Surova istina – zašto si singl na osnovu tvog horoskopskog znaka

Zvezde znaju zašto ste singl i ima veze sa vašim horoskopskim znakom.
Pripremio:  Darko
Biti singl je stvar izbora, ali ponekad biti sam i maštati o vezi zna da bude jako teško.
Bivši partner odlučio je da raskine sa vama iz ovog ili onog razloga, ili ste možda baš vi bili ti koji su stavili tačku na romansu. Sada kada ste u potrazi za novim partneropm nailazite na mnogo prepreka i poteškoća. Razlog zašto ste još uvek singl uprkos svim naporima krije se u vašem horoskopskom znaku.

Ovan
Razlog zašto ste sami je taj što ne želite da se odreknete kontrole kada veza treba da pređe na visi nivo. Spustite gard i pustite da neko uđe u vaš život.

Bik

Imate mnogo toga da date pravom ljubavniku, a poznati ste po stabilnosti, ambiciji, pozitivnoj energiji i romantičnoj strani. Bojite se da će vam neko slomiti srce i zato ga ljubomorno čuvate.

Blizanci

Kada ste u vezi onda se dajete do kraja, ali problem je u tome što niste uvek sigurni da je to upravo ono što želite. Mrzite da budete sami, ali onda kada se nađete u rutini vi bežite.

Rak
Vaša snaga su intuicija i instinkt, ali to što ste duboko u sebi veoma cinični u vezi ljubavi vas mnogo koči. Bili ste povređeni i sada vam je teško da se opet upustite u avanturu. Odrastite!

Lav

Vi ste vođa koji je topao, darežljiv i lojalan i želite da budete uvek u centru pažnje. Problem je u tome što to nije moguće. Spustite se na zemlju i shvatite da se svet ne vrti oko vas.

Devica

Previše ste brutalni kada je reč o drugima i veoma ste posvećeni poslu za razliku od toga da se posvetite nekome. Ako ne želite da budete sami moraćete malo da usporite i spustite se na nivo ostalih ljudi.

Vaga
Vage su fer, lagane i veoma zabavne, a niko se ne bori za pravdu kao one. Ali, ako osoba sa kojom ste pokaže da nije osetljiva i da je gruba, veza je gotova. Vi ste brutalno iskreni kada j ereč o vašim emocijama ali naučite da slušate druge.

Škorpija

Voleće vas dok god ne prestanu da vas vole. Ali, nikada niko neće biti lojalan i iskren kao vi i to morate da prestanete da tražite u drugima.

Strelac

On voli ljubav, sve dok veza ne počne da ga kontroliše. Volite vašu slobodu i pre ćete biti sami nego da se toga odreknete. Ali, smisao veze je upravo u tome.

Jarac

Prati vas glas tradicionalnog tipa, ali vi stvarno volite stabilnost, ali imate problem da izbalansirate rutinu i romansu. Oslušnite malo šta drugi ljudi žele.

Vodolija

Uvek nekome pomažete u nevolji, ali teško se suočavate sa problemom da ste sami. Često vas ne razumeju i morate da nađete način kako da kažete šta zapravo vi želite od drugih.

Ribe

Nemate vremena za veze i romanse jer ste rame za plakanje svima oko vas. Ako želite da ne budete više singl nađite vreme za sebe i slobodno pokažite svoju nežnu i ranjivu stranu. Svi smo mi ljudi.
Izvor: Telegraf

Zithromax for sale