Kineski horoskop za novembar 2016.

Tigrovima novembar donosi dosta zabave, dok Zmajeve očekuju nova poznanstva…

Na dan 7. novembra 2016. godine počinje mesec Svinje – energija Vode donosi mudrost koja će vam pomoći da se snađete u svakoj situaciji.

Ne zaboravite da će u hladnim danima koji dolaze biti potrebno i malo Vatre, zato će Petao potražiti utočišta u hemiji i alhemiji – u svom vrelom srcu koje je spremno za novu bliskost.

Pacov

Da li to ljubav kuca na vrata? Da, baš ljubav! Ni na poslovnom planu nećete biti nezadovoljni ovog novembra, ali morate naučiti da isplanirate svoje obaveze bolje i da  ne trošite vreme na rutinske zadatke već na kreativna poboljšanja.

Bivo

Ne dozvolite sebi luksuz da podrazumevate drage i pažljive ljude! Samo ako toplina tinja u vama bez prekida, bićete u stanju da proizvedete i hemiju privlačenja. A ona će vas odvesti na pravo mesto, u pravo vreme. Na poslovnom planu, može doći i do sitnijih problema, ali vi ćete znati rešenja i pre nego što se pojave.

Tigar

Koliko su vam zaista važni vaši ciljevi? Ako jesu, onda budite spremni da se potrudite malo više. Naravno da možete i da samo sanjarite, ali i tada planirajte da ćete za ostvarenje morati da zapnete. Biće vam lakše jer novembar donosi dosta zabave, pa ćete lako naći balans. Budite strpljivi u novom poznanstvu – treba vremena da se ljudi otvore.

Zec

Ako ste do guše upleteni u probleme, nećete ni naslutiti rešenje bez tuđe pomoći – trebaju vam distanca i mirna glava! Svakako, savete primajte samo iz proverenih izvora. Na poslu morate prestati s preuzimanjem svih glavnih obaveza – delegirajte, kako biste mogli da obnovite energiju i povećate produktivnost.

Zmaj

Ne dozvolite da vas zavara prvi utisak – dajte novom poznanstvu i drugu šansu. Nasuprot tome, u odnosu u kojem ste već mnogo puta prevareni, nemojte davati i stotu priliku. Ako vidite da nema istinske promene loših navika, promenite vi svoj odnos privrženosti. Na poslu zadržite uobičajenu distancu prema komplikacijama koje vam najavljuju, ali razradite nekoliko planova za razrešenje.

Zmija

Ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što možete da obavite. Sigurno ste to i sami pomislili, ali još niste uveli tu kontrolu – vreme je! Takođe, zadržite profesionalne tajne za sebe. Treći je višak u poslovnom razgovoru koji ćete obaviti. Romansa koja počinje ne otvara veliku perspektivu, ali možda ćete biti iznenađeni.

Konj

Ne brinite zbog nesuglasica u vezi – sve ćete rešiti razgovorom! Verujte u bliskost, verujte u kompromis. Ako tražite novu ljubav, morate krenuti na nova mesta. Na poslu, fokusirate se na svoje probleme a ne na tuđe uspehe ili neuspehe.

Koza

Ne dozvolite da vas napusti smisao za humor. Biće dovoljno situacija u kojima treba da uživate, a ljubav može planuti kad se najmanje nadate – u varnicama prvobitnog sukoba. Na poslovnom planu, pokažite izdržljivost ali ne i pristajanje na sve. Ne prihvatajte se poslova za koje još ne osećate da ste potpuno spremni.

Majmun

Magnetna privlačnost sija u vašoj auri, a vama novembar donosi osećanje dubokog unutrašnjeg mira i zadovoljstva u važnim ličnim odnosima. Na poslu su moguće rasprave, ali razrešićete probleme ako se svi budu pridržavali dogovora i obećanja. Ako su se neki predomislili, vreme je da napravite novi, ovog puta – i čvršći – dogovor – sa jasnim odgovorinostima.

Petao

Hemija i alhemija, to su vaša utočišta u novembru! Razgovori se pletu i raspliću, a vi uživate u obostranom divljenju i novim načinima upoznavanja bliskosti. Nove ideje na poslu mogu vam rešiti važne nedoumice s kojima ćete se suočiti. Prihvatite novosti i planirajte svoj novi razvoj.

Pas

Nijedna odluka neće biti laka ovog novembra. Nema savršenog izbora, zapamtite to i prihvatite korak manje od savršenog. Profesionalni partneri pokazaće se vredni vaše lojalnosti – sad je trenutak kad treba da vam uzvrate uslugu i podršku. Budite spremni i na iznenađenja – neće vas poljuljati ako budete u sadašnjosti, u svojoj koži, u svom centru.

Svinja

Ljubav nije uvek na površini, zapamtite to pre nego što požurite s promenama u najvažnijem odnosu za vas. Mnoštvo je mogućnosti, a žurba vam može doneti kajanje. Novembar je mesec sporosti i na poslovnom planu. Radite na svojoj izdržljivosti i računajte na kosmičke sile.

Izvor:cosmopolitan

Zithromax for sale