Veze nespojivih znakova

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

Ovan
Poznato je da se Ovnovi slažu sa ostalim vatrenim znacima, Lavovima i Strelčevima, ali i da jaku erotsku privlačnost osećaju prema onima koji predstavljaju suštu suprotnost njima, kakav je, recimo, Vaga. Ovan će takođe, kad se nađe u blizini Raka, osetiti snažnu uzajamnu fizičku privlačnost, ali se oni nikad neće uspešno uskladiti. Često će se svađati zbog osoba iz svog okruženja ili će neko od njih imati tajnu vezu, a Ovan će morati da misli na partnera u seksu mnogo više nego što je to inače slučaj. Ali, ovaj par sigurno će snažno povezivati deca. Sa Devicom se, međutim, Ovan nikako ne može uskladiti jer su one hladnije i sporije, a često će se svađati i oko sitnica, pa će biti mnogo bolji poslovni partneri. Sa Škorpijom će imati odnos pun borbe, a u seksu će se često optuživati da jedno ne može da isprati ono drugo.

Bik
Za Bikove su fatalne – Škorpije, ali njihov odnos će biti krajnje destruktivan i često veoma bolan. Sa Devicama i Jarčevima će, pak, uvek imati stabilan odnos. Vodolija će ih jako privući jer im je po svemu suprotna, a njih dvoje uživaće u sjajnom seksu ukoliko Bik pristane na egzibicije i neobične predloge. U prevazilaženju različitosti mogu da im pomognu zajednički prijatelji i deca. Bik i Strelac neće se baš slagati u pogledu životnih stavova, ali će im zato seks biti odličan. Bika će oduševljavati spremnost Strelca da ga prati i u njegovim najluđim hedonističkim željama.

Blizanci
Blizanci mnogo vole Strelčeve, Vodolije i Vage i sa njima uvek mogu da imaju odnos kakav im treba – pun igrarija i slobode. Ali, ukoliko se zbliže, na primer, sa Ribama, mogu se javiti veliki problemi. U tim odnosima Ribe će često trpeti a Blizanci će imati koristi.

Rak
Raka će uvek privući Jarčeva stabilnost i istrajnost pred svakim problemom, ali bi u seksu mogli imati problema zbog Jarčeve hladnoće i ukočenosti. Pripadnici ovog znaka najbolje se slažu sa strastvenom Škorpijom i neobičnom Ribom. Vaga će ih privući, i taj odnos može da traje, ali će zahtevati mnogo prilagođavanja i ustupaka u krevetu, pa na kraju može da se pretvori u više patnje nego užitka za oboje. Rak i Vodolija će možda biti zanimIjivii i privlačni jedno drugom, ali ni uz najbolju volju neće uspeti da ostvare uzbudIjiv intimni kontakt, koji im je oboma potreban. Ipak, mogu se “prepo-znati” na nekom neobičnom nivou komunikacije zbog sličnih interesovania, ali i to uz mnogo Rakove tolerancije.

Lav
Lav će se uvek vezati za luckastu Vodoliju koja će mu promeniti život, ali će se veoma teško odlučiti da sklopi brak sa njom. Slagaće se sa Vagama, Ovnovima, Strelčevima i Blizancima, a Bika će privući lavovski glamur i sjaj, ali taj odnos neće biti baš sjajan zbog nedostatka međusobne seksualne priviačnosti_.Lav i Škorpija strastveno će se “zalepiti” jedno za drugo i u početku mogu imati zavidne i silovite seksualne odnose. Problemi, međutim mogu nastati kad jedno od niih poželi dominaciju i tako sve upropasti jer se radi o dvoje ljudi koji imaju izrazito jaku volju. Između Lava i Device nema pozitivne energija – oboje se dure, a nijedno niie spremno na obračunavanje sa problemima.

Devica
Devica će se sigurno stidljivo zaljubiti u Ribu, ali će joj biti tesko da to iskaze. Mogu ostvariti odličnu vezu ukoliko nauče da pokažu emocije i porade malo na egzibicionizmu koji Riba voli. Slagaće se dobro sa Jarcem i Bikom, Škorpijom i Rakom, a sa Strelčevima može da se razume samo na nivou predigre, posle čega će početi da gube ovog lutalicu i neće biti u stanju da ga prate. Osim toga, Devica zahteva mnogo lojalnosti od partnera, za šta Strelac nije uvek spreman. Sa Vodolijom može imati kratku vezu i na momente odličan seks, ali će svejedno toliko nervirati jedno drugo da će teško opstati zajedno.

