Sta vam donosi Pun Mesec u Strelcu?

Pun Mesec u Strelcu donosi nervozu, napetost, los san, promenljivo raspolozenje, preosetljivost posebno ako ste rodjeni u znaku Strelca, Blizanaca, Device ili Riba. Kada je Pun Mesec ne treba zapocinjati nove poslove, vec privesti kraju stare. Spremite se za velike i vazne promene.
Jupiter u Vagi krece direktnim hodom i u ovom znaku bice do 10. oktobra, pa sreci nigde kraja posebno ako ste rodjeni u znaku ili podznaku Vage. Ako se bavite nekom vrstom umetnosti, bilo da je u pitanju muzika, gluma, slikarstvo, pisanje, fotografisanje u ovom periodu zablistacete u punom sjaju. Ako vodite neki sudski spor dobicete presudu u vasu korist.
Takodje Venera u Biku gradi sekstil sa Marsom u Raku. Venera i Mars su planete ljubavi, Mars daje muski, a Venera zenski princip, pa kada se nadju u sekstilu daju ljubavni zanos, ljubav na prvi pogled, strasti, snagu libida, seksa.
Venera u Biku ima potrebu za ostvarenjem emotivne sigurnosti i zeli cvrste ljubavne veze.
Teznja da se pronadje pouzdan i iskren partner, zelja da se gradi ljubav na cvrstim temeljima, vrlo promisljeno i racionalno biracete partnera, nije sklona zaljubljivanju na prvi pogled kao Venera u Ovnu. Mars u Raku je previse emotivan, nesiguran, iskren je, ali nema dovoljno samopouzdanja, vezan je za kucu i porodicu.
Ocekuju vas prijatni i romanticni trenuci sa partnerom. Ovaj aspekt daje vam mogucnost za zapocinjanje novih ljubavnih veza, to mogu biti i veze sa strancima, poznanstva na putovanjima ili kontakt sa osobom iz drugog mesta, onima koji su u vezi ili braku daje resavanje problema, sklad i harmoniju.
Ljubav na prvi pogled, neko ce stati i na ludi kamen, sreca, radost, veselje.
”U ljubavi ne postoje pravila, srce odlucuje i to sto ono odluci jedino i vazi.”- Paulo Koeljo

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale