HOROSKOP I LJUBOMORA: Ovan trpi, Rak se jede iznutra, Škorpija kipi od besa, a vi?

Ko kaže da uopšte nije ljubomoran, taj laže (ili nije normalan). Svako je bar jednom u životu osetio tu nemilu i kompleksnu emociju, samo je pitanje kako ko sa njom izlazi na kraj
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
Da li i vi pozelenite od ljubomore ili se trudite da je što bolje prikrijete? Nije nimalo lako kada shvatite da neko treći želi da ugrozi vaš partnerski odnos, pa je normalno što osećate kombinaciju straha od napuštanja i strepnje da niste dovoljno dobri za voljenu osobu sa primesama besa i bola. Otkrijte kako se svaki znak bori sa ovom emocijom i šta sve možete da očekujete od svog partnera kad zapadne u ovakvo stanje.

OVAN

Koliko god da Ovan deluje kao dominantan, jak i siguran u sebe, on tom slikom pokušava da prikrije svoju veliku nesigurnost. Kada mu date osnova za ljubomorisanje (ili ga on umisli sam), on će vam izvesti čitavu predstavu i pokazati čitav spektar emocija, mada neće biti najprijatnije gledati ga u tom izdanju. Najsmešnije je što on zaista uživa u toj svojoj teatralnosti.

BIK

Tvrdoglavi rogonja ne voli mnogo da pokazuje drugima kako se oseća. Bikovi su prilično racionalni tako da nisu preterano ljubomorni. Ako nanjuši nešto sumnjivo, pratiće svoje instinkte i istraživaće sam. Ukoliko se ispostavi da je njegova sumnja tačna, on neće praviti velike scene zato što je prevaren već će u tišini da stavi tačku na tu priču, jer želi da bar malo sačuva svoje dostojanstvo.

BLIZANCI

Njima je jasno koliki je izazov biti veran ali od partnera očekuju nepodeljenu ljubav, pažnju i nežnost. Oni nemaju problem sa tim da voljenoj osobi saopšte koliko ih ljubomora razdire, ali to najčešće čine u nadi da će ih partner iznova razuveravati kako nema potrebe da sumnjaju u njega. Blizanci vrlo dobro umeju da drže svoje emocije pod kontrolom ali neka vas tu i tamo ne iznenadi poneki ljubomorni ispad iz čista mira.

RAK
Rakovima ljubomorisanje nije blisko, jer kada su sa nekim u vezi oni su mu potpuno posvećeni te očekuju da im se uzvrati istom merom. Ako im date povoda, nijednim svojim postupkom vam neće staviti do znanja da sumnjaju u vaša osećanja. Sve će držati u sebi, a onda će postati veoma ogorčeni. Zapamtite dobro: kad jednom izdate Raka, nema šanse da vam on to ikada oprosti.

LAV

On sa punim pravom očekuje da mu uvek ukazujete stopostotnu pažnju jer niko nije bitniji od vas i od vaše ljubavi. Sa njim se nikada ne zna šta može da mu podstakne ljubomoru, ali često ima ispade jer smatra da ima puno pravo da vas napada i kinji jer ugrožavate vaš odnos. Oni će se izdivljati za sve pare, ali će ih, srećom, to ludilo brzo popustiti.

DEVICA

Ona je ledena kraljica koja naoko drži svoje emocije pod kontrolom, a zapravo u njoj kulja čitav vulkan jer ume da bude izuzetno ljubomorna. Kad poželiš da znaš kako se oseća, pogledaj je pravo u oči i sve će ti biti jasno. Ako posumnja u partnera, mudro će ćutati i glumiti detektiva dok ne prikupi sve dokaze protiv njega. E onda kreće u napad pa od nje zaista možete svašta očekivati. Jedno je sigurno: trajno ćete izgubiti njeno poverenje.

VAGA
Pripadnici ovog znaka imaju jaku potrebu da se svima dopadnu i da izbegnu sukob po svaku cenu. Međutim, često se osećaju nesigurno što je i najveći razlog koji ih tera da postanu ljubomorni. Pošto ona ne želi nikome da se konfrontira, a kamoli partneru jer ju je strah da bi mogla da ga naljuti, Vaga ćuti. Pokušaće na sve moguće načine da sakrije svoju ljubomoru dok ne ubedi i samu sebe da uopšte nema potrebe da se oseća tako.

ŠKORPIJA

Ako je ko među znakovima Zodijaka ljubomoran, to je Škorpija. Ona oseća duševni nemir i bes zbog vaše simpatije iz četvrtog razreda osnovne ili ga razdire osmeh koji vam je prodavac uputio dok ste kupovali žvake na trafici. Teško da nikad neće imati nijedan ljubomorni ispad, ali ipak ume da dobro kontroliše to osećanje. Štaviše, ume da je dobro upotrebi zarad višeg cilja, jer je upravo ona tera da bude produktivnija i uspešnija.

STRELAC

Pripadnici ovog znaka nisu mnogo ljubomorni a čak i kad jesu nema šanse da vam to priznaju. Međutim, oni imaju veliki problem kada saznaju da su prevareni ili sumnjaju da im je partner neveran, jer to niti opraštaju niti zaboravljaju. Kako biste predupredili nemile scene, najbolje je da odmah sednete sa vašim ljubljenim Strelcem i objasnite mu da nema osnova za njegove detinjaste sumnje.

JARAC
Ono što je zanimljivo kod Jarčeva jeste činjenica da su gotovo stalno ljubomorni i da sumnjaju u vernost svog partnera ali nikada nikome ne govore o tome. Dobra stvar kod njih je da se naleti ljubomore iznenada javljaju, kratko traju i još se iznenadnije izgube, ali ono što je manje dobro jeste što se stalno ponavljaju, pa sami sebe mnogo izmuče.

VODOLIJA

Pripadnici ovog znaka su prilično nepredvidivi i nemaju potrebu da ikome pokazuju niti pričaju kako se osećaju. Oni ne ljubomorišu često ali kad upadnu u taj tamni vilajet uopšte nemaju nameru da se raspravljaju sa osobom zbog koje se tako osećaju. Ona će partnera jednostavno otkačiti i otići bez ikakvog objašnjenja.

RIBE

Iako važe za najmanje ljubomoran znak Zodijaka, to nikako ne znači da su potpuno operisani od ove boljke. Ribe su vrlo empatične i samim tim veoma svesne osećanja drugih ljudi. Ukoliko posumnjaju da imaju povoda za ljubomoru, njihova urođena empatija će ih sprečiti da naprave bilo kakvu scenu. Ipak, nije naodmet znati da svaka Riba od partnera očekuje pažnju, vernost i lojalnost, zato se potrudite da im to i pružite.

Izvor : besnopile

Zithromax for sale