VIKEND HOROSKOP: dani za buđenje ljubavi i strasti (do 13. avgusta 2017. godine)

Vikend je u znaku ljubavi i zabave, a evo šta nam još horoskop predviđa do ponedeljka!
Pripremio: Aleksandar Tomić
U petak Mesec ulazi u znak Ovna; u kvadratu je s Venerom u Raku, koja je u trigonu s Neptunom u Ribama. Osećanja se nekako povlače sa strane jer naglasak je na akciji, kretanju napred.
Iako je petak dan za pokret, budite oprezni jer sledeći dan Merkur kreće retrogradno zato se energija petka, koja omogućava napredovanje, naprasno prekida, upozorava astrolog Gregori Skot. Petak treba iskoristiti da obavimo što više možemo.

Osim promene smera Merkurovog kretanja, subotu obeležava i trigon Venere i Neptuna, koji donosi ljubav i dašak romantike. Iako retrogradni hod Merkura može doneti mnogo problema, između ostalog i s elektroničkim uređajima, prevozom, putovanjima, komunikacijom, on ima i jedan veliki blagoslov – navodi nas da nađemo nove načine komuniciranja, ističe G. Skot. “Uvek moramo tražiti nove načine komunikacije kako bismo postali bliskiji i međusobno se bolje razumeli”, dodaje britanski astrolog.

Može da se čini nesrećnom okolnošću to što Merkur kreće retrogradno upravo na dan koji je ispunjen s toliko energije ljubavi i strasti jer on donosi opasnost od nerazumevanja i pogrešno shvaćenih poruka. Zato subotu iskoristite kao dan za nežnu brigu i tetošenje kako sebe tako i drugih ljudi, savetuje astrolog.
Šta nam donosi retrogrdni Merkur?
Kad je Merkur retrogradan, mogu ojačati emocionalne i intimne veze i to upravo kao rezultat različitih “merkurovskih” problema u svakodnevnom životu. Ako imate partnera s kojim se razumete bez reči, svi “spoljašnji” problemi iz svakodnevnog života samo će dovesti do jačanja veze između vas, zato je to razdoblje povoljno za ljude koji su već u vezama, kaže G. Skot.

U nedelju prepodne Mesec se seli u Bika i u trigonu s retrogradnim Merkurom u Devici. Sunce u Lavu u trigonu je sa Saturnom u Strelcu. “U nedelju postoji potencijal za odličnu zabavu i opuštanje”, kaže G. Skot. Ako baš morate da radite u nedelju pazite da ne napravite grešku, ili vam se potkrade tuđa. A ako ipak morate da odaberete put kojim biste krenuli, za pomoć se obratite anđelima, duhovnim vodičima, svojim precima…

U slučaju da potpisujete bilo kakav dokument ili nešto vezano za neku veliku promenu u vašem životu kao što je selidba, promena posla, proverite da li je sve ispravno i da li su svi podaci tačni. Još jedna stvar koja će nam olakšati razdoblje retrogradnog Merkura je strpljenje koje će nam pomoći da eventualne probleme i kašnjenja prihvatimo mirno.

Izvor: Sensa klub

Zithromax for sale