U DEVICU JE ZALJUBLJEN ŠEF, A U OVNA… Ko vas to voli, a ne sme da prizna

Ko je to potajno zaljubljen u vas, a vi o tome nemate pojma? Gleda vas kradom, uzdiše tiho, ali nema hrabrosti da vam priđe? Možda vam planete otkriju slatku malu tajnu…
OVAN

Toga uopšte niste svesni, ali jedan od vaših prijatelja na Fejsbuku je opsednut vama. Vrlo retko komunicirate sa njim/njom na internetu, a uopšte se ne poznajete u stvarnom životu. Ipak, ta osoba redovno proverava vaš profil i mašta o vama.

BIK

Jedan od vaših najbližih prijatelja je beskrajno zaljubljen u vas. Voli vas, ima puno poverenje u vas i poverava vam baš sve. Dobro razmislite, postoji realna šansa da budete sjajan par, ali morate da pokažete inicijativu, jer se ta osoba plaši da će vas izgubiti ako vam prizna svoja osećanja.

BLIZANCI

Konobar/konobarica u kafiću u kojem ste redovan gost je očajnički zaljubljen/a u vas i jedva čeka da se pojavite i popijete kafu u njegovoj blizini.

RAK

Vaš bivši partner i dalje pati za vama. Iako vam je veza propala, on i dalje smatra da ste najbolja osoba koja je ušla u njegov život.

LAV

Komšija po cele dane čeka da naleti na vas i javi vam se, što i nije nikakvo čudo kada uvek izgledate kao „milion dolara“, čak i kada ste samo pošli do kontejnera.

DEVICA

Jako se dopadate vašem nadređenom na poslu. Ne samo da odlično radite svoj posao, nego i lepo izgledate, pa vaš šef misli da ste kompletan paket i ne može da skine pogled sa vas.

VAGA

U vas je zaljubljen neko sa kim se srećete svakodnevno, a ne obraćate pažnju na njega. Možda kasirka u prodavnici iz kraja, možda radnik u butiku u koji često zalazite.

ŠKORPIJA

U vas je zaljubljen neko ko nikako ne bi smeo, najverovatnije neki vaš blizak prijatelj koji je već u vezi.

STRELAC

Sećate se one osobe sa kojom ste povremeno imali seks za jednu noć i pretpostavljali ste da ta osoba ne želi vezu sa vama? Varate se pošto je ta osoba vrlo zaljubljena u vas.

JARAC

Kolega sa posla ne može da skine pogled sa vas, ali vi to ne primećujete jer ste obuzeti poslom.

VODOLIJA

Imate fana koji sanjari o vama – ako imate blog, bend ili najobičniji profil na Instagramu, znajte da imate i odanog obožavaoca koji je zaljubljen u vas.

RIBE

Konobar u restoranu u kom ste redovan gost je toliko zaljubljen u vas da smišlja kako da vam doturi svoj broj telefona.

Zithromax for sale