Horoskop otkriva jednu stvar zbog koje si i dalje singl

Ljubav može biti nezgodna, pogotovo zato što svako od nas ima nešto što ga sprečava da pronađe onu posebnu osobu. Ne morate da podižete glavu za zvezdama kako bi vam rekle šta je u pitanju, dovoljno je da pročitate ovaj tekst.
 

Ovan – kratak fitilj

Ovaj znak bi trebalo da svako jutro popije pilulu za smirenje, izbroji do 10, posveti se vežbama disanja, zapravo, bilo čemu što će mu ukrotiti živce. Dani koje provodiš u ljutnji ne ostavljaju ti vremena za sreću. Sledeći put kada osetiš kako ti fitilj dogoreva, napravi korak unazad i pogledaj sve divne stvari u tvom životu – uključujući i ljubav.

Bik – tvrdoglavost

Bik bi trebalo da izađe iz svoje zone komfora. Znamo da je veoma lako držati se za ponos, ali to ne znači da tvrdoglavost mora da prevlada u baš svakoj situaciji. Nemoj se plašiti da priznaš krivicu i kada je partner u pravu.

Blizanci – neodlučnost

Nije važno kakva odluka je u pitanju – samo je već jednom napravi. Ovaj znak poznat je po neverovatno lošoj sposobnosti da donosi odluke i sa tim moram da prestane iz ovih stopa ako želi da pronađe ljubav. Kako možete da izaberete ljubavnika ako ne možete da donesete odluku da vam život zavisi od nje.

Rak – nesigurnost i konstantna sumnja

Ako želite da imate uspešnu vezu, definitivno morate da imate više poverenja. Ne možete da se razbacujete optužbama samo zato što ste nesigurni. Morate da verujete da vas osoba koja vas voli – zaista voli.

Lav – narcisoidnost

Znamo da ste prilično kul, ali to ne znači da se svet okreće oko vas. Ako ne možete da pobegnete iz svoje glave ni na sekund, kako mislite da pronađete nekoga sa kim ćete deliti svoje najbolje osobine.

Devica – stidljivost

Otvorite se. Ako planirate da ceo život provedete zakopani u svojoj senci jer se plašite da izađete i upoznate nove ljude, onda nikada nećete pronaći osobu koja vam je suđena. Puni ste ljubavi, samo to još morate i da dokažete.

Vaga – samosažaljevanje

Ne činite sebi usluge tako što sve vreme igrate ulogu mučenika. Vreme je da prestanete da igrate na „jadan ja“ kartu. To nije atraktivan kvalitet i nikako neće učiniti bilo kakvu vezu uspešnijom.

Škorpija – apsolutno nikome ne verujete

Ovo postaje veoma iritantno nakon jako kratkog vremena i partner neće imati toliko energije da vas ubeđuje da vam je veran ili da vas voli. Pomozite sebi tako što ćete sve sumnje baciti kroz prozor.

Strelac – nestrpljenje

Vreme je da malo usporite jer se sve dobre stvari dešavaju onima koji čekaju. Ovo je tačno u životu, a još tačnije u ljubavi. Vaša nestrpljivost onemogućava vas da pronađete ljubav jer konstantno skačete sa jednog cveta na drugi.

Jarac – uvek očekujete najgore od ljudi

Nisu svi ljudi na koje naiđete problematični. Ukažite nekome poverenje i sigurni smo da nećete zažaliti. Čak iako ste se u životu opekli nekoliko puta, neka to ostane u prošlosti. Loša iskustva nisu razlog da propustite pravu ljubav.

Vodolija – zatvorenost

Ne možete da imate vezu i u isto vreme izbegavate da otkrijete svoja osećanja nekome. Puštanje nekoga u naše srce može biti zastrašujuće iskustvo, ali je neophodno za uspešnu vezu. Prihvatite svoje emocije i otvorite se osobi koju volite.

Ribe – plašite se promena

Izvor:24sata

Zithromax for sale