivanih okolnosti i ljubavi, mogu da vam donesu iznenadni raskid ili razdvajanje od partnera.

Izvor: Marina Jungić Milošević

Zithromax for sale