Vaga
Koketne Vagice privući će Blizanci, Ovnovi, Vodolije i Lavovi. Sa Devicom se može naći u tajnoj vezi, ali ne preterano strastvenoj. Tu bi se moglo raditi samo o udovoljavanju Vaginim hirovima. Pripadnici ovog znaka, pak, nikako ne bi trebalo da se upuštaju u vezu sa Jarcem, jer će ih ovaj ugušiti. Takva veza mogla bi da opstane samo ako Jarac nauči da se mazi i bude malo nežniji u krevetu. Vage sa Ribama imaju čudne veze, često tajne ili nedovršene. Vaga voli da za njom neko pati, a Ribe vole da pate, pa ih možda to poveže.

Škorpija
Skorpiju će privući Bikovi nad kojima mogu da dominiraju, kao i Ribe i Rakovi. Između nje i Vodolije bljesnuće magnetska privlačnost, sevaće munje, ali seksualnom odnosu nešto će nedostajati — mnogo bolje će im ići sa poljupcima. Skorpije će očarati neozbiljne Blizance i sa njima mogu da ostvare veoma interesantnu seksulanu vezu. Njihov odnos može da postane perverzan, a to će se preneti i na nivo komunikacije, što je sve u redu, samo Skorpije ne smeju da počnu da guše Blizance jer će im u tom slučaju uteći glavom bez obzira.

Strelac
Strelčevi mogu lako osvojiti Blizance, Vage, Ovnove i Lavove. Sa Ribama će imati nepotpun odnos, nedostajaće im otvorenih razgovora i zajedničkih planova za budućnost. Teško će ostati zajedno jer će im veza biti potpuno konfuzna. Strelac bi morao više pažnje da obrati na predigru, jer je to Ribama veoma bitno. Sa Rakovima vezu ili brak ostvaruju jedino pod pritiskom okoline, jer nemaju dodirnih tačaka,
čak i u seksu se više odbijaju nego što idu ka harmoniji.

Jarac
Ozbiljni Jarčevi vrlo brzo će osvojiti Rakove, a dobru perspektivu imaju i sa Bikovima. Sa Devicama mogu da planiraju budućnost. Ovnovi, međutim, nikako nisu pravi izbor za Jarca, a oni će se ionako veoma teško međusobno privući. Ukoliko ipak uđu u vezu, Ovan će verovatno ostaviti Jarca jer se tu radi o sudaru dvaju jakih ličnosti, a Ovnu će smetati Jarčevo durenje, naročito u krevetu. Lav može da ih privuče, ali pošto oba znaka zahtevaju poštovanje od partnera, biće potrebno mnogo fleksibilnosti da bi se uskladili. U krevetu se neće slagati u početku, ali Jarcu treba vremena, on sa godinama postaje sve spretniji ljubavnik.

Vodolija
Vodolija je sklona održavanju paralelnih veza, od kojih nijedna ne sme da bude čvrsta, pa će se dobro slagati sa vazdušnim znacima kao što su Blizanci i Vage, međutim, i vatreni Ovnovi, Strelčevi i Lavovi ponekad mogu da ih prate u dinamici. Sa Ribama će se spojiti na čudan način, često pod uticajem alkohola, ali ta veza može biti samo tajna ili nejasna čak i njima samima – sa mnogo preterivanja u seksu, gde se odlično razumeju jer ni jedno ni drugo tu ništa ne planiraju i veoma su kreativni.

Ribe
Ribe se često zaljubljuju u Rakove, Škorpije, ali i Device i Jarčeve koji im daju osećaj sigurnosti. Sa Lavom se ne mogu složiti upravo zbog toga što je on okrenut više akciji nego intimnoj vezi, a Ribama je bitno upravo spajanje na toj ravni. Sa Ovnom ne mogu opstati dugo jer se brzo zasite jedno drugog, pa bi morali mnogo raditi na čestom uvođenju novina u seksulni odnos ili zajedničkim putovanjima. Ukoliko to ne urade, jedno od njih brzo će se naći u zagrljaju nekog drugog.

Izvor: Astro 24

Zithromax for sale