LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017: Sreća i ispunjenost za Lava, Vodolija zavodi, najbolji mesec za Ovna

Ljubavni horoskop za septembar 2017 – Septembar 2017 je mesec pun života, ambicija i strasti, ali tu može biti zamki za one koji su naivni. Prepreke koje se pojave mogu preći samo vešti, neustrašivi i odlučni.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Devica je aktivna, kroz Devicu prolaze Sunce, Mars, Merkur i Venera. Svi ti tranziti ističu simbol Device: posao, smisao za praktično, perfekcionizam, snalažljivost, komunikativnost, vedrinu, ali i razne opsesije i sklonost kritikovanju i cepidlačenju. Sve ovo predstavlja atmosferu ovog perioda.

Neprijatan deo septembra 2017. godine je da će sve planete koje prolaze kroz Devicu biti u opoziciji sa varljivim i nesigurnim Neptunom (smešten u Ribama) i u kvadratu s proračunatim, napetim i ometajućim Saturnom (smešten u Strelcu).
Ono dobro u septembru 2017. godine je da su te iste planete u trigonu sa usresređenim i ambicioznim Plutonom. Ti aspekti zaista mogu pomoći onima koji imaju jasne ciljeve i jaku motivaciju.

Merkur tokom septembra 2017:

Najzanimljiviji put je put Merkura, planete intelekta, informacije, komunikacije, putovanja, motivacije, kretanja i noviteta. Nakon što je bio retrogradan više od tri nedelje i kretao se od Device do Lava, Merkur nastavlja direktnim hodom 5. septembra 2017. godine. Tada i pomračenje Sunca ima uticaja 21. 08. 2017. godine na 28,54 Lava. To je naizgled slučajnost koja zapravo može imati dublje značenje i oko tog perioda pokrenuti događaje merkurovske prirode. Najverovatnije se radi o neočekivanim ili neobičnim događajima, ako uzmemo u obzir tačku u kojoj se Merkur našao i gde se događa pomračenje. Efekti pomračenja ponovo će se aktivirati.
Na širem planu kretanje Merkura može biti povezano s intelektualnim aktivnostima, učenjem, studiranjem, transportom, putevma, komunikacijom i medijima. Promene u vazduhu ( jaki vetrovi i oluje) i potresi nisu isključeni kao mogućnost.

Vredi napomenuti efekt benefika! Venera prolazi kroz Lava u prve dve dekade septembra i pravi sekstil s Jupiterom i dva trigona, jedan sa Saturnom i drugi s Uranom. Ovi aspekti povoljni su za društvene odnose, timski rad, saradnje, umetnost, zabavu, prijateljstva, umetnost i brak.

I na kraju, ali ne i poslednje, moramo napomenuti da Pluton kreće direktnim hodom na 16,51 Jarca, nakon što je pet meseci bio retrogradan.
OVAN

Za Ovnove je septembar 2017. godine najbolji mesec za ljubav. U prve dve dekade Jupiter, Velika Sreća, nalazi se u kući parova Ovna i Venera, vladar kuće parova, nalazi se u kući strasti. Kada je Sunce ispod horizonta (tokom večeri i noću), između Jupitera i Venere je posebno dobra povezanost (uzajamna recepcija vladara / triplicitet). Venera, isto tako, pravi konjunkciju sa Severnim Čvorom, što znači da će se nešto značajno dogoditi, nešto za pamćenje. Tokom zadnje dekade septembra Sunce i Jupiter dosežu kuću parova Ovna i ta je kombinacija opet obećavajuća i donosi značajne i srećne događaje.

BIK

Septembar 2017. godine donosi žeđ za životom, ljubavi i erotikom. Kuća ljubavi i užitka Bika ispunjena je energijom Sunca, Marsa, Venere i Merkura. Sunce donosi vitalnost, toplinu i briljantnost. Mars je pun čežnje i goruće strasti. Venera donosi senzualnost i umetnost zavođenja. A Merkur je aktuelan vladar spomenute kuće i vrlo jak u prvoj dekadi meseca. Ovo je fantastičan period za istraživanje i sada neke fantazije možete ostvariti. Novih ljubavnih prilika će biti. Okolnosti će se posložiti za zaljubljivanje. Pripazite u koga se zaljubljujete, jer se vrlo lako možete prevariti.

BLIZANCI

Jupiter vam i dalje čuva leđa tokom septembra 2017. godine kada se radi o ljubavi i vezama, ali sarađuje sa Saturnom i zato više ohrabruje stabilne veze nego flertove. S voljenom osobom u saradnji ili uz deljenje obaveza možete puno toga postići i ostvariti, dugoročno gledano. Tokom septembra više ćete biti zainteresovani za dom i ono što posedujete, jer je to puno aktivnije polje zbog Sunca i Marsa i donekle Venere koja je planeta parova Blizanaca. Svi koji nisu u vezi i traže neobavezni odnos, imajte na umu da ako nemate ozbiljne namere u ljubavi, ne možete ni ostvariti sreću i takva veza donosi vam samo kratkotrajno zadovoljstvo i komplikacije, što je posebno naglašeno u zadnjoj dekadi meseca.

RAK

Trigon koji pravi Saturn, vladar kuće parova Raka, s Venerom, planetom ljubavi, sreće i harmonije, širi svoj uticaj u prve dve dekade meseca, ali je aktivniji u drugoj nedelji i naglašava obaveze, ispunjavanje zadataka, novac ili postignuća koja zajedno ostvarujete. Mars, vladar kuće ljubavi i seksualnosti Raka, govori o ljubavi koja je povezana s komunikacijom (licem u lice, putem telefona, poruka i slično), putovanjima ili intelektualnim ciljevima. Sve to definisaće ovaj period. Može vam se dogoditi da imate promenljiva osećanja, što se čak može manifestovati interesovanjem prema dve osobe istovremeno.

LAV

Kroz prve dve dekade imate Veneru na svojoj strani, planetu ljubavi i harmonije koja je u Lavu sve do 20. septembra 2017. godine. Ova Venerina pozicija donosi vam sreću, jer naglašava vaš šarm i moć zavođenja, daje vam senzualnu auru i donosi vam nove ljubavne prilike. Venera prolazi kroz Lava i pravi dva povoljna aspekta: trigon sa Saturnom, vladarem kuće parova Lava, i sekstil s Jupiterom, vladarem kuće ljubavi i erotike. Ovo je jedna od ređih kombinacija koja je puna predivnih mogućnosti, donosi ispunjenje i sreću. S druge strane, između 5. i 22. septembra 2017. godine, Sunce, vladar Lava, je uz strastvenog Marsa.

DEVICA

Sunce, smešteno u Devici do 22. septembra 2017. godine, daje vam briljantnost, vitalnost i vidljivost. Istaći ćete se i bićete u dobrom položaju. Mars ulazi u Devicu 5. septembra i poznat je po svojoj strasti i gorućoj želji. Drugim rečima, ništa vam neće moći stati na put ako želite zavesti i energija koju ćete širiti oko sebe činiće vas jako privlačnima i seksi. Bićete hrabriji no inače, otvoreniji i spremniji za akciju. Prvi korak ćete napraviti mnogo lakše nego inače ili ćete iznenaditi pristupom. Ipak pripazite šta birate i kako ćete delovati tokom septembra, nemojte nikog idealizovati! Istinsko ispunjenje dolazi u zadnjoj dekadi meseca: 20. septembra, kada Venera, planeta ljubavi i senzualnosti, ulazi u Devicu.

VAGA

Septembar dolazi s dobrim i lošim stvarima u ljubavnom životu. Ono dobro povezano je s prisustvom Venere, planete ljubavi, u srećnoj kući, kroz prve dve dekade septembra. Iz te kuće pravi prijateljske aspekte s velikom Srećom, Jupiterom i sa Saturnom, vladarem kuće strasti Vage. Ovakav sklop planeta pomaže vam pri traženju zabave i užitka i mogli bi se upustiti u flertove i avanture. To je dobro ako vas ne veže ništa (društvo, obaveze, posao i slično). Što se tiče ozbiljnih veza, položaj Marsa, vladara kuće parova Vage,a to je 12. solarna kuća, kaže da ćete se suočiti s osećajem usamljenosti, razočaranja, blokadama i neugodnostima.

