Koji su najsrećniji dani za vaš horoskopski znak: povoljni dani za ljubav i posao za svaki znak Zodijaka

Horoskop otkriva koji su srećni dani u nedelji za vaš znak Zodijaka – evo kada treba da napravite promene i donesete važne odluke, a u kojim danima da posao i odlučivanje odložite!
Pripremio: Aleksandar Tomić
Ovan

Za osobe rođene u znaku Ovna utorak, petak i subota su srećni dani. Ostali dani su manje povoljni za ovaj znak. Ovnovi utorkom treba da se posvete nekoj duhovnoj disciplini.

Bik

Za osobe rođene u znaku Bika ponedeljak, sreda, petak i subota su srećni dani. Utorkom treba izbegavati velike troškove, a petak i nedelju treba posvetiti odmoru.

Blizanci

Za osobe rođene u znaku Blizanaca ponedeljak, sreda, četvrtak i petak su srećni dani. Utorak i subota su obično dani briga, teškoća i gubitaka. Nedelja je povoljna za rutinske poslove i kratka putovanja.

Rak

Za osobe rođene u znaku Raka petak i nedelja su povoljni dani. Uspeh u napornim poslovima vezuje se za ponedeljak, utorak i četvrtak. Sreda je povoljna za ulaganja, dok je subota za to nepovoljna. Ponedeljkom treba primenjivati određenje duhovne discipline.

Lav

Za osobe rođene u znaku Java, utorak, sreda, četvrtak i petak su srećni dani. Ponedeljkom i subotom treba izbegavati važne poslove.

Devica

Za osobe rođene u znaku Device, ponedeljak, sreda, četvrtak i petak , predstavljaju srećne dane.

Koji je vaš srećan dan?
Utorkom, subotom i nedeljom treba izbegavati važne poslove i tada ne treba počinjati ništa novo.

Vaga

Za osobe rođene u znaku Vage, ponedeljak, utorak, sreda, subota i nedelja su srećni dani. Četvrtak je nepovoljan dan, a petkom ovi horoskopski znakovi imaju promenljivu sreću.

Škorpija

Za osobe rođene u znaku Škorpije, ponedeljak, utorak, četvrtak, petak i nedelja su srećni dani. Dok sreda i subota nisu povoljni dani.

Strelac

Za osobe rođene u znaku Strelca, sreda, četvrtak, petak i nedelja su srećni dani, dok se ponedeljkom dešavaju teškoće. Utorak označava gubitak i ekstremne troškove. Subotom ovi znakovi imaju spor napredak i pomoć od drugih.

Jarac

Za osobe rođene u znaku Jarca, utorak, sreda, petak i subota su srećni dani. Dani briga su nedelja, ponedeljak i četvrtak. Investiranje se preporučuje subotom, dok se za rad sa dokumentima preporučuje utorak.

Vodolija

Za osobe rođene u znaku Vodolije, ponedeljak, utorak, četvrtak i petak su srećni dani. Sreda i subota su nepovoljni dani, a nedelja je promenljiva za ove znakove.

Ribe

Za osobe rođene u znaku Riba, utorak, četvrtak i nedelja su srećni dani. Ponedeljak i subota izazivaju gubitke i nepovoljni su. Sreda i petak donose sklad i prosperitet.

Izvor: Astrofon21

Zithromax for sale