Ljubavni trikovi za svaki horoskopski znak

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

OVAN
Izbacite kontrolu. Zaboravite na svoje liderske sposobnosti, jer vama u spavaćoj sobi zapravo treba neko ko će držati uzde u svojim rukama.
Zar se već niste umorili od toga da stalno vi budete inicijator? Misao o sebi kao bespomoćnoj može da zapali novu vatru u vama, ali samo ako je partner dovoljno jak.

BIK
Isključite čula. Kao najsenzualniji znak u zodijaku pokušajte da svoja čula probudite do maksimuma, tako što ćete isključiti jedno.
Na primer, da biste isključili čulo vida, a maksimalno pojačali čulo dodira, stavite povez na oči.
Nećete znati gde će sledeći put da vas dodirne, šta će da usledi, i to iščekivanje će vas potpuno izludeti.

BLIZANCI
Pričajte vulgarnosti. Ništa vas bolje ne pokreće od bezobraznih reči. Da biste probali ovaj trik, partner čak ne mora ni da bude u istoj prostoriji s vama. Danas postoje mobilni telefoni, skajp…

RAK
Budite bezobrazni. Obucite se provokativno i imate savršen izgovor da se ponašate bezobrazno koliko god želite, zato što vi niste vi više.

LAV
Napravite predstavu. Ionako volite da ste u centru pažnje.
Izvedite striptiz, odigrajte uz šipku ili neki drugi erotksi ples. Lavovi vole da ih gledaju, i da slušaju kako im se dive.

DEVICA
Razbarušite se. Zna se da volite da je sve cakum-pakum. Ali, zar ne mislite koje biste neslućene visine dosegli kada biste malo zaboravili na savršeni red, i probali iznenadnu improvizaciju.

VAGA
Asesoari. Kako vama vlada Venera, vi već sve znate o igri zavođenja. A budući da Venera voli šoping, kako bi bilo da kupite neku igračku u seksi šopu?
Priznajte sebi. Odavno želite da probate tako nešto.

ŠKORPIJA
Veži me! Vaš znak vlada poljem seksa, ali mnogi ne shvataju da vi tražite seks “sa dubljim značenjem”.
Kada jednom nađete odgovarajuću osobu, onda sve može. Teško da može da se zamisli da Škorpija izgubi inspiraciju u krevetu.

STRELAC
Kukovi ne lažu! Vaš znak vlada kukovima i bedrima, što su, uglavnom i vaše glavne erogene zone. Volite da partner posebnu pažnju obrati upravo tim delovima, zato slobodno to tražite od njega.
A vrlo bezobrazni Strelci ne drže svoju opremu za jahanje okačenu u štali.

JARAC
Pokrenite maštu. Vaš vladalac je Saturn, i stoga vam je potrebna mala pomoć u opuštanju.
Kao što je slučaj sa vašim suprotnim znakom, rakom, on vam pomaže ako postanete neko drugi.
Zato oslobodite maštu i ponašajte se kao da ste u sceni sa gladijatorom i robom u areni.Vaša mašta ima sposobnost da osvežava seks, i da vašeg partnera ostavi bez daha.

VODOLIJA
Ljuljaj me nežno…. Vi ste vazdušni znak kojim vlada Uran, i vi volite da idete na sigurno. Probajte da vodite ljubav na ljuljašci, jer će se vaše telo tako osloboditi sile gravitacije i – kočnica!

RIBE
Pedeset nijansi duhovnog zadovoljstva. Mnogi su se iznenadili kad su saznali da je E. L. Džejms, autorka trilogije “50 nijansi” u horoskopu Riba.
Isto tako bi se iznenadili kada bi otkrili vašu otkačenu stranu. Vi tražite transcendentalno iskustvo, pa zašto onda ne primenite tantru?
Kako je sve dozvoljeno u tantri, one kožne lisice sada dobijaju duhovno značenje, zar ne?

Izvor: Astro 24

Zithromax for sale