ŠKORPIJA

Septembar 2017. godine je mesec za – veze! Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona, smeštena u vašem polju karijere i ugleda ni malo ne miruje. Privlačiće vas osobe na položaju, sa statusom, poznate, s određenim osobinama i značajkama. I ako vas mogu podržati u vašim društvenim ili profesionalnim ambicijama, to bolje. Ako ste već u vezi s takvom osobom, imaćete veća očekivanja i želećete da vidite napredak i uspeh te osobe, a upravo to će se i dogoditi. U periodu ste u kojem vam, čini se više od bilo čega drugog, znači da vam veza pomogne da se uspete na društvenoj lestvici.

STRELAC

Merkur, vladar kuće parova Strelca, 5. septembra 2017. godine kreće direktnim hodom. To je tačka preokreta u tromesečnom ciklusu u kojem su veze Strelca na neki način bile povezane s društveno – profesionalnim statusom i / ili udaljenim mestima, studijama ili duhovnim putovanjima. Taj dugi tromesečni period dogodio se zato da analizirate puno detalja vezanih za ljubavni život ili brak i ono što vas povezuje. Može se raditi i o zajedničkim snagama usmerenim na poboljšanje profesionalnog života ili prema istraživanju novih prostora; geografski ili intelektualno / kulturološko. Venera, planeta ljubavi, samo ovo potvrđuje.

JARAC

Ljubavni život Jarca tokom septembra 2017. godine ima više veze s onim unutrašnjim dubinama nego sa spoljnim okolnostima i događajima. Venera, planeta ljubavi, je u 8. kući Jarca kroz prve dve dekade. Ovako smeštena Venera može uključiti psihološku analizu para, tabu teme, istraživanje partnera, misterije i strah od ljubavi. Prisustvo Venere u 8. kući može označavati i zajedničke finansije koje dolaze od ulaganja, poklona, nasleđa ili pozajmica ili zajedničkih dobara. Mesec, vladar kuće parova Jarca, povećava mogućnosti za ljubav u periodu od 9. do 11. septembra, kada se nalazi u kući erotike i zatim od 14. do 15. septembra kada prolazi kroz kuću parova i od 20. do 22. septembra kada je blizu Velike Sreće, Jupitera.

VODOLIJA

Nakon uzburkanog meseca sada možete uživati u harmoničnom ljubavnom životu, jer je Venera u kući parova Vodolije sve do 20. septembra 2017. godine. Život u dvoje je ugodniji, ljubavnih ponuda biće sa svih strana i vaša moć zavođenja raste, a ljubav vam lakše dolazi. Prolazak Venere kroz kuću parova Vodolije je još značajniji, jer Venera pravi pozitivan aspekt sa Saturnom, tradicionalnim vladarem Vodolije i s Jupiterom, Velikom Srećom. Ovakav sklop planeta ukazuje na značajan događaj u vašem ljubavnom životu i značajna postignuća za parove. Važno je napomenuti da Merkur, vladar kuće ljubavi Vodolije, kreće direktno u kući parova.

RIBE

Septembar 2017. godine donosi snažne emotivne veze koje će se odraziti na vaš društveni život, saradnje, brak ili ljubav. Kroz kuću veza Riba prolaze Sunce (do 22. septembra), Mars (od 5. septembra), Merkur (između 8. i 30. septembra) i Venera (nakon 20. septembra). Ovakav planetarni sklop donosi dinamičnost, puno strasti, potrebu za brzim i odlučnim delovanjem, mogućnost da birate između više opcija i uopšte neverovatne događaje. Ovaj period nosi vam vetar u leđa, novu snagu ili obnovu. Zanimljivo je to da Merkur, vladar kuće veza Riba, kreće direktnim hodom 5. septembra u vašoj kući obaveza, upravo na mestu pomračenja Sunca 21. avgusta i tako povezuje ljubavni život Riba s poslom ili obavezama.

Izvor: tarot-horoskop

Zithromax for sale