VENERA I MARS U LAVU DO 20. SEPTEMBRA 2017: Očekujte haos u ljubavnom životu, a to naročito važi za Bikove, Rakove, Vage, Škorpije i Ribe

Venera i Mars u Lavu do 20. septembra 2017: Mogući su iznenadni raskidi ili razdvajanja od partnera, ali i neočekivane obnove veze.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Venera, planeta ljubavi i novca, pridružila se Marsu, simbolu seksualnosti u vatrenom znaku Lava u kome će ostati do 20. septembra kada ulazi u Devicu. Do kraja avgusta obrazuje kvadrat sa retrogradnim Uranom u Ovnu zbog čega su mogući iznenadni raskidi ili razdvajanja od partnera, ali i neočekivane obnove veza, pišu Večernje novosti. Harmonični aspekti sa Jupiterom u Vagi i Saturnom u Strelcu, od 8. do 20. septembra, prizivaju stare ljubavi. Venera, planeta novca, u izazovnom aspektu sa retrogradnim Plutonom u Jarcu od 4. do 15. septembra, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove, podizanje kredita i rizične finansijske transakcije. Ove nedelje, Venerina inkonjunkcija sa retrogradnim Neptunom u Ribama unosi haos u ljubavni život većine znakova, posebno Bikova, Rakova, Vaga, Škorpija i Riba koji će se zaljubiti ili otkriti neke detalje iz partnerovog života koji im se nikako neće dopasti.

Merkur, planeta biznisa i komunikacija, 1. septembra se retrogradnim hodom vraća u Lava, tako da će se krajem nedelje u petom zodijačkom znaku naći čak tri planete što će svakako imati uticaja na finansije svih znakova.

Zato bi do kraja avgusta trebalo da završite započete dogovore sa poslovnim partnerima, bilo da se radi o uspostavljanju ili obnovi saradnje.

OVAN

Ulaskom Venere, planete novca, u vaše peto astrološko polje, očekuje vas profesionalni uspeh i uvećanje zarade, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili sportom.

BIK

Vaš vladalac Venera koja upravlja i astrološkom kućom vašeg posla, do 20. septembra donosi vam novac, naročito ako ste privatnik. Oko 29. avgusta moguć strastveni susret s Rakom.

BLIZANCI

Pozicija Venere u trećem polju odgovara predstavnicima vašeg znaka, naročito ako često putujete, zbog posla. Već početkom perioda, možete da očekujete priliv novca.

RAK

Zbog Venere u vašem astrološkom polju ljubavi i posla, vašu pažnju može da privuče harizmatična osoba koju najverovatnije već poznajete preko nekih poslovnih kontakata.

LAV

Planete erotike i ljubavi Mars i Venera, u vašem znaku, donose vam popularnost i omiljenost u društvu, naročito suprotnog pola. Moguć ulazak u tajnu romansu sa umetnikom ili lekarom.

DEVICA

Mnoštvo planeta u vašoj astrološkoj kući tajni nagoveštava mogućnost ulaska u paralelnu ili tajnu vezu sa vrlo šarmantnom osobom koja najverovatnije nosi uniformu na radu.

VAGA

Ljubavne planete i Merkur, simbol komunikacija, u vašem 11. polju, donose vam poznanstvo s nekom mlađom osobom preko neke društvene mreže. Obnova poslovne saradnje sa strancima.

ŠKORPIJA

Aspekt između vašeg vladaoca Plutona, simbola novca i Venere u astrološkoj kući karijere upozoravaju da povedete više računa o finasijama. Izbegavajte podizanje kredita i nepotrebne troškove.

STRELAC

Pozicija Venere, planete ljubavi, u trigonu sa Saturnom u vašem znaku, do 20. septembra može da vam donese susret sa nekim sa kim ste nekada bili vrlo bliski, moguće nekom Vodolijom.

JARAC

Venera, simbol novca u osmoj astrološkoj kući, u izazovnom aspektu sa jednim od vaših vladalaca, Uranom, kao i Plutonom u vašem znaku, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

VODOLIJA

Vaše astrološko polje partnerskih odnosa vrvi od planeta, što vam donosi buru na emotivnom planu, moguć raskid ili razdvajanje od partnera, najverovatnije zbog nekih neočekivanih okolnosti.

RIBE

Naglašena astrološka kuća strasti najavljuje period ispunjen uzbuđenjima i neočekivanim obrtima na ljubavnom planu. Oko 29. avgusta, očekuje vas romantični susret s jednim Bikom.

Izvor: novosti

Zithromax for sale