Sta vam donosi Mesec u Lavu?

Priredila astrolog Marija Savovic

Venera u Jarcu gradi sekstil sa Neptunom u Ribama, Mesec je u znaku Lava pa cete biti spremni za pokretanje novih ideja i projekata. Puni ste energije, volje, zelje za napredovanjem. Imacete podrsku svojih kolega i sefova, tu su i pohvale, sto ce dodatno uticati na vase samopouzdanje. Sve sto ste zamislili to cete ostvariti. Samo naravno uskladite svoje zelje sa svojim mogucnostima. Polako stize i dugoocekivani novac, pa bi bilo pametno da ulozite u nesto korisno. Nemojte se razbacivati , Mesec je u Lavu pa pojacava zelju za kupovinom skupih stvari, garderobe, nakita, parfema. Moguci su i dobici na igrama na srecu.
Venera sekstil Neptun donosi magicne trenutke na polju ljubavi, osecaj kao da sanjate, da letite, dan je kao stvoren za ljubav, ples i igru. Bicete opijeni, idealizovacete svog partnera i gledati na svet kroz ruzicaste naocare. Bicete zeljni ljubavi, paznje, udvaranja, romanticnih izlazaka, setnje parkovima. Osecaj kao da ste u nekoj bajci i hodate po oblacima.
Danas cete biti jako inspirativni i kreativni, pa eto neverovatnih ideja i uspeha svima koji se bave muzikom, slikarstvom, fotografijom, igrom i plesom.
Slobodni mogu upoznati jako interesantnu osobu na nekoj zabavi, rodjendanu, restoranu, teretani.
Odlicno je vreme da se bavite sportom, vise se krecite i boravite u prirodi. Moguci su bolovi u ledjima i problemi sa krvnim pritiskom.
”Za coveka su bozanstva jedna veza izmedju njega i kosmosa, a za zenu su bozanstva samo jedna veza izmedju nje i coveka.” – Jovan Ducic

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale