VENERA U BLIZANCIMA OD 5. DO 30. JULA 2017: Vreme flerta, avanture i preljube bez razmišljanja

Venera u Blizancima od 5. do 30. jula 2017: Venera je planeta koji u horoskopu opisuje naše ljubavne težnje i aspiracije kao i način kako raspolažemo s novcem. Od 5. do 30. jula boraviće u znaku Blizanaca, pa bi naš ljubavni i finansijski život mogao da dobije nove konotacije.
Pripremio: Aleksandar Tomić
S blizanačkom Venerom budi se znatiželja, lakše se sklapaju nova poznanstva, flert postaje deo svakodnevice, više nas privlače osobe koje imaju šta da kažu, oni od kojih možemo naučiti nešto zanimljivo ili steći korisne informacije. Negativna strana njenog hoda kroz prostore Blizanaca jest da nismo dosledni, bez razmišljanja se upuštamo u rizične avanture, a nekako nam je i nevera prihvatljivija, piše astrolog Julijana Oremović. Možemo da ‘sedimo’ na dve stolice bez imalo grižne savesti. Evo kako će se njen uticaj odraziti na vaš znak.

Očekuju vas zanimljivi susreti u bližem susedstvu i na kraćim putovanjima. Vešto ćete zavoditi rečima, a lako je moguće da putem društvenih mreža upoznate nekog ko će vas privući svojom inteligencijom. Zauzeti će uživati u zajedničkom putovanju s partnerom. Novac vam dolazi iz više izvora, a izvesna je i dobit od honorarnog rada, trgovine, pružanja intelektualnih usluga.

U partneru tražite vrednost i kvalitete. Ne zanosite se lako velikim obećanjima i slatkorečivim izjavama u čemu je ova Venera majstor. Samce bi mogla privući samosvesna osoba koja prilično drži do svog materijalnog statusa. Zauzeti će s partnerom ući u nove investicije, odlučiti se na zajednička ulaganja i dosta vremena provoditi razgovarajući o poslu i novcu.

Vaša privlačnost biće neodoljiva. Zračite posebnom energijom koja mami ljude u vašu blizinu. Očekuje vas vrlo intenzivan period u ljubavi. Biće vam zaista teško da napravite izbor, a pažnja će vam biti raspršena na više strana. Odlučite li da se samo dobro provodite, u redu, ali ako tražite nekog za vezu, pazite da vam zbog zanesenosti prevelikom ponudom ne promakne nešto posebno.

Dosta ćete razmišljati o prošlosti, krićete svoje prave namere, izbegavaćete sve što bi moglo da ugrozi vaš osećajni mir. Lako je moguće da se u vas zagleda zauzeta ili osoba koja je u braku, a razvoj priče zavisiće od vas. Nekima će se javiti bivša ljubav i probuditi sećanja. Budete li očajni zbog nedostatka pravih prilika, imajte na umu da je samo reč o zatišju pred buru koja uskoro dolazi.

Prijateljstvo će vam značiti više od boravka u vezi i druženja s partnerom. Čak i ako ste sami, znaćete da izvučete najbolje iz te situacije. Uvek ćete biti okruženi ljudima, pa samoća može biti jedino vaš izbor. Samci bi putem prijatelja mogli da upoznaju zanimljivu osobu, ali pritajiće se sve do pred kraj meseca, kada će krenuti u akciju. Dobro razdoblje i za zauzete, bez većih turbulencija.

Uticaj Venere mogao bi da probudi vaše ljubavničke apetite. Pojaviće se neko ko će vas impresionirati svojim poslovnim statusom ili profesionalnim veštinama, ali čini se da nećete moći da ostvarite dublju i intimniju povezanost s dotičnom osobom. Device u vezi će morati da unesu više strasti i novih sadržaja u svoj odnos. U protivnom, monotonija bi vas mogla podstaknuti da skrenete s puta….

Bićete prilično šarmantni i zavodljivi. Ovo je dobro vreme za vas da istražite šta želite od ljubavi i svog odnosa. Možete doći do zanimljivih informacija i korisnih sadržaja koji će vam pomoći u otklanjanju eventualnih poteškoća u vašem intimnom i bračnom životu. Značajna će biti poznanstva koja će se sklapati tokom boravka u drugom gradu ili s osobom koja živi udaljeno od vas.

Nagoni će biti jači od razuma. U blizini osobe koja će vas fizički privlačiti biće vam teško da se kontrolišete. Bez puno okolišanja upuštate se u rizičan odnos, a ni neverstvo vam neće biti strano. Kod nekih ovaj uticaj Venere donosi potrebu za ‘usmrćivanjem’ nekih nada i očekivanja koje su gajili prema jednoj osobi ili odnosu. Vreme je za čišćenje vašeg intimnog prostora.

Malo gore – malo dole, malo dobro – malo loše, to će vam doneti ova Venera kad je posredi ljubav. Privlačićete pažnju osoba suprotnog pola, ali pazite da vas ne zavede neko čije ćete namere vi doživeti ozbiljno, ali on vas i ne toliko. Da biste mogli da krenete dalje moraćete sredinom meseca napokon da raskrstite i s nekim osećajnim teretima iz prošlosti.

Niste osoba koja se lako prepušta avanturama i flertu pa će vas uticaj ove Venere više živcirati, nego što će vas motivisati da se trudite oko svog ljubavnog života. Najviše događaja možete očekivati na mestima koja često posećujete, od trgovine u kojoj kupujete namirnice, do posla na kom provodite veći deo dana. Možda će vam se svideti kolega s kojim poslovno sarađujete.

Divno vreme za opuštanje i uživanje, kako u dobrom društvu, izlascima, tako i u blizini osoba koje vas zabavljaju i motivišu da date ono najbolje od sebe. Što ćete biti hrabriji u izražavanju svojih simpatija i osećanja, to je veća mogućnost da će vaša ljubavna strelica pogoditi ravno u sredinu mete. Stoga učinite sve u ime svoje sreće i ne opterećujte se krajnjim ishodom.

Pojaviće se nesigurnost, pa i sumnje. Igraćete igrice, manipulisaćete, provociraćete partnera rečima, ne bi li od njega dobili bilo kakvu reakciju. Jer i ljutnja je za vas dokaz da mu je stalo do vas. Pazite da u idućem razdoblju ne budete sami svoji najveći neprijatelj. Imajte više poverenja u sebe i one do kojih vam je stalo. Pokažite šta osećate. U protivnom ćete odbiti partnera.

Izvor: Julijana Oremović

Zithromax for sale