Mars u poljima Zodijaka:

 

 Priredila astrolog  Ana Savovic

 

Mars u 1.polju – Osobe sa ovim polozajem Marsa su jake,dobre kondicije,dobri radnici.Izdrzljivi i uporni,neukrotivi sa dosta opasnih zelja.Izuzetno impulsivni sa manjkom trpljenja.Imaju talenta za sport,borilacke vestine.

Mars u 2. polju – Ove osobe imaju jaku intuiciju,sposobnost brze zarade, ali tesko se obogate.Lako trose,pravu dobit imaju samo uz teske napore.

Mars u 3. polju – Osobe sa ovim polozajem Marsa imaju dosta talenta za intelektualne poslove,medjutim vrlo su sarkasticnog karaktera,imaju lose odnose sa rodbinom i osobama sa ovim polozajem nije preporucljivo da ucestvuju aktivno u saobracaju.

Mars u 4. polju – Ovaj polozaj Marsa nije preterano povoljan,osobe su sklone padovima,povredama i sl.Groznicavi su i cesto imaju lose odnose sa ukucanima.

Mars u 5. polju – Osobe sa ovim polozajem imaju dosta uspeha u sportu,imaju jaku seksualnu energiju.Zenama donosi tezak porodjaj,spekulacije i ogovaranja.Uopsteno osobe sa ovim polozajem imaju dosta problema sa decom i u ljubavi.

Mars u 6. polju – Osobe sa ovim polozajem imaju dosta problema sa zdravljem,neku invalidnost i sl.Vole dominaciju i vrlo su neobazrivi prema potcinjenima.

Mars u  7.polju – Ove osobe su uglavnom izuzetno navalentne,vole javnost i javni zivot.Kod zena moguce da ce ostati udovice,muz energican i jak,kod muskaraca neukrotiva zena.

Mars u 8. polju – Ovaj polozaj Marsa daje dobitak ili gubitak nasledstva,osobe su strasne i navode se po sopstvenom osecaju.Partner im je uglavnom ekstravagantan,mistican i cudnih ociju.Opasnosti od upala,operacija i groznica.

Mars u 9. polju – Osobe sa ovom pozicijom su nemirnog duha,jake volje,fanaticni u svojim verovanjima.Imaju potencijala za uspesnu karijeru i visoke polozaje.Opasnosti na putovanjima.

Mars u 10. polju – Ovim osobama izuzetno znaci tudje misljenje,imaju jaku potrebu za dokazivanjem i uspehom.

Mars u 11. polju – Osobe sa ovim polozajem imaju dosta problema sa prijateljima,nikako ne mogu da se afirmisu i da dostignu popularnost.

Mars u 12. polju – Ove osobe imaju opasnosti od gubitka reputacije,cesto imaju mnogo tajnih neprijatelja,dosta izdaja i podvala.Takodje opasnost od izgnanstava,zatvora,bolnica i sl.

 

Priredila astrolog  Ana Savovic

Zithromax for sale