Venera u Jarcu- Ledena vrelina- ( od 12.novembra- 7.decembra)

Priredila astrolog Marija Savovic

 

Venera je planeta ljubavi, lepote, plodnosti, harmonije, radosti i novca, dok je znak Jarca simbol hladnoce, disciplinovanosti, odgovornosti, vrh ledenog brega, pa zbog toga ova Venera ima dosta ogranicenja i ne oseca se bas najsjajnije u ovom zemljanom znaku.
Zene sa ovim polozajem Venere cesto na prvi pogled deluju hladno, nezainteresovano, nepristupacno, odbojno, nedostizno i nadmocno, ali su u dubini duse jako ranjive i zeljne ljubavi, neznosti i paznje. Ranjene bezbroj puta u proslosti, one i dalje vuku sav teret, tugu i bol i jako im je tesko da se ponovo otvore i da ponovo vole.
Zene koje imaju Veneru u Jarcu jos od detinjstva sanjaju o princu na belom konju, da ce pronaci jakog i odlucnog muskarca, koji ce biti dobar suprug i otac njene dece, pa im je emotivna i materijalna sigurnost jako vazna.
Do njenog srca je tesko doci, to je trnovit put do njenog ledenog kraljevstva, jer je to ledena kraljica koja ce radije ostati sama, nego da sakuplja mrvice ljubavi. Ona zna tacno sta zeli i to uvek i dobije. To su osobe koje dugo cekaju svog pravog partnera, pa se cesto desava da imaju brak u kasnijim godinama. U proslosti je duboko ranjena i u svom srcu nosi sve bivse ljubavi i zbog pretrpljenog straha i neuzvracene ljubavi deluje tako hladno, oholo i zagonetno.
Samo muskarac koji je uporan, iskren, veran, odgovoran, stabilan moze otopiti led sa njenog srca, a kada se ona uveri u iskrenost njegovih namera moze mu pruziti apsolutnu ljubav, neznost i toplinu do kraja zivota.
Ako zapocnete ljubavnu vezu u ovom period mozete se nadati da ce ta veza biti trajna i stabilna. Trazicete zrele, odgovorne, starije i pouzdane partnere. Neretko se desava da se vracate i na stare ljubavi ili da obnovite odnos sa nekim koga dugo poznajete, a niste mogli da zapocnete vezu.
Venera u Jarcu veliku srecu ce doneti zemljanim( Bik, Devica, Jarac) i vodenim ( Rak, Skorpija, Ribe) znacima.

 

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale