Septembar 2016

Pročitajte i predviđanja za podznak!

ovan
Posao

Poslovne Ovnove očekuje buran početak meseca, izazvan pomračenjem Sunca, koja će se desiti u znaku Device, 1. septembra. Pomračenje se odvija u vašem šestom polju rada, i nagoveštava promene na tržištu, sa saradnicima, u poslu i načinu poslovanja. Izvesna je reorganizacija, koja će od vas zahtevati brzinu delovanja i veliki angažman.  U drugoj dekadi septembra, kada planeta dobrih prilika, zakona, inostranstva i srećnih okolnosti, Jupiter, uđe u vaše sedmo polje i znak Vage, za vas i vaš biznis započinje novi period prosperiteta. Naime, od 10. septembra, pa sve do oktobra 2017. godine, biće vam pružena prilika da kroz saradnju sa novim poslovnim partnerima i kontaktima sa inostranstvom, potpišete vredne ugovore, koji će u mnogome unaprediti i proširiti vaš biznis.

Mesec ćete završiti sa odličnom zaradom i finansijskim rezultatatima.

Početkom meseca promene u okviru firme ili same industrije, mogu da očekuju i Ovnovi, koji su zaposleni u privatnim i državnim preduzećima. Dobar deo septembra će proći pod nepovoljnim energetskim okolnostima usled pomračenja Sunca, pomračenja Meseca, retrogradnog Urana u vašem znaku i retrogradnog Merkura, vladara vašeg posla i poslovnih odnosa. Sve do 22. septembra, ste pod pritiskom i prolazite kroz stresne i konfliktne situacije sa kolegama i nadređenima, te budite oprezniji u komunikaciji i pri radu sa dokumentacijom. Ova situacija vam neće ugroziti karijeru, ali je moguć nov, za vas povoljan ugovor sa preduzećem u kome radite.

Ljubav

Planeta ljubavi i zadovoljstva Venera, boravi u vašem polju bračnih i partnerskih veza sve do 23. septembra, tako da će mnogi Ovnovi u ovom periodu osvežiti ljubavne odnose i ponovo doživeti srećne i romantične trenutke sa partnerom.

Vrlo je značajno i to, što će planeta Jupiter ući u vaše sedmo polje 9. septembra i ostati tu da boravi više od godinu dana, jer pod njenim dugim pozitivnim delovanjem, stvoriće se za vas niz povoljnosti, koje će doprineti da usavršite vašu zajednicu i oplemenite vaš odnos sa partnerom.

Takođe, često se pod uticajem planete Jupiter, smeštene u polje braka, organizuju svečanosti veridbi i venčanja, tako da će mnogi parovi, koji su u dugim vezama u ovom periodu izgovoriti sudbonosno da i ozakoniti svoju vezu.

Mnogi slobodni Ovnovi će se početkom septembra strasno zaljubiti u svog kolegu ili koleginicu sa posla. Nakon nekoliko srećno provedenih sastanaka, upustićete se u tajnu vezu sa jednim predstavnikom znaka Vage, Lava, Strelca ili Ribe. Zadovoljni i emotivno ispunjeni, odlučićete se da krajem meseca obelodanite vašu vezu u kolektivu i javnosti. Ovoga puta vaš izbor je pravi i sve su šanse da se naredne godine odlučite i na brak.

Zdravlje

Sve do 22. septembra potrebno je da se sa vaše pažnje posvetite svom organizamu i održanju vašeg zdravlja.

Stresne situacije na poslu, radno angažovanim Ovnovima mogu doneti prenapregnutost, nesanicu i pojačanu nervozu. Pronađite način da se van radnog vremena opustite i rekreirate, kako bi smanjili negativno dejstvo stresa. Više sna, redovno konzumiranje vitamina C, B i E, kao i uzimanje više tečnosti tokom dana, takođe će vam pomoći da amortizujete stres i sprečite njegove negativne posledice.

Savet za ovaj mesec je da bez nerviranja prihvatite promene na poslu i prepustite se uživanju u ljubavi,  koju vam ovog meseca planete u velikoj količini obećavaju.


 

bik
Posao
Za poslovne Bikove velike pozitivne promene će se desiti ulaskom planete Jupiter  9. septembra u polje vašeg rada i svakodnevnice. Takođe, planeta Venera je u svom sedištu i u znaku Vage do 23. septembra, tako da će ovo biti posebno povoljan period za razvoj i napredak vašeg biznisa. Mnogi poslovni Bikovi će se u ovom periodu upustiti u velike projekte, nove inveticije za proširenje biznisa, izgradnju poslovnih objekata ili će se odlučiti da se pripreme da sa svojim produktom, izađu na inostrano tržište. Proces nadogradnje biznisa može trajati oko godinu dana i najbolje je da ga obavite u etapama, jer moguć je neujednačen priliv novca, kao što će se desiti u ovom mesecu, kada će doći do zastoja protoka novca sve do 22. septembra, usled retrogradnog kretanja Merkura, planete vaših finansija.

Promene u okviru firme doneće mnogim zaposlenim Bikovima sjajnu priliku, koja će im omogućiti naredak u razvoju lične karijere. Pod pozitivnim dejstvom tranzitne Venere koja od  9.- 23. septembra boravi u vašem polju rada i nalazi se u svom sedištu u znaku Vage, stvoriće se uslovi za kreativan rad, prijatnu poslovnu atmosferu i skladne saradničke odnose sa kolegama i nadređenima. Situaciju na poslu postaje još bolja, ulaskom planete Jupiter 9. septembra u vaše polje rada. Mnogi predstavnici vašeg znaka, prihvatiće vodeću poziciju u timskom radu na velikom i značajnom projekatu za firmu.

Odlična situacija je i za nezaposlene Bikove, koji će u septembru imati podršku planeta da uspešno nađu posao i zaposle se.

Ljubav

U prve dve dekade septembra bićete preokupirani sa poslom i vaš stalni partner ili bračni drug će se osećati zapostavljeno i pokazivati svoje nezadovoljstvo. Pokušaćete da izbegnete diskusije, zataškate stvari i zadovoljite partnera, sa po kojim zajedničkim izletom, ručakom ili večerom u restoranu. Ipak, ovo neće u potpunosti zadovoljiti vašeg partnera i u periodu oko pomračenja Meseca, 16. septembra situacija će se pretvoriti u emotivnu dramu. Mudro je da potražite kompromisna rešenja i stišate napetu situaciju, što ćete i uspeti u poslednjoj sedmici septembra, kada vladar vaših partnerskih veza, planeta Pluton, donese transformaciju odnosa, odnosno započne direktno kretanje.

Pomračenje Sunca, 1. septembra, pogodiće polje ljubavnih veza, slobodnih Bikova, kada će se raspršiti mnoga očekivanja tajno zaljubljenih Bikova ili će se prekinuti nedavno započete veze. Period razočarenja trajaće sve do 22. septembra, dok vladar vašeg polja ljubavi i ljubavnih odnosa, planeta Merkur, ne krene direktno i oslobodi vas bola i sećanja. U poslednjoj dekadi septembra oraspoložiće vas simpatija jedanog kolege ili koleginice sa posla. Prijaće vam udvaranje, pažnja i brojne tople sms porukice, što će vas konačno  odlučitii da pokušate ponovo i uđete u vezu sa jednim predstavnikom znaka Vage, Strelčeva, Devica ili Jarčeva, krajem meseca.

Zdravlje

Tokom septembra vaše zdravstveno stanje će biti vrlo dobro. Ipak, bez obzira što se odlično osećate, poželjno je da budete obazrivi oko izbora hrane, jer je moguće da ćete dobiti na kilaži, usled pojačane želje za slatkišima i kaloričnom hranom, dok su Venera i Jupiter prisutni u vašem polju zdravlja i svakodnevnice.

Planeta Jupiter, će boraviti u vašem polju zdravlja sve do oktobra 2017. godine i sem gojaznosti, mogući su problemi sa žučnom kesom, jetrom i hormonima. Odlučite se za dijetalnu i zdravu ishranu čitav ovaj period.

Savet za septembar je da iskoristite povoljne poslovne prilike i da ne zanemarite važnost vašeg emotivnog i društvenog života.


blizanci

Posao

Vrlo izazovan početak meseca pod uticajem solarne eklipse i retrogradnog kretanja vaše lične planete Merkur, usporiće uobičajene poslovne tokove i razvoj vašeg biznisa. Ulaskom planete Jupiter u vaše peto polje kreativnosti i u znak Vage, 9. septembra, stvoriće se povoljni uslovi za marketinške poteze, rad na redajziniranju vašeg produkta i razradu kreativnih ideja za unapređenje vašeg biznisa. Poslovna situacija će se normalizovati u poslednjoj dekadi septembra, kada vaša lična planeta Merkur i planeta vašeg poslovanja, Pluton promene pravac kretanja u direktan. Ovo je ujedno i najbolji period da predstavite vaš novi proizvod na tržište ili započnete realizaciju kreativnih ideja i projekata. Finansijska situacija će se takođe stabilizovati u poslednjoj dekadi meseca.

Zaposleni Blizanci mogu da očekuju napornu prvu polovinu meseca nastalu usled reorganizacije i promena u okviru industrije i firme. Sve do 22. septembra budite posebno obazrivi sa dokumentacijom, pri čuvanju informacija u komjuteru, u komunikaciji i u saobraćaju. Lunarna eklipsa 16. septembra u vašem polju karijere i znaku Riba,  može da izazve velika pomeranja i promenu direkcije vaše karijere. Moguć je prekid posla u dosadašnjoj firmi ili usled reorganizacije na poslu promena vaše dosadašnje pozicije. Krajem meseca, kada Pluton, planeta vašeg posla krene direktno, otvoriće vam se nove šanse za napredak u poslu i zaposlonje.

Ljubav

Ulaskom  planete Jupiter u vaše peto polje ljubavi i znak Vage 9. septembra, će doći do velikih pozitivnih promena na ljubavnom planu za Blizance, koji su u dugim vezama ili braku. Imaćete priliku da ponovo doživite  uzajamnu povezanost i snažne erotske i romantične ljubavne trenutke sa partnerom. Idiličnu sliku kvari prisustvo planeta Mars i Saturn u vašem sedmom polju partnerskih odnosa, tako da su moguće povremene rasprave, ljubomorne scene i loša komunikacija.

U ovom periodu imaćete izuzetno lep i srećan odnos sa decom, a partneri koji priželjkuju prinovu, imaće veliku šansu da sve do oktobra 2017. godine to i ostvare.

Septembar će biti posebno blagonaklon mesec za Blizance, koji traže ljubav i žele da se ozbiljnije vežu. Prisustvo planete ljubavi Venere i ulaskom planete Jupiter  9. septembra, u vaše polje ljubavi, seksa, kreativnosti i zabave, ostvariće vam se ljubavni snovi. U drugoj dekadi septembra, na jednoj proslavi zaljubićete se u predstavnika ili predstavnicu, iz znaka Vage, Strelca, Ovna ili Vodolije. Imaćete utisak da je to baš ona prava osoba, koju ste dugo očekivali i nakon perioda udvaranja, upustićete se u vezu, punu emocija, strasti i romantike. Svi su izgledi da će ovaj zanos dugo da potraje.

Zdravlje

Stresne poslovne situacije mnogim poslovno angažovanim Blizancima mogu oslabiti otpornost otganizma, pa su tokom septembra moguće pojave opšte malaksalosti organizma, infekcije disajnih puteva, nervoza i nesanica.

Pokušajte da amortizujete stres umirujućim čajevima, relaksacionom masažom i redovnom rekreacijom. Delotvorna je i konzumacija magnezijuma i vitamina iz grupe C, B i E.

Starije generacije Blizanaca su takođe sve do 24. septebra, osetljivije na pojavu hroničnih zdravstvene tegoba i plućne bakterijske i virusne infekcije. Ukoliko su tegobe većih razmera obratite se vašem lekaru.

Savet za ovaj mesec je da se opustite u ljubavnom zagrljaju voljene osobe i da probleme sa posla ne prenosite u dom i među ukućane sa kojima živite!


rak
Posao

Solarna eklipsa 1. septembra u znaku Device i vašoj trećoj kući komunikacije i kraćih putovanja, doneće vam s početka meseca komplikacije u komunikaciji i saobraćaju. Moguće je da će vam otkazati automobil, kada se spremate na važan poslovni sastanak ili ćete imati iznenadni kvar komjutera ili telefona. Prva polovina septembra je generalno kritična za poslovne Rakovi u poslovnom i finansijskom smislu, jer su usled planetarnih pozicija i događanja, vrlo izvesni zastoji u procesu proizvodnje i određeni materijalni gubitci. Obratite posebnu pažnju na dan pomračenja Meseca, 16. septembra, koje će se odvijati u znaku Riba i vašoj devetoj kući dužih putovanja, jer neočekivana stresna situacija, vas može sprečiti da odložite planirano poslovno putovanje u inostranstvo. Druga polovina meseca će biti daleko mirnija za vas, jer ćete tada uspeti da ponovo uhvatite poslovne konce u svoje ruke i ostvarite planirane poslovne i finansijske ciljeve.

Zaposleni Rakovi treba da se pripreme na iscrpljujuću radnu aktivnost u septembru. U vašem polju posla, prisutne su planete Mars i Saturn, tako da vas očekuje puno posla, naporan i pod pritiskom rad, i rešavanje teških radnih zadataka. U ovom periodu važno je da izbegnete greške u komunikaciji, održite korektnu saradnju sa kolegama i da se potpuno fokusirate na ono što radite. Mnogi Rakovi nakon odlično obavljenog posla će se odlučiti da odu na kraći odmor i preporučuje se period od 19. do 28. septembra.

Tokom septembra, Rakovi studenti mogu imati poteškoća na fakultetu pri polaganju ispita, naročito u periodu lunarne eklipse, par dana pre i posle 16. septembra. Moguća je promena fakulteta ili odseka, koji će mnogim Rakovima dati novu profesionalnu direkciju.

Ljubav

Ulaskom planete Jupiter u vaše polje porodice i porodičnih odnosa 9. septembra, za bračne Rakove i one koji su u dugim vezama, započeće period porodične sloge i harmonije. Pronaćićete mir, razumevanje i slogu u okrilju doma, što će mnoge Rakove odlučiti da se pozabave rešavanjem pitanja poseda i nekretnina. U narednih godinu dana, idealan je period da se odlučite, gde želite da živite sa svojim partnerom. Mnogi Rakovi će se prihvatiti posla oko renoviranja ili proširenja postojeće ku’e ili stana ili će se upustiti u prodaju i kupovinu nove odgovarajuće nekretnine. Ove promene uneće osveženje i dugotrajno poboljšati vaš odnos sa stalnim partnerom.

Prva polovina septembra će proći relativno povučeno i mirno za mnoge slobodne Rakove. Nakon lunarne eklipse 16. septembra i određenom promenom životne filozofije i stava, aktivitaćete se u društvu i otvoriti prema ljubavi. Jedan slučajan susret, kolega ili koleginica, mogu da vam promene monotone septembarske dane. Nećete odoleti upornom udvaranju jednog predstavnika znaka Vage, Škorpije, Bika ili Jarca. U poslednjoj sednici septetembra, kada planeta Pluton, vladar vašeg polja ljubavi, krene direktno, prepustićete se novom partneru sa žarom i ushićenom osećanju tek započete ljubavi.

Zdravlje

Raspored planeta i njihovo kretanje, doneće vam dobro zdravlje u septembru. Početkom meseca budite oprezni u saobraćaju i pri obavljanju poslova. U ovom periodu pričuvajte se nesmotrenih povreda, posekotina i opekotina. Sredinom meseca, stresna situacija, usled lunarne eklipse u kompatibilnom znaku Riba, može vam se poremetiti emotivnu ravnotežu. Redovan san, kratak dnevni odmor, kao i teraputski razgovori sa prijateljima u ovoj situaciji su vrlo korisni, kako bi brže prebrodili probleme.

Srarije generacije Rakova, tokom septembra mogu imati poteškoća sa desnima i zubima.. Posetite stomatologa i pronađite trajno rešenje za ovaj zdravstveni problem.

Savet za ovaj mesec je da prikupljate energiju u porodičnom okruženju i započnete potražnju i izgradnju svoga doma!


lav
Posao
Poslovne Lavove, očekuje brz oporavak od stresnog finansijskog potresa početkom meseca, izazvanog pomračenjem Sunca u znaku Device i drugom polju, vaših materijalnih dobara. Uz pomoć ranije stečenih važnih kontakata uspećete da održite ustaljen poslovni nivo i povratite izgubljena materijalna sredstva. Takođe,  ustanovićete da su nužne promene u procesu proizvodnje i načinu poslovanja i uz dosta truda oko reorganizacije preduzeća u poslednjoj sedmici septembra, kada planeta transformcije Pluton, koja boravi u vašem polju posla, krene direktno, postavićete vaš biznis na svoje noge i krenuti putem prosperiteta. Uz pomoć energije Sunca, koje će ostati u vašem polju materijalnih dobara sve do 22. septembra, konačni finansijski rezultati i zarada, za ovaj mesec će biti odlični.

Reorganizacija u okviru firme početkom meseca, stvoriće Lavovima koji su u radnom odnosu, tenziju i negativnu atmosferu u radnom okruženju i među kolegama. Lošim aspektom Sunca u eklipsi sa vladarom vašeg posla, planetom Saturn, moguće su promene vašeg statusa u okviru firme. U prvi mah ova situacija vam se može učiniti vrlo nepovoljna za vas, što neće biti tačno, jer će se samo dopuniti i osavremeniti već postojeća vrsta posla koju obavljate, a pozicija i mesečna naknada će ostati nepromenjeni. Rasplet uzburkane situacije i završetak velike transformacije u okviru vaše firme, možete da očekujete u poslednjoj sedmici septembra, tačnije od 24. septembra, kada planeta Pluton, koja je u polju vašeg rada, krene direktno.

Ljubav

Stresan poslovni početak meseca će se odraziti i na vaše bračne i partnerske odnose. Partnerovo nerazumevanje i rušenje vašeg autoriteta, ozbiljnije može narušiti vaše odnose. Prisustvo planete Jupiter od  9. septembra i planete Venere u vašem trećem polju komunikacije, ukazuje da konstruktivnim i strpljivim razgovorima, mnogo toga možete da popravite u vašoj vezi. Takođe, vaš seksulni život je već duži period u drugom planu i nakupljeno partnerovo nezadovoljstvo može eskalirati u periodu lunarne eklipse 16. septembra. Bilo bi poželjno da oboje popustite i nađete kompromisna rešenja.

Tokom septembra, mnogi slobodni Lavovi će pronaći ljubav i partnera u svojoj neposrednoj blizini, u svom susetstvu. Iz čestog susretanja sa jednim komšijom ili komšinicom, rodiće se uzajamne simpatije i polovinom meseca dogovorićete se da se privatno sretnete i bliže se upoznate. Svideće vam se društvo jedne Vage, Blizanaca, Strelca ili Ovna i poželećete da se češće vreme provodite zajedno. Osećaj da ste na istoj talasnoj dužini, i da se odavno poznajete, zbližiće vas i polagano ćete ući iz prijateljstva u ljubavnu vezu. Bićete srećni, zadovoljni i zaljubljeni. Svi su izgledi da će ova ljubav da potraje.

Zdravlje

Potrebno je da povedete više računa o vašem zdravlju sve do 24. septembra, dok je planeta Pluton u retrogradnom hodu u vašem polju zdravlja. Određena emotivna nesređenost i stresan poslovni period, mogu oslabiti otpornost vašeg organizma, tako da će mnogi radno angažovani Lavovi postati podložni virusnim i bakterijskim infekcijama. Kako bi osnažili organizam preporučuju se prirodni preparati za jačanje organizma na bazi pčelinih proizvoda, čajevi koji snaže imunitet i primena vitamina C, D i A.

Tokom septembra srednje i starije generacije Lavova mogu imati tegobe sa nestabilnim krvnim pritiskom i bolovima u bedrima i kičmi. Posetite svog lekara, a ako situacija nije ozbiljnija primenite lekove poznate u narodnoj medicini i posetite vašeg masera ili kiropraktičara.

Savet za ovaj mesec je da pronađete svoj mir u kreativnom radu i da kompromisom regulišete napete bračne i partnerske ljubavne odnose!


devica

Posao

Srećan rođendan drage Device!

Nakon pomračenja Sunca u vašem znaku 1. septembra i manjeg poslovnog potresa početkom meseca, vaš biznis će nastaviti da se kreće putem prosperiteta. Ulaskom planete Jupiter u vaše polje materijalnih dobara, 9. septembra, uspećete da u narednom periodu, od oko godinu dana, unapredite vaš biznis i ostvarite veliki kapital. Vaša lična planeta Merkur je do 22. septembra u retrogradnom hodu, što će vam dati vreme da sagledate dosadašnje propuste i razmislite kako da svežim idejama unapredite biznis. U ovom periodu potrebna je veća opreznost u manipulaciji sa dokumentima, čuvanjem informacijama u komjuteru i u komunikaciji, jer su mogući propusti i greške. Većina poslovnih Devica će u poslednjoj dekadi započeti planiranje u vezi osavremenjavanja biznisa.

Za zaposlene predstavnike vašeg znaka septembr će biti vrlo stresan mesec. Očekuje vas napeta radna atmosfera i pretrpanost sa količinom radnih zadataka, koje najverovatnije urgentno morate da obavite. Klonite se ogovaranja i sukoba sa kolegama i fokusirajte se na posao, jer sve do 22. septembra, dok je vaša lična planeta i planeta vaše karijere  Merkur, u retrogradnom hodu, zbog manjaka koncentracije možete praviti greške u poslu. Opsedaće vas razmišljanja o promeni posla, ali sve do kraja godine neće se steći dovoljno dobri planetarni uslovi za velike promene.

Ljubav  

  1. septembra, jedan od vladara vašeg polja braka i partnerskih odnosa planeta Jupiter, zajedno sa Venerom će ući u znak Vage i vaše drugo polje finansija, što će vidno popraviti vašu materijalnu situaciju i kućni budžet. Ovakva planetarna pozicija omogućiće vam da sa partnerom nađete zajednički jezik oko investicija i ulepšavanja i dekorisanja vašeg doma. Kritičan period je oko datuma pomračenja Meseca, 16. septembra, koje će se odvijati u znaku Riba i vašem sedmom polju partnerskih odnosa, kada je važno da budete obazrivi u komunikaciji sa partnerom, da ne bi nesmotreno izazvali emotivnu dramu i uvredili partnera. U slučaju zategnutih odnosa, nežnost i jedan vaš romantičan gest, mogu da izglade odnose i odobrovolje vašeg partnera.

Sunčeva eklipsa u vašem znaku početkom septembra može na vas negativno uticati u smislu sumnji u svoje vrednosti i ljubavnu sreću. Loš osećaj će relativno brzo proći i pod uticajem planeta Venere i Jupitera, koje su od  9. septembra u vašem drugom polju materijalnih dobara, mnogi predstavnici vašeg znaka će se odlučiti da promene i ulepšaju u svoj spoljašnji izgled, kupovinom moderne odeće i odlaskom kod kozmetičara ili frizera. Promenom imidža postaćete vrlo privlačni za jednu usamljenu Vagu, Bika, Ribu ili Jarca. Prihvatićete uporno udvaranje i u poslednjoj dekadi septembra, spontano ćete se prepustiti čarima ljubavi.

Zdravlje

U prve dve dekade septembra na vaše opšte zdravstveno stanje snažno će uticati pomračenja, kao i retrogradno kretanje vaše lične planete Merkur.

Sve do 22. septembra, mnoge Device će se usled pada vitalne energije osećati malaksalo i umorno, a moguća je i nervna iscrpljenost, nervoza, problemi sa alergijama, nesanica i lakše stomačne infekcije. Kod starijih predstavnika Devica, mogu se pokrenuti hronične tegobe.

Potruite se da se više odmarate i prihvatite zdraviji način života, kako bi izbegli ozbiljnije zdravstvene probleme.

Savet za ovaj mesec je da izbegavate frustrirajuće i stresne situacije, kako bi sačuvali nerve i zdravlje. Pojačajte opreznost u saobraćaju!


vaga

Posao

Nakon promene strategije i poslovnih planova u prvoj dekadi septembra Vage, koje su u privatnom biznisu, mogu da očekuju velike promene i vrlo prosperitetan i uspešan mesec. Ulaskom planete Venere i Jupitera u vaš znak,  9 . septembra, otvaraju vam se fantastične prilike za proširenje posla, poslovne saradnje i tržišta. Planeta  Jupiter u narednih godinu dana će vam osigurati poslovnu sreću i poslovni autoritet. U periodu lunarne eklipse 16. septembra, koja se odvija u vašem polju rada, još jednom će doći do promena u vezi procesa proizvodnje, poslovanja i zaposlenih u firmi. Zaključićete mesec sa odličnom zaradom i finansijskim rezultatima uz pomoć podrške energije, vaše lične planete Venere, koja će 24. septembra ući u znak Škorpije i vaše polje materijalnih dobara.

Sjajan i dinamičan period je ispred vas, jer planetarni raspored i kosmička događanja u septembru, podržavaju vaš napredak u karijeri. Vladalac vašeg polja posla i poslovnih odnosa, planeta Jupiter je u vašem prvom polju, narednih godinu dana, što će značiti veliku podršku zaposlenim Vagama u smislu ostvarenja poslovnih ambicija. Do polovine septembra, priključićete se razradi važnih projekata, gde će vaše sposobnosti i kreativnost doći do izražaja. Još jedna promena i prekretnica desiće se polovinom meseca. Pod dejstvom lunarne eklipse 16. septembra u vašem polju rada, moguće da će vam biti ponuđena bolja pozicija u okviru firme ili ćete dobiti vrlo primamljivu ponudu za rad u drugoj kompaniji. Mnoge Vage će se u septembru odlučiti da prmene profesiju i  put profesionalne karijere.

Nezaposlene Vage mogu da očekuju da će dobiti posao u poslednje dve dekade septembra.

Ljubav

U septembru vaš bračni i partnerski život će doživeti renesansu uz pomoć pozitivnog planetarnog uticaja planete ljubavi Venere u vašem znaku i dobro postavljenom vladaru vaših partnerskih odnosa, planete Mars. Planeta Mars se nalazi u optimističkom i vatrenom Strelcu i u septembru će se odmaći od tmurne planete Saturn, gradeći sa planetom Uran pozitivan odnos. Ovaj stimulativni aspekt oživeće i revitalizovati vašu ljubav prema partneru i ponovo zapaliti stare emocije i strasti. Imaćete puno razloga da se osećate zadovoljni i ushićeni.

Vage koje su same i žele da pronađu ljubav i partnera, dobiće vrlo snažnu planetarnu podršku, da svoje želje i ostvare. U septembru, blistaćete posebnom lepotom i privlačnošću, uz pomoć prisustva Venere, planete ljubavi i lepote u vašem znaku i u svom sedištu.  Združena energija sa Jupiterom, planetom dobre sreće, kao magnet privlačićete brojne udvarače. Moguće je, da u velikoj zbrci, teško prepoznajete pravu osobu za vas, ali nećete pogrešiti, ako poslušate svoju intuiciju i srce i ako odaberete jednog  predstavnika znaka Strelca, Ovna, Vodolija, Devica ili Bika.

Zdravlje 

Dva pomračenja, od kojeg je jedan u vašem polju zdravlja ( lunarna eklipsa 16. septembra), stavlja vas u situaciju u kojoj je neophodno da sa velikom brižnočću održavate dobru zdravstvenu situaciju.

Lako je moguće da se prehladite, dobijete infekciju urinarnog trakta, alergiju ili da imate tegobe sa stopalima i nogama.

Kada je polje zdravlja u Ribama, od velike koristi je narodna medicina i čajevi i tinkture od lekovitog bilja.

Savet za ovaj mesec je da se prepustite poslovnom optimizmu i entuzijazmu, i lagodnom osećaju ljubavi, koja vas preplavila!  


skorpija

Posao

Kosmička događanja obeležiće septembar, kao vrlo značajan mesec za razvoj biznisa poslovnih Škorpija. Pozicija vladara vašeg poslovnog polja, planeta Mars, koja se sve do 27. septembra nalazi u vašem drugom polju materijalnih dobara i u znaku Strelca, finansijski opravdava jedino hrabre i promišljene poslovne poteze i akcije. Kako se pomračenje Sunca 1. septembra odvija u vašem jedanaestom polju udruženih društvenih grupa i poslovnih prijateljstva, a pogodiće i vaše polje karijere, u ovoj oblasti će se odigrati važne promene, koje će imati snažan uticaj na buduće tokove i prosperitet vašeg biznisa. Vrlo je verovatno da ćete se prikloniti drugim autoritetima u vašoj branši, koji će vam pružiti podršku i otvoriti vrata za nove poslovne mogućnoti. Vaš vrlo naporan rad u ovom mesecu pokazaće pozitivne rezultate u poslednjoj dekadi septembra.

Škorpije koje su u radnom odnosu čeka vrlo dinamičan mesec u kojem će pokazati radnu izdržljivost i snagu, kao i borbenost za pravdu i status. Pozitivan aspekt, koji će se formirati u pravom trenutku, između vladara vašeg posla planete Mars i planete Uran, gurnuće vas na visoku poziciju u okviru firme i za mnoge neprijateljski naklonjene kolege, prirediće neprijatno iznenađenje. Pomak u karijeri odigraće se u poslednjoj sedmici septembra, kada vaša lična planeta Pluton, krene direktnim hodom.

Mnoge nezaposlene Škorpije, tokom septembra mogu da pronađu odgovarajući posao i zaposle se.

Ljubav

U prvih dvadesetak dana septembra, vaš bračni ili partnerski odnos lako može da upadne u monotoniju i rutinu zajedničkih obaveza. Ova situacija je neprijatna za izuzetno senzibilne i emotivne Škorpije, ali usled borbi na drugim poljima, za većinu predstavnika vašeg znaka mesec će proteći mirno i bez velikih ljubavnih i porodičnih događanja. Parovi koji imaju decu treba da se sa posebnom pažnjom posvete deci i partneru oko polovine meseca, kada se događa lunarna eklipsa u vašem polju ljubavi i dece. U poslednjoj dekadi septembra, vaš odnos sa stalnim partnerom će se oporaviti i oživeti, jer  će Venera planeta ljubavi ući u vašu prvu kuću, a planeta Merkur, vladar vaših seksualnih prohteva i transformacije krenuti direktno.

Pozicija planete ljubavi Venere u dvanestoj kući tajni u prvih dvadesetak dana septembra povućiće mnoge slobodne Škorpije u svoj mističan svet. Pojedine Škorpije u ovom periodu upustiće se u tajnu vezu sa jednim predstavnikom znaka Vage ili Ribe. Emotivna drama ili vrlo neprijatna situacija, može se desiti oko datuma pomračenja Meseca 16. septembra. One Škorpije, koje su ostale povučene i izolovane, ulaskom Venere 23. septembra u vaš znak, izmileće iz samoće i aktivirati se u potrazi za ljubavlju. Svojim neodoljivim magnetizmom, privućićete jednog predstavnika znaka Bika, Device, Raka ili Blizanaca.

Zdravlje

Vaša energija i zdravstveno stanje je većim delom septembra na zavidnom nivou. Sem fizičke kondicije, mnogi predstavnici Škorpija, ulaskom planete Jupiter u spiritualno dvanajsto polje, će se intenzivno posvetiti ličnom duhovnom razvoju. Bićete okupirani na duži period praksom i teorijom u vezi religije, meditacije, joge i sa tajnama okultnih nauka.

Poslednja sedmica za radno angažovane predstavnike Škorpija, može da bude teža što može da uzrokuje problem sa nesanicom, hroničnim umorom i nervnom prenapregnutosti.

Savet za ovaj mesec je da koncentrišete snage na profesionalne ciljeve u ličnu izgradnju  putem duhovnosti!


strelac

Posao

Uticaj solarne eklipse u znaku Device, odraziće se u prvoj dekadi septembra na planove i razvoj biznisa poslovnih Strelčeva. U ovom periodu na testu će biti vaša snalažljivist i sposobnost, da na vreme predvidite i reagujete na eventualne prepreke u regularnim tokovima i na razvojnom putu vašeg biznisa i predupredilte veće gubitke. Vaše jedanaesto polje je naglašeno i na ruku vam idu uticajni poslovni kontakti i udruženja, koji će vam pružiti pomoć, pri reoganizaciji poslova i pri ostvarenju vaših poslovnih ciljeva, jer tranzitna Venera, vladar vaših poslova je zajedno sa vašom ličnom planeta Jupiter od 9. septembra u svom sedištu i u poslovno kompatibilnom znaku Vage. Finansijska situacija je solidna tokom celog meseca, ali promenom kretanja vladara vaših materijalnih dobara planete Pluton, od 24. septembra, ulazite u fazu nagomilavanja krupnog kapitala i perioda ličnog bogaćenja.

Zaposlene Strelčeve, takođe, može s početka meseca, uzdrmati kosmička pojava pomračenja Sunca, koja će se odviti u polju vaše karijere, a zatim sredinom meseca i lunarna eklipsa iz znaka Riba. Povoljno je to, što vas je Sunce sve do 22. Septembra u polju vaše karijere, ali situacija nije tako jednostavna, jer je vladar vaše karijere, planeta Merkur u istom periodu u retrogradnom hodu. Različite informacije u firmi i nove ponude za promenu posla, stvaraju vam konfuznu situaciju u kojoj vam jedino može da pomogne preciznos i čista logika. Izlazkom vaše lične planete Jupiter, iz polja vaše karijere i ulazak u vašu jedanajstu kuću u narednih godinu dana, proširićete kontakte, koji će vam biti od velike koristi da ostvarite svoje profesionalne ambicije i ciljeve.

U drugoj polovini septembra, nezaposleni Strelčevi, uz podršku autoriteta, mogu da očekuju da će dobiti željeni posao.

Ljubav

Ništa manje nije složena nije situacija sa stalnim partnerom ili bračnim drugom. Sve do 22. septetembra, vladar vaših partnerskih odnosa, planeta Merkur je u retrogradnom hodu, tako da u ovom periodu možete da očekujete brojne nesporazume sa partnerom prilikom obavljanja svakodnevnih poslova. Vaš partnera može da bude nezadovoljan i zabrinut zbog vaše pojačane potrebe za društvom i prijateljima. Dani oko pomračenja Meseca 16. septembra, koje će se odvijati u vašem polju doma i porodice su vrlo kritični za nesporazume, rasprave i svađu. Krajem meseca tenzija će se stišati, a vaši odnosi sa partnerom i u porodici popraviti.

Tokom septembra slobodni predstavnici vašeg znaka će biti vrlo aktivni i raspoloženi za druženja, izlaske i prijatelje. Snažan Mars u vašem znaku potpirivaće vaš avanturistički duh i sklonost ka istraživanju i putovanjima. U drugoj dekadi septemra, kada su i planeta Jupiter i Venera u vašem polju prijateljstava, a vladar vaših ljubavnih odnosa, planeta Mars, napravi sjajan aspekt sa Uranom, sve su šanse da će vam se desiti jedno iznenadno i neočekivano ljubavno iskustvo sa dugogodišnjim prijateljem. Zaljubićete se naglo i do ušiju u jednu prelepu Vagu, veselog Ovna, staloženog Bika ili pričljivog Blizanca.

Zdravlje

U septembru vašz zdravstvena situacija je vrlo dobra I možete da očekujete da će mesec proći bez značajnih zdravstvenih tegoba.

Međutim, ono na šta Strelčevi treba da obrate pažnju u ovom periodu je, uredna i zdrava ishrana, jer kombinacija energija Venera i Jupitera, često stvara apetit prema gurmanskoj hrani i slatkišima. Pričuvajte se da se ne ugojite.

Savet Strelčevima za ovaj mesec je da se ne upuštaju u riskantne novčane poduhvate i da korisno iskoriste povoljan položaj Jupitera da učvrste i izgrade prijateljstva.


jarac

Posao

Uticaj prirodne pojave pomračenja Sunca, obuhvatiće s početka meseca vaše polje dugih putovanja i životne filozofije, što će se odraziti na promene u ovoj oblasti i zastoj, ali suštinski neće ugroziti vaš biznis. U ovom periodu za poslovne Jarčeve su moguće smetnje u saobraćaju i komunikaciji, kao i odlganje poslovnih putovanja i važnih sastanka sa inostranim saradnicima. Situacija se u potpunosti menja u pozitivnom smeru, od 9. septembra, ulaskom Jupitera, moćne planeta, sreće i uspeha u vaše polje karijere. U narednih godinu dana, tačnije do oktobra 2017, planeta Jupiter ostaje u ovom polju, pružajući vam zaštitu, povoljne prilike i podržavajući vaše razvojne ciljeve i lični i poslovni uspeh. Što se finansija tiče situacija je manje stabilna, ali će pratiti vaš poslovni razvojni put.

Jarčeve, koji su u radnom odnosu, početkom septembra obuhvatiće proces promena u firmi, koji će trajati sve do 22. septembra i prestanka retrogradnog kretanja, vladara vašeg posla, planete Merkur. Međutim, vi ćete ulaskom planete Jupiter u vaše polje karijere, već u drugoj dekadi septembra avanzovati na vodeću poziciju i započeti novi period od više od godinu dana, prepun ličnih dostignuća, uspeha i prosperiteta. Ova planetarna situacija otvoriće vam nove horizonte, pune mogućnosti da se profesionalno dokažete, poberete priznanja i izgradite autoritet. Kako Jarčevi obično rade na dva fronta, u poslednjoj sedmici septembra, stići će vam novac od dopunskih aktivnosti i poboljšati vašu materijalnu situaciju.

Ljubav

Pod dejstvom planetarnih energija i uticaja na vaše polje bračnih i partnerskih odnosa u septembaru će doći do manje krize i neslaganja sa stalnim partnerom. Posebno je kritičan period oko 16. septembta i pomračenja Meseca u vodenom znaku Riba, kada iz jednog razgovora i pogrešno izgovorenih reči, može doći do ozbiljnije svađe sa partnerom. Planeta ljubavi Venera, koja tranzitira Vagom i vašim desetim poljem, svojom energijom pomaže diplomatiju i harmonizovanje partnerskih odnosa, tako da će se vaši odnosi sa parnerom izgladiti u poslednjoj dekadi septembra.

Tokom septembra, slobodni Jarčevi često će provoditi slobodno vreme i prijatne, opuštajuće trenutke, na zabavama i svečanostima sa prijateljima i u društvu. Kako je planeta ljubavi Venera u svom sedištu u znaku Vage i vašem polju poslovne karijere, pozitivno će podsticati vaše peto polje ljubavi, zabave i seksualnih iskustava, koje je u znaku Bika i takođe, pod vladavinom planete Venere, tako da septembar nećete provesti usamljeno i monotono. Vašu pažnju će privući uspešna koleginica ili kolega sa posla ili poslovnih veza. Upornim udvaranjem otopićete led sa srca, jednog predstavnika znaka Vage, Bika, Raka ili Strelca i u poslednjoj dekadi upustiti se romansu, koja ima sve izglede da duže potraje.

Zdravlje

Vaše polje zdravlja je pod uticajem planete Merkur, koja se sve do 22. septembra kreće retrogradno, što je znak da ste u ovom periodu osetljiviji i prijemčljiviji na infekcije i da treba više da povedete računa o svom zdravlju.

Odlućite se na zrdaviji stil života, u kome ćete praktikovati redovnu rekreaciju, odmor i manje kalorične obroke. Oko polovine meseca budite obazriviju u saobraćaju.

Starije generacije Jarčeva u ovom periodu, mogu patiti od nesanice i tegoba sa desnima i zubima.

Savet za ovaj mesec je da ne propustite ponuđene poslovne šanse i da urednijim načinom života očuvate zdravlje!


vodolija

Posao

U toku septembra, poslovne Vodolije mogu da očekuju određene finansijske potrese i gubitke, uzrokovane solarnom i lunarnom eklipsom, koja indirektno i direktno pogađa polje vaših materijalnih dobara. U prvoj polovini meseca ova oblast, zahteva da je detaljno pretresete i reorganizujete. Takoše, ulaskom planete Jupiter  9. septembra, u vaše deveto polje, kontakti sa inostranim saradnicima, biće od izuzene važnosti za vaš dalji rad i razvojni put vašeg biznisa. Podstaknuti lunarnom eklipsom 16. septembra, koja će se odvijati u vašem polju poslova, odlučićete se da pročešljate i promenite kadrovsku politiku, otpustite i primite nove radnike. Za veće poduhvate rekonstrkcije preduzeća, potrebna su vam dodatna ulaganja, tako da ćete započeti proces planiranja u vezi modernizacije vašeg biznisa. U drugoj polovini septembra, poslovna situacija će se stabilizovati i pokazati prve znake oporavka, kroz solidne finasije i zaradu.

Zaposlene Vodolije prolaziće kroz teži period na poslu u prve dve dekade septembra. Proces reorganizacije u firmi u kojoj radite i nezdava radna atmosfera, posebno vas može pogoditi i izazvati ozbiljna pomeranja polovinom meseca, kada je Mesec, vladar vaših poslova u eklipsi. Period isčekivanja raspleta događaja će trajati sve do 24. septembra i momenta dok Pluton, planeta vaše karijere ne krene direktnim hodom. Vaša situacija ostaće ne promenjena uz podršku uticajnih prijatelja.

Septembar će biti odličan mesec za studente, koji će uspešno položiti ispite i upisati narednu godinu.

Ljubav

Bračni i partnerski odnosi će početkom meseca biti poljuljani usled negativnog uticaja pomračenja Sunca u vašoj osmoj kući, tuđeg novca, seksa i transformacija. Vaš partner se već duže vreme oseća zapostavljeno i rasprave oko vaše zauzetosti i potrošnje novca u prvoj dekdi septembra su učestale. Sprečite dublje razmirice otvorenim razgovorom i pronađite konstruktivna rešenja, kako bi umirili situaciju. Krizan period će proći u poslednjoj sedmici septembra, kada planeta vašeg polja ljubavi, Merkur, krene direktno.

Tokom septembra, slobodni predstavnici vašeg znaka, ljubav mogu da nađu na fakultetu, na jednom kursu ili obrazovnoj ustaonovi. Pojedine mlađe Vodolije se u septembru mogu zaljubiti i u osobu, koju su upoznali preko društvenih mreža i živi u drugom gradu ili državi. Osvojiće vas jedan predstavnik znaka Blizanaca, Vage, Strelca ili Lava. U poslednjoj sedmici septembra, mnoge Vodolije će uz podršku planeta lakše realizovati svoje snove I očekivanja.

Zdravlje

Tokom septembra, vaša ukupna zdravstvena situacija će biti nestabilna. Polovina meseca je naročito kritična za starije predstavnike vašeg znaka, jer su mogući ozbiljniji zdravstveni problemi, prouzrokovani lunarnom eklipsom, koja 16. septembra pogađa vašeg vladara polja zdravlja.

Mogući su nervni i srčani problem, ali bićete podložniji I raznim vrstama infekcije. U ovom periodu budite oprezni u saobraćaju i pri obavljanju svakodnevnih rutinskih poslova.

Savet za ovaj mesec je da se upišete na kurs stranog jezika, ili da odete na odmor na jednu udaljenu destinaciju!


 

ribe

Posao

Usled snažnog uticaja pomračenja Sunca, koje će se reflektovati na polje vaše posla i polje poslovnog partnerestva, septembar će početi vrlo stresano za poslovne Ribe. U traženju brzih rešenja, može se dogoditi kraći zastoj u procesu proizvodnje ili u radu na projektu. Bez obzira na poteškoće, materijalna situacija je zadovoljavajuća sve do poslednje dekade u mesecu. Mnogi predstavnici vašeg znaka će se odlućiti za korenite promene u biznisu, što će  prethodno zahtevati planiranje a zatim dodatne investicije i određeno vreme. Vrlo je povoljno to što je vaša lična planeta Jupiter, 9. septembra ušla u vašu osmu kuću, tuđeg novca, poreza, taksi i nasledstva, tako da ćete sva dugovanja izmiriti u roku i sa ostatkom novca, započeti proces obnavljanja vašeg biznisa.

Za zaposlene Ribe, promene na poslu početkom meseca su uznemiravajuće, ali nema mnogo razloga za brigu, jer vaša poslovna situacija će ostati nepromenjena. Nesloga u kolektivu i loša atmosfera, može vas lično potresti na dan lunarne eklipse u vašem znaku, 16. septembra. U ovom periodu najbolje je da odete na kraći odmor. U poslednjoj dekadi septembra, ulaskom Sunca u kompatibilni znak Škorpije,  stvaraju se povoljni uslovi za pojedine Ribe, koje se pripremaju za odlazak na usavršavanje, ili rad u inostranstvu.

Nezaposlene Ribe, u poslednjoj dekadi septembta, mogu da nađu posao, a studenti da uspešno ispolažu ispite.

Ljubav

Kako je Merkur, planeta vaših bračnih i partnerskih odnosa u rerogradnom hodu sve do 22. septembra i nalazi  se u znaku Device, lako je moguće da se situacija sa stalnim partnerom u ovom periodu zakomlikuje. Posebno su kritični dani oko pomračenja Sunca u vašem sedmom polju partnerskih odnosa, koje će se dogoditi 1. septembra i dani oko pomračenja Meseca, 16. septembra. Da vam situacija ne bi izmakla kontroli pokušajte da budete direktni i jasni u komunikaciji i da imate strpljenja i takta sa partnerom.. Uz prisustvo Venere i Jupitera u vašem osmom polju seksa, sve konflikate sa partnerom je najbolje da rešavate u krevetu.

Promenjiva situacija na ljubavnom planu u septembru očekuje Ribe, koje su same i traže partnera. Već početkom meseca možete se vezati za osobu, koja će vam napraviti neprijatnosti sredinom meseca i oko datuma lunarne eklipse 16. septembra. Iz kratkotrajnog razočarenja izvućiće vas jedan predstavnik znaka Vaga, Škorpija, Raka, Bika ili Jarca. Povezaće vas snažna privlčnost, a spoj planete Venere i Jupitera govori o ljubavi, koja ima izgleda da pređe u ozbiljnu vezu i da potraje.

Zdravlje

Vrlo stresan septembar i puno negativnih planetarnih uticaja, lako mogu destabilizovati vaše zdravlje. Kako bi sprečili posledice, vrlo je važno da se samodisciplinuje u jednom od ponuđenih režima zdravog načina života.

Ribama su prirodni lek tečnosti u bilo kom smislu i zato je od koristi boravak pored vode, plivanje, lekoviti čajevi konzumiranjeprirodne vode.

Savet za ovaj mesec je, da se dobro organizujete na poslu i pri bilo kom obavljanju radnih zadataka, ali i da sebi dozvolite opuštanje uz dnevno sanjarenje u samoći !

Zithromax for sale