Sta vam donosi Mesec u Blizancima?

Priredila astrolog Marija Savovic

Mesec je u znaku Blizanaca pa cete danas imati promenljivo raspolozenje, necete imati mira, nece vas drzati mesto, naglasena je i radoznalost, pa kao deca zelecete sve da vidite i cujete.
Na poslu zavrsite sve obaveze iz predhodnog perioda, sakupite svu potrebnu dokumentaciju i sve sto vam je promaklo ili niste mogli da stignete da zavrsite, obavite do kraja dana.
Saznacete veoma vazne informacije koje mogu da promene tok desavanja na poslu. Komunikacija na poslu je odlicna, uspecete da se usaglasite sa saradnicima, vasu fleksibilnost kolege jako cene. Desavaju se iznenadne promene na poslu na koje necete moci da uticete, moguca je promena radnog okruzenja.
Budite oprezni u saobracaju, posebno vodite racuna o brzini.
Na emotivnom planu vreme je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Skupite hrabrost i snagu da se suocite sa problemima koji ste imali sa partnerom. Vreme je da rascistite stare racune, da na los odnos stavite tacku i prihvatite svoje greske. Vodite racuna da nepromisljenim ili grubim recima ne povredite partnera.
Moguci su problemi sa decom, nece poslusati vasa naredjenja, sukob misljenja i teranje inata.
Moguca je nervna napetost, uznemirenost, bolovi u ramenom delu.
”Ne smes se precesto boriti sa jednim neprijateljem, jer ces ga poduciti svom celokupnom umecu ratovanja.” -Napoleon Bonaparta

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale