Sve o vašem podznaku:

 

 

Priredila astrolog Ana Savović

 

Podznak  Ovan
Vaš samouveren nastup odmah se primećuje, baš kao i spontanost i duhovitost. Iako ste pod uticajem vladara vašeg podznaka, Marsa, planete akcije, nestrpljivi i brzopleti, ipak delujete dostojanstveno. Hod vam je odlučan, a glava ponosno uzdignuta. Puni ste entuzijazma i uvek imate neki cilj pred sobom. Stisak ruke vam je čvrst, a sagovornika gledate pravo u oči. Ukoliko vam nešto nije jasno, upadate mu u reč, bez izvinjenja.

Podznak  Bik
Prodoran pogled vaših, najčešće izražajnih očiju, lepa kosa i prijatna boja glasa ponekad govore više od vaših reči. Pod uticajem vladara podznaka, Venere, planete lepote i šarma, pa ne možete da ostanete neprimećeni. Znate da istaknete svoje ženstvene atribute. Pokreti su vam usporeni, lagani, zavodljivi, a sklonost preterivanju primećuje se i u vašem stilu oblačenja i načinu na koji se krećete.

Podznak Blizanaca
Uglavnom ste vitke građe, lepih šaka i nogu, koje nikada ne miruju. Vašim podznakom upravlja Merkur, planeta komunikacije i informacija, stoga ste stalno u pokretu i uvek tamo gde se nešto događa. Komunikativni ste, druželjubivi, često koristite ruke dok pričate nešto. Cupkate nogom ispod stola, dok pogledom prelećete po prostoriji i sve primećujete. Znatiželjni ste, veseli i duhoviti, s vama u društvu nikada nije dosadno. Mladoliki ste, pa je teško proceniti vaše godine.

Podznak  Rak
Plenite specifičnom mešavinom šarma, nežnosti i jakih emocija koje stidljivo pokazujete. Ako ste dama, važno je u kojem znaku vam se nalazi Mesec, vladar podznaka u Raku. Ako je u Blizancima, vitki ste i okretni, a ukoliko je u Lavu, krasi vas lepa kosa. S podznakom u Raku, uglavnom imete lepu kosu i grudi. Često menjate raspoloženja i nikada se ne zna kako ćete reagovati. Lako se uvredite i brzo eksplodirate.

Podznak  Lav
Dostojanstvenim, samouverenim držanjem i otmenošću uvek privlačite pažnju, gde god se pojavili. Vaš hod je ponosan, a visoko uzdignuta glava uokvirena najčešće talasastom kosom. Volite da brinete o svom telu, kondiciji, garderobi, što nije čudno kada se zna da vašim podznakom upravlja Sunce, simbol energije. Uvek ste sređeni i našminkani, s naglaskom na usnama. Nastup vam je i pompezan i detinjast u isto vreme, pa ne možete da ostanete neprimećeni.

Podznak  Devica
Pod uticajem vladara vašeg podznaka, Merkura, simbola komunikacije, i vi ste kao i oni koji imaju podznak u Blizancima mladoliki, šarmantni i duhoviti i, samo na prvi pogled, suzdržani. Kada se raspričate, ne umete da stanete. Stalo vam je da ostavite utisak, pogotovo ukoliko ste dama. Iako više volite sveden stil oblačenja, uvek delujete otmeno. Vaš prodoran pogled često govori više od reči.

Podznak  Vaga
Iako delujete suzdržano, čak pomalo hladno, druželjubivi ste i veoma šarmantni, što je za očekivati s obzirom na to da vašim podznakom upravlja Venera, simbol šarma i lepote. Plenite prefinjenim manirima, ljubaznošću i diplomatskim stavom, svakom znate da ugodite. Vodite brigu o svom izgledu, uvek ste doterani i znate kako da istaknete svoje atribute. Posebno brinete o kosi, a do poznih godina zadržavate mladolikost.

Podznak  Škorpija
Tajanstveni ste i prilično zatvoreni. Šta god da obučete delujete harizmatično, nikada ne možete da ostanete neprimećeni jer vašim podznakom upravlja Pluton, planeta koja simbolizuje seksualnost, moć i harizmu. Pod uticajem ste i erotičnog Marsa, pa kao magnet privlačite suprotni pol. Na ovalnom licu dominiraju izražajne oči ukrašene gustim trepavicama ispod markantnih obrva. Ima nečeg opasnog u vama, a izraz vašeg lica retko otkriva o čemu razmišljate.

Podznak  Strelac
Gde god da se pojavite, vi dominirate, ako ne pojavom, onda duhovitošću. Zračite vedrinom i bezbrižnošću, vrlo ste društveni i volite da budete primećeni. U toku ste svih zbivanja, volite sportski stil oblačenja i dugo zadržavate mladalački izgledate. Privlačite pažnju svojim lepo definisanim butinama i figurom. Vašim podznakom upravlja Jupiter, planeta ekspanzije, pa često preterujete, od zdravog, sportskog načina života do uživanja u porocima.

Podznak Jarac
Na prvi pogled, hladni ste i suzdržani, a raspoloženje vam je podložno čestim promenama. Vaša otmena pojava privlači pažnju okoline. Dostojanstveni ste i sigurni u sebe, a vaš prodoran, ispitivački pogled sve primeti. Veoma ste harizmatični, a zbog lepe, uglavnom tamnije kose, i vitkije, sitnije građe dugo ostajete mladoliki. Vašim podznakom upravljaju Saturn i Uran, planete suprotnog delovanja, koje simbolizuju disciplinu i bunt, pa od njihove pozicije u horoskopu zavisi i kakav ćete utisak ostaviti na druge.

Podznak Vodolija
Zbog specifičnog, intrigantnog šarma, privlačite pažnju suprotnog pola, ali vi uživate u tome da budete primećeni. Druželjubivi ste i prijateljski nastrojeni. Pod uticajem vladara vašeg podznaka, Urana, planete ekspanzije i promena, uvek ste u trendu, naročito po pitanju garderobe i tehnike. Vašim podznakom upravlja i Saturn, simbol discipline i strogoće, zbog kojeg delujete staloženo i hladnokrvno.

Podznak  Ribe
Harizmatični ste i prefinjeni, a mladolik izgled uspevate da zadržite sve do poznih godina. Imate lepu kosu, grudi i noge, atribute, koje uvek volite da istaknete. Pogledom koji je tajanstven intrigirate suprotni pol. Pravi ste umetnički tip, volite poeziju, slikarstvo i muziku, i o tome rado pričate, što je sasvim normalno kada se zna da vašim podznakom upravlja Neptun, planeta koji simbolizuje umetnost, inspiraciju, nadahnuće, lepotu. Iako volite da jedete, ipak, vodite brigu o broju kalorija koje unosite.

Priredila astrolog Ana Savović

 

Zithromax for sale