Šta je vaš horoskopski znak trebalo da studira

Šta je vaš horoskopski znak trebalo da studira (i da li ste omašili sudbinu)?

Možda je to što mrzite svoj fakultet ili prezirete svoj posao više od trenutne nelagodnosti možda ste – zeznuli Zodijak. Pogledajte šta je trebalo da studira vaš znak.

Ovan

Ovan je elokventan i ne umije sa ljudima. Bundžija je koji tačno zna svoja prava, samim tim bio bi i odličan pravnik. Pravi alfa Zodijaka, Ovan ima jedinstvenu harizmu. Posao u marketingu, pa čak i u manekenstvu bi mu ležao. Dakle, Pravni ili FDU. Gdje god treba da se glumi, a uzmu pare. ? Poslovi koji mu ne leže su vojska i policija jer tu mora da sluša tuđa naređenja i slijepo prati autoritet što mu nikako ne leži.

Bik

Bikovi su mama guske Zodijaka. Oni vole da čuvaju i njeguju ljude. Nevjerovatno su uporni, a u stanju su da se posvete višem cilju. Idealni su za zanimanja koja traže istrajnost, posvećenost i humanost kao što su medicina, defektologija i čuvanje djece ili starih. Jedino na šta Bik treba da obrati pažnju je da prestane da vrti sve svoje greške u životu prije nego što zaspi jer će u protivnom završiti kod kolega na psihijatriji. Bikovima ne leže poslovi u kojima se od njih očekuje da tlače ljude, a po njih bi bilo opasno i da drže restoran jer su vrlo skloni gojaznosti.

Blizanac

Blizanac kao da ne mora da studira. Taj će se uvijek izvući. Blizanci nemaju slučajno odlike dvije osobe spojene u jednu. Oni su vrhunski manipulatori, govornici i spletkaroši. Sposobni su da prodaju pijesak u pustinji, samo pod uslovom da ne moraju oni da ga utovaruju. Idealan fakultet za njih je FPN jer mogu da budu sjajni novinari ili političari. Takođe su vrsni pravnici, a ako baš zagusti uvijek će uspijeti da se ubace u državnu firmu. Blizancima su slabe tačke pluća, tako da ne bi bilo dobro da rade na građevini ili kao hemičari da ne bi udisali prašinu ili isparenja.

Rak

Uredan i vrijedan Rak nije tip koji voli da grabi. Vječito uronjen u velika razmišljanja i svjetski bol bio bi idealan student književnosti, nekog jezika ili filozofije. Dobri su i kao pedagozi ili psiholozi. Rak bi bio i fenomenalan na DIF-u jer je sposoban da iz sebe izvuče i posljednji atom snage kada je u pitanju osoba ili tim kojem je privržen. Možete računati na Raka da postigne trojku sa pola terena i odluči tok utakmice. Rak nikako ne bi trebalo da stremi funkcijama koje izazivaju stres. On je vrlo osjetljiv i osećajan, teško daje kritiku i nikako je ne trpi.

Lav

Lavovi su rođeni za televiziju. Magovi su marketinga, odnosa sa javnošću, scenografije, režije, svega što uključuje kreativnost, energiju i privlačenje pažnje na sebe. Ma, dobri su čak i u striptizu. Dakle, u njima zvijezde vide buduće zvijezde! Pripadnici ovog znaka su pomalo nemarni, pa i nije baš pametno da budu hirurzi ili se bave kontrolom ljeta.

Djevica

Zdravo, zdravo, radoholičaru Zodijaka. Tvoj vladar je Merkur, planeta intelekta. Sociologija, mediji, društvene nauke, ali i organizacija posla ili čak venčanja su tvoj fah. Ti si vrhunski planer i gospodar poslovnih sastanaka. Dok se drugi smaraju ti orno zapisuješ. Bila bi i dobar kriminolog ili menadžer. Djevice će muku mučiti ako se bave prodajom ili sličnim poslovima u kojima se od njih očekuje da improvizuju zato što one vole da sve isplaniraju unaprijed i drže konce u rukama.

Vaga

Vaga je, kao što joj ime kaže, kraljica odmjerenosti. Ona je vrhunski terapeut, besprijekoran bračni savjetnik, idealna babica. Nezamjenjiva je u ljudskim resursima, psihologiji, dobra je i u pravima, mada je veliki idealista. Pošto su sjajne kokete možete da se oslonite na njih da će uspijeti da očaraju sagovornika, pa su okej i u prodavanju nekretnina, ali i pravljenju reklama. Trebalo bi da izbjegavaju salone ljepote i rad sa hemikalijama jer imaju osetljivu kožu.

Škorpija

Škorpija je vladar kuće koja reguliše se*s i smrt. Škorpije mogu da budu nevjerovatni pisci, generali osvajači, šefovi, osnivači ogromnih i uspješnih kompanija. Bitno im je samo da to što rade bude veće od života. Gladni su dokazivanja i uspjeha.Ne bi im bio trip da rade u porno industriji ili na berzi. Fatalisti su. Škorpije su opasne jer su u stanju da stave sve na kocku, pa čak i živote sebi dragih ljudi. Rutina ih izluđuje, pa bi im rad u fabrici ili državnoj firmi slomio duh.

Strijelac

Strijelac je vladar duhovnog u Zodijaku. Bio bi idealan student Bogoslovskog fakulteta, dobar filozof ili sveštenik. Ako se bave pravom dobre su sudije, a od umetnosti im leži slikarstvo. Neposredni su pa bi tako bili dobri u bilo kojoj profesiji koja zahtjeva ugovaranje poslova, pa čak i u kol centru. Katastrofa su neuredni, tako da batalite arhitekturu inače ćete dobiti kuću kojoj fali krov.

Jarac

Snažan i izdržljiv Jarac je nepobjedivfizički radnik, bokser, zanatlija. Oni su odlični policajci, a mogu slobodno da studiraju. Bezbijednost jer djeluju hladno i proračunato. Sjajni su kao detektivi ili zaštitnici. Gdje god je potrebna hladna glava, oni su na vrhu lestvice uspjeha. Zaboravite na Jarca u profesijama koje traže euforiju kao što su marketing ili nešto slično. Ako rade na televiziji bolje će uspjeti iza kamere.

Vodolija

Vodolije su temeljni nekonformisti. Odlične su u primijenjenim umjetnostima, arhitekturi, fotografiji. Sjajno sagledavaju tuđe karaktere, tako da su dobri psiholozi, savjetnici i novinari. Imaju dar čak i za okultno, pa tako mogu da mlate pare i kao proročice. Nikako ih ne tjerajte da odu negdje gdje ima mnogo stresa jer im ne prija. Takođe, ne leže im uštogljena zanimanja kao što su pravo i revizija.

Ribe

Umjetnici. Glumci. Scenaristi. Kostimografi. Pisci. Stvaraoci. Ribe su maštovite, darovite i haotične. U stanju su da provale lažove i dobri su komunikatori. Mogu da budu sjajni detektivi, članovi komisija, umiju da budu dobri predavači. Odlične su kada je u pitanju moda, pa su tako sjajni dizajneri ili modni kreatori. Dobre su i kao maseri. Ribe su poročne. Sklone su drogama, pa ne bi baš bilo pametno da rade u apoteci ili kao vozači autobusa jer nikako i nigdje ne mogu da stignu na vrijeme.

Izvor:(24sata.rs)

Leave a Reply

Zithromax for sale