Osoba u ovom znaku je prekrasno delovanje intenziteta – Nju MRZITE ili OBOŽAVATE

Toliko misterija okružuje njihovu samu osobnost, zbog čega ih se često krivo tumači. Oni imaju prekrasan intenzitet, što objašnjava zašto ih u jednom trenutku volimo, a u sledećem ih možemo mrziti.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Postoje mnoge stvari koje treba znati o Škorpiji, pogotovo ako ste u vezi s njim.
Ovde su neke od njihovih posebnih osobina.
1. Oni vole duboko
Kada su zaljubljeni, to je sa žestokim intenzitetom. No, prvo moraju otpustiti svoj gotovo neprobojni stav. Oni vrlo pažljivo odabiru kome će dati svoje srce. Najveći strah im je da će biti izdani jednom kada otvore svoje srce.
To je razlog zašto oni stalno testiraju svoje partnere, Škorpija želi biti siguran da ga je njegov partner dostojan. Kada izabere voljenu osobu, to je ozbiljna odluka, on planira ostati s partnerom i voleti ga sve dok ih smrt ne rastavi.
2. Puni su intenziteta
Škorpija uživa u druženju, ali ne voli površne razgovore. Kada upozna neku osobu na zabavi on može biti i introvertiran i ekstrovertiran, ovisno o temi razgovora koja privlači njegov interes. Kada se oseća dobro, angažiran je i raspoložen, pokazuje svoj sjajan smisao za humor, a može biti i sam život zabave.
Kada se u potpunosti bavi s nekim, voli doći ravno do srži razgovora i govoriti o dubokim i smislenim temama. Oni ne gube vreme na čavrljanje ili naklapanje. Ne pitajte Škorpiju šta misli o nečemu osim ako niste spremni za vrlo direktan, a ponekad i netaktičan odgovor.
3. Zabavni su
Škorpije imaju oštar smisao za humor, koji može biti nekima uvredljiv, ali smiješan drugima. Ako ste osetljivi, to vas može šokirati ili povrediti vaše osećaje.
Njihova inteligencija i stil humora daje mogućnost da vidite ironiju u bilo kojoj temi o kojoj ste raspravljali. Oni mogu uzdrmati svako okupljanje sa svojim šokantnim komentarima.
4. Neverotno su snalažljivi i nikad ne odustaju
Ne postoji znak u zodijaku koji je snalažljiviji od Škorpije. Oni su uporni i prihvati će svaki izazov, nikada ne odustajući sve dok ne postignu svoj cilj.
Za njih odustajanje nije opcija, posebno ako su u romantičnoj poteri.
5. Možete im mirno poveriti svoje tajne
Po prirodi, Škorpije su vrlo tajnoviti ljudi, nikada u potpunosti ne otkrivaju svoje najdublje i najmračnije tajne. Odani su i pouzdani. Oni ne cene znatiželjne osobe koje pokušavaju kopati po njihovom životu.
Ipak, imaju zadivljujuće istražiteljske sposobnosti. Dakle, ako čuvate tajne, oni će ih saznati. Taj dar čini ih odličnim istraživačima, detektivima i špijunima.
6. Oni trebaju sve imati pod kontrolom
Škorpije su prirodni vođe koji žele preuzeti nadzor kako bi se stvari odvijale onako kako oni žele. Tada se osećaju ugodno i sigurno. Ako im stvari izmaknu kontroli, to im stvara veliki stres. Ironično, njihova potreba za kontrolom je i njihova snaga i njihova slabost. S jedne strane, to im omogućuje da ostvare mnogo.
S druge strane, to može dovesti do borbe za vlašću u odnosima s partnerom (ili autoritetom). Ako je potrebno, oni će posegnuti za svim vrstama manipulacije kako bi bili sigurni da vas imaju pod kontrolom. Čak i ako oni stvari postave na način da se osećate kao da ste vi glavni- zapravo to niste.
7. Tajanstveni su
U jednom trenutku mogu se činiti otvoreni i izražajni, a zatim u sledećem postati tihi i tajnoviti. Oni nikad nisu dosadni. Fascinirani su tamnijom stranom života i uživaju ​​u traženju odgovora na najdublja pitanja i najmračnijih tajni osoba, mesta ili stvari.
Vole podzemni svet i mogu biti opčinjeni zločinom, smrću, užasom, nadnaravnim pa čak i okultnim. Oni uživaju istraživati druge osobe, ali često će uzvratiti protupitanjem kada nisu spremni odgovoriti na njima postavljana pitanja.
Kad odete sa Škorpijom na spoj, možete osetiti kao da on o vama zna više nego što vi znate o njemu. Škorpije vole forenzičke televizijske emisije poput CSI.
8. Imaju vulkansku narav
Škorpioni se ne razljute lako. No, kada se to dogodi, očekujte potres od 8,6 po Richterovoj lestvici. Zbog njihove kontrolisane prirode, mogu se pojaviti mirni, ali ako ih neko uznemirava na duboko poseban način, kao što je izdaja njihovog poverenja, oni će eruptirati poput vulkana i pokazati razinu ljutnje kakvu možda nikada niste vidjeli pre.
Njihov jezik postaje smrtonosan, a druga osoba će se osetiti slavni škorpionov ubod. Ukoliko ih izdate, oni će oprostiti, ali nikada neće to zaboraviti. Oni se smatraju majstorima osvete i poznato je da strpljivo čekaju pravi trenutak da izvrše svoju osvetu. Nemojte nikada prevariti Škorpiju.
9. Imaju izražene psihičke sposobnosti
Škorpije su među psihički najosetljivijim znakovima zodijaka. Oni su vrlo oštroumni, te imaju smisao za hvatanje osećaja i emocija neke osobe do te mere da znaju što ona misli pre nego što uopšte otvori svoja usta. Čini se kao da imaju ugrađene detektore laži kada neko nije iskren s njima.
Deda Mraz nije jedini koji zna kada je neko bio nestašan ili dobar. Škorpije su na drugom mjestu. Oni su uporni u svojoj potrazi za istinom, što je razlog zašto su oni sjajni istražitelji.
10. Strastveni su
Škorpije se takođe smatra najstrastvenijim znakom zodijaka. Iako mu je seks važan, ako vas odabere za partnera, to je zauvek. Ova duboka vezanost za njihove partnere je ono što može dovesti do ljubomore i posesivnosti u njihovim odnosima. Ako ste u braku sa Škorpijom, verujte – nikada nećete naći lojalnijeg partnera od njega.
***
Bez obzira na horoskopski znak pod kojim smo rođeni, naš rođendan je posebna proslava našeg života i kvalitete koje nas čine jedinstvenim. Dakle, ako je danas rođendan nekome koga znate, dajte mu do znanja koliko ga cenite.

Izvor: Atma

Zithromax for sale