Merkur u poljima Zodijaka:

Priredila astrolog  Ana Savovic

Merkur u 1. polju – Osobe sa ovom pozicijom Merkura su izuzetno pricljive,vole da vode glavnu rec,snalazljivi su i ostroumni.Uglavnom brzopleto donose zakljucke,manjak koncentracije je njihova mana.Dobri su govornici,ucitelji,pisci,izrazavanje je njihov stil zivota i osnovna potreba.

Merkur u 2. polju – Ove osobe vole vrednosti.Imaju sposobnost zarade intelektualnim radom,pisanjem,govornistvom,predavanjem,trgovinom, bilo kojim vidom komunikacije.Imaju dosta imanja u vrednim knjigama,papirima i sl.

Merkur u 3. polju – Ovo su izuzetno inteligentne osobe,imaju dobru komunikaciju,dosta prijatelja i dobre odnose sa blizom okolinom.Cesto se bave pisanjem,novinarstvom na radiju ili TV.Vole da putuju i cesto ostvaruju svoje zelje po tom pitanju.

Merkur u 4. polju – Osobe sa ovom pozicijom Merkura su cesto rodjene u intelektualnoj porodici,porodica takodje ima veliki uticaj na njihov mentalni sklop.Cesto menjaju mesto stanovanja,nekada cak i drzavu.Imaju interesa za spiritualno.

Merkur u 5. polju – Ove osobe imaju dramskog ili knjizevnog talenta.Imaju inteligentnu decu,dobru komunikaciju sa decom uopste.Cesto biraju inteligentnog i mladjeg partnera.

Merkur u 6. polju – Ovo su osobe koje svoj intelekt koriste u sluzbi opsteg dobra.Cesto menjaju radna mesta i poslove uopste,bolji su kao sluzbenici nego kao gazde.Imaju talenta za jezike ili pisanje, a u krajnjem slucaju bar vole da citaju.

Merkur u 7. polju – Osobe sa ovim polozajem su izuzetno dobri trgovci,cesto biraju mladje partnere,ali im je intelektualno slaganje sa partnerom od velike vaznosti.Imaju dosta povrsnih veza pre braka.

Merkur u 8. polju – Ove osobe imaju tesko detinjstvo ili im je zivot bio na neki nacin u opasnosti u detinjstvu.Imaju jaku intuiciju,interes za ezoteriju i spiritualo.Moguci su finansijski dobici ili gubici kroz ugovore,vredne papire ili nasledstvo od daljih rodjaka.

Merkur u 9. polju – Ove osobe privlace intelektualni razgovori,filozofija,nauka,knjizevnost.Uglavnom imaju visoko obrazovanje,dosta putovanja ili veze u inostranstvu ili sa strancima.

Merkur u 10. polju – Ovo su osobe karijeristi,mogu imati uspeha u diplomatiji,bilo kakvom intelektualnom radu ili trgovini.Moguce su ceste promene poslova,karijere pa i statusa.Imaju dobru komunikaciju sa jednim od roditelja.

Merkur u 11. polju – Ovo su vrlo komunikativne idruzeljubive osobe.Moguce je da ce imati partnera koji ima dece iz prvog braka.

Merkur u 12. polju – Ovo su ili osobe koje su vrlo zatvorene ili teski i dosadni sagovornici koji ulaze preduboko u detalje.Mogu imati interesa za ezoteriju.
Priredila astrolog  Ana Savovic

Zithromax for sale