U toku je PLANETARNI RAT: Dve NAJGORE PLANETE se bore za prevlast, nekima će UNIŠTITI ŽIVOTE!

U toku je PLANETARNI RAT: Dve NAJGORE PLANETE se bore za prevlast, nekima će UNIŠTITI ŽIVOTE!

Mars i Saturn su u konjukciji koja predstavlja zlonamerne i destruktivne energije koja će trajati više dana, a ukazuju na tragične masovne događaje, nasilje, nesreće svih vrsta koji utiču na mnogo (potres u Italiji, 25o ljudi poginulo!). Tu je i dosta gubljenja energije, pesimizam, haos i konfuzija.

IOvo znači da moramo umiriti energiju i obuzdati strasti, testirati snagu, izdržljivost i mudrost. U suprotnom nam se lako mogu događati situacije u kojima se zalećemo u zid i maestralno padamo na pod.
Aspekt Mars konjunkcija Saturn aktualan je do početka septembra. U tom je razdoblju poželjno biti aktivan na bilo koji način. Fizički, psihički, mentalno, duhovno. Jedni će u osvajanje planinskih vrhova, drugi će, možda i protiv svoje volje, ostajati duže na poslu, treći provoditi sate u filozofskim raspravama. Neovisno o afinitetima, sve akcije, radnje i borbe mogu biti maratonske, stoga je na testu kondicija, izdržljivost, ali i mir, savest, sigurnost u sebe i svoju snagu.

AKO STE TEMPERAMENTNI – OBUZDAJTE SE!

Za one nagle, impulsivne, nestrpljive i netaktične, ovo razdoblje može biti frustrirajuće, budući da Saturn hladi Mars i znatno ga usporava, što nam zapravo govori da energiju treba zauzdati i tek tada krenuti u bitku. Okidači ili teme mogu biti vezani za veru, religije, razne kulture, znanje, obrazovanje, filozofiju, pravo, etiku, slobodu.

Za svakog od nas ovo može biti test na kojem ćemo imati priliku pokazati koliko zaista možemo raditi, izdržati pritisak, odgovornost, kao i koliko možemo trpeti, što automatski povlači pitanje granica i ograničenja, koje smo odredili ili su nam nametnuti. Budući da je ovo aspekt graditelja, u ovom se razdoblju možemo baviti i pitanjem svojih stvaralačkih sposobnosti, ali u kontekstu puta koji smo do sada gradili, krećući se prema cilju koji smo zacrtali.

Treba li što popravljati, vraćati, rušiti, pa opet graditi, kakav je materijal kojim smo gradili svoj status, reputaciju? Jesmo li bili suviše strogi ili pak preblagi, popustljivi? Koliko smo puta išli glavom kroz zid i padali, koliko puta nismo ništa naučili iz vlastitih pogrešaka? A što je sa strahovima, kompleksima, tiranijom?

MORATE BITI SMIRENI!

joga

Pokušajte se ne ljutiti na sebe zbog grešaka ili pogrešnih postupaka, umirite se i učite iz iskustva te konstruktivno krenite dalje, bilo da je reč o starom cilju i vrhu prema kojem se penjete ili pak o nekoj novoj ambiciji prema kojoj se spremate krenuti.

Čuvajte se rupa, provalija, mraka, nedovoljno vidljivih puteva i cesta, maglovitih predela. Sve to doslovno i metaforično. I budući da neće biti lako, posebno za one malo komotnije i neodgovornije, pokušajte ne bežati u poroke i ne predati se bilo čemu što vas može svratiti sa puta.

Ako već morate malo pobeći, skloniti se ili jednostavno odmoriti, onda radije praktikujte zdravije aktivnosti. Na primer, maratonsko gledanje filmova, posvećenost čitanju knjiga ili opsesivno slušanje muzike, koja nas ovih dana lako može zavesti, omamiti i zaista kvalitetno odvući iz surove realnosti. I kad smo već kod glazbe i umetnosti, ovo razdoblje može biti itekako plodno za sve vrste stvaraoca, koji baš na ove aspekte mogu pisati, slikati do mile volje.

Sa druge pak strane, možda nam svi ti begovi od realnosti neće ni trebati ili nećemo imati snage ni za šta, pa ćemo mrtvi umorni i iscrpljeni pasti u krevet. I tako se može “potrošiti” ovaj aspekt, kao i na bezbroj drugih načina.

Izvor: Atma.hr

 

Zithromax for sale