SAZNAJTE KAKO SU ISPREPLETENE DALEKA PROŠLOST I BUDUĆNOST: Datum vašeg rođenja je odredio vaš karmički pravac

Glavni karmički pravac u natalnoj karti očitava se iz položaja Severnog i Južnog Mesečevog čvora, ali i sama pozicija Sunca ukazuje na neke osnovne odrednice, jer njegova svetlost osvetljava čovekov put i nije nimalo slučajno što se nalazi baš tu gdje jeste – u određenom znaku, polju, stepenu ili bar dekadi. U Zodijačkom krugu od 360 stepeni postoji 36 dekada. Pogledajmo kakav je uticaj Sunca prema dekadama, a povezan s karmičkim putem.
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
Rođeni od – do:

1. 21.3. – 30.3.

Odnosi s drugim ljudima, a posebno sa suprotnim polom bili su vam glavna tema u prošlom životu. Neretko ste živeli zbog drugih zaboravljajući sami sebe. Ova sklonost dovodila vas je poziciju čak do nivoa zavisnosti, jer ste važne odluke takođe prepuštali drugoj strani. Okruženje u kojem ste živeli bilo je uglađeno i uredno, a u njemu su se negovale gospodske osobine. Zbog svega toga sada, u ovom životu, treba da naučite lekcije samostalnosti i odlučnosti, pa čak i onda kad bi bilo najlakše osloniti se na druge. Ono što možete učiniti ili pokrenuti sami, učinite sami. Takođe je važno da negujete samodisciplinu.

2. 31.3. – 10.4.

Vi ste osoba koja zna s ljudima i koja uvažava druge. U prošlom životu verovatno ste se bavili diplomatijom ili ste bili u poziciji da mirite posvađene strane. Zato razumete različita mišljenja i negujete toleranciju. Oko vas je bilo dosta dodvoravanja, pa ste povremeno skloni da popustite ulizicama jer je to iskušenje koje nosite od pre. Ali suprotno tome, sada bi trebalo odoleti takvim izazovima i nadvladati ih samostalnim načinom razmišljanja, čvršćim stavovima i nepokolebljivom voljom da isterate stvari do kraja. Razvijajte nešto svoje, nešto lično i sve što doprinosi vašoj ličnosti. Bavite se više sobom, a manje drugima.

3. 11.4. – 20.4.

U prošlom životu završili ste ili uspešno priveli kraju jednu lepu ljubavnu priču i to vas je na neki način obeležilo. Verovatno ste živeli sa svojm najdražom osobom potpun i srećan život udvoje i ostvarili sve njegove dobrobiti. Zbog toga ste i sada osoba koja je širokogrudna i poštuje druge. Bili ste dobar partner (partnerka) i ugledan građanin. Sada treba da se malo više posvetite sebi i da se izborite za svoje ideje, želje i načela. Vreme je da u ovom životu uzmete stvari u svoje ruke i malo se više pokrenete u pravcu samostalnosti. Aktivan i sportski stil života nešto je što će uzdrmati monotoniju koju ponekad osećate, a vas podstaknuti na malo agresivnije poteze u životu.

4. 21.4. – 30.4.

Vaš prošli život bio je prilično ratnički. Ili ste zaista bili u žestokoj borbi i poznajete sve tajne strateških veština, ili ste se zatekli u situaciji kad ste jednostavno sve morali srušiti kako bi počeli ispočetka. Ova vrsta potpune transformacije ponekad vas i sada dovodi u iskušenja da rušite stvari i onda kad bi to trebalo, ali i onda kad se to ne treba. Zato je za vas od najvećeg značaja da naučite kako živeti smireno bez potrebe da stalno nešto razarate. Vaš ideal ovog puta treba da bude priča o kućici u cveću i mirnom životu i suživotu s drugima. To je slika i put kojim treba ići, a što se ratovanja tiče, zaboravite ga. Negujte toleranciju i diplomatiju, ako treba i ziheraštvo.

5. 1.5. – 10.5.

Za vas je u ovom životu najveća zagonetka kako uspostaviti ispravan sistem vrednosti, bilo da se radi o onim materijalnim, bilo o nematerijalnim. I to najviše zato jer ste u prošlom životu rasturali sve što vam je došlo pod ruku. Možda ste se trudili to izbeći, ali onda su vam se događaji tako posložili da ste za čas ostali bez svega ili ste morali odbaciti ono što ste imali. Okruženje u kom ste živeli bilo je nemirno, moguće je da se radilo i o ratu i stradanju, a vi ste bili onaj koji je u svemu tome bio i te kako aktivan. Sada treba da shvatite svoje prioritete i dosledno ih sledite na što mirniji i stabilniji način. Putem konvencionalnih metoda.

6. 11.5. – 20.5.

Vi ste u prošlom životu do kraja razvili umeće destrukcije. Verovatno ste bili general ili vojskovođa koji je razorio određena područja i u tome je bio i više nego dosledan. Sada vam vaša stara slava dolazi na naplatu kroz ovaj život i to tako da se morate svojski potruditi da održite postojeće stanje stvari, da se brinete za svoja dobra i da sačuvate vrednosti koje posedujete. U to ćete ulagati jako mnogo truda, ali ćete s vremenom sve više shvatati da nije suština u tome, nego da je stvar u pristupu. Za vas je od najvećeg značaja da zauzmete konstruktivan stav i da doprinosite nečemu što se gradi, proizvodi ili neguje, a najbolje da se fokusirate na konkretne i opipljive rezultate.

7. 21.5. – 31.5.

Lakoća uzvišenih razmišljanja, dubina njihovih razmatranja, kao i mogućnost da slobodno putujete preko svih mora i granica, sve je to bilo prisutno u vašem prošlom životu. Bili ste jedna vrsta filozofskog putnika, istraživača, slobodnjaka koji je živeo po svom, ali je i puštao druge da isto tako žive. Sada ste pomalo zbunjeni jer se ponekad osećate kao da ste pali s Marsa na zemlju i svakog dana morate se prilagođavati mreži ljudi kroz koju ste prisiljeni da se krećete. Komunikacija je lekcija koju učite, a sposobnost snalaženja u svakodnevnim situacijama takođe. Mnogo toga izgleda vam banalno, ali se u ovom životu treba da se spustite na zemlju i probudite se, da se više okrenete prema ljudima iz svog okruženja i povežete se s njima.

8. 1.6. – 10.6.

Spoznali ste duboke istine i sada treba da ih unesete u prilike svakodnevnog života. Dobrodošli kući nakon mnogih lutanja u prošlom životu. Vi ste kao malo divlje jare koje se sada treba pripitomiti i na neki način civilizovati. Urbana sredina je nešto što za vas predstavlja najveći izazov jer ste prošli život najverovatnije proveli negde u prirodi. Lako se snalazite u svim poslovima povezanim s prirodom, ali treba da se što više kultivišete. Površni razgovori vama su zagonetka koju tek učite, a isto važi i za društvena pravila ponašanja ili igre, ali kad se radi o dubokim temama, tu ste majstor. Što više kontakata i komunikacija, to bolje za vas, jer tu razvijate sve što vam je u ovom životu potrebno da biste išli dalje.

9. 11.6. – 20.6.

U prošlom životu ste oplovili svet barem deset puta i poznat vam je baš svaki kontinent. Za vas nema tajni koje niste otkrili i zato sada drugima možete dati odgovore na većinu njihovih pitanja. Moguće je da ste bili i mudrac koji je doživeo prosvetljenje. Koja god verzija od te dve bila, sada, u ovom životu, vi treba da jednostavno upućujete druge ljude jer znate više od njih. Odlično bi vam legle sve pegadoške delatnosti jer svoje golemo znanje treba da prenosite drugima. Možete se baviti i istraživanjem ili otkrivanjem nečeg novog kako bi svoje spoznaje stavili u službu drugih i otvorili im još jedna vrata percepcije.

10. 21.6. – 1.7.

Dolazite iz okruženja u kom je trebalo biti i više nego organizovan, oprezan i pametan. Bili ste osoba koja je čvrsto držala konce u svojim rukama, kontrolisala sve i svakog i vodila glavnu reč. Zbog svega toga zato i sada ponekad ulovite sebe kako sve morate imati na dlanu ili pod kontrolom, ali vas to ne uveseljava, nego vodi u krute obrasce. Vaš razvoj u ovom životu leži u napuštanju obrasca vladanja po svaku cenu, u prepuštanju kolotečini života, dopuštanju sebi da pomalo i lutate otkrivajući lepotu porodičnog i intimističkog života bez opterećenja ličnim autoritetom i ambicijom. Naučite da uživate i prestanite da kontrolišete.

11. 2.7. – 11.7.

Verovatno ste bili osoba na visokom položaju koji je od vas zahtevao veliku odgovornost. Karijera vam je bila uspešna i stabilna, ali ste zbog nje zanemarivali porodicu i uživanje u životu. Sad ćete dobiti priliku da sve to razvijete i nadoknadite, ali još uvek na svojim leđima osećate teret ozbiljnosti i odgovornosti. Teško se opuštate i treba vam dosta da se otvorite i prepustite drugima. Za vas je važno da naučite da olabavite i izgradite poverenje u one male radosti koje život znače. Ne mora se uvek imati jasno zacrtan plan jer presnažno vezivanje za njega oduzima životu spontanost. Budite kod kuće kad god možete.

12. 12.7. – 21.7.

Iza sebe imate zavidna postignuća iz prošlog života, a koja su možda uticala na veći broj ljudi. Bili ste vrlo ugledna osoba čiji je život primer uspešne karijere. Sad ste zadržali staru naviku da i dalje morate raditi nešto značajno, pa vam suočavanje s naizgled običnim stvarima izgleda kao gorko gubljenje vremena. Ali naprotiv, baš te dnevne, porodične stvari, povezanost sa svojim najmilijim, baš to je put kojim treba ići. Karijeru ste završili pre i više nego dobro, a sad je vreme da razvijate druge sfere života. Pre svega to su one povezane sa udomljavanjem, svijanjem gnezda, osnivanjem porodice i brigom za nju.

13. 22.7. – 1.8.

Prošli život proveli ste živeći na svoj način i zanemarujući konvencije društva. Bili ste i više nego slobodni i nezavisni, ali u duši dobri i s osećajem za ljude. Drag vam je bio i skitnica i karakteran bogataš pa niste pravili razliku između njih. Sada u ovom životu treba da usvojite neka pravila igre, držati se principa i dosledno sprovoditi određene obrasce. Nedostaje vam vaša sloboda jer vas život dovodi u situacije koje od vas traže poštovanje reda, a ne prepuštanje nekonvencionalnostima. Takođe treba da se više fokusirate na sebe i da izgradite svoj stil, a da se manje povodite za uticajima grupe.

14. 2.8. – 11.8.

Originalnost i inventivnost bili su ideje vodilje vašeg prošlog života. Moguće je da ste bili istraživač ili izumitelj koji je iznedrio neko dobro za ljude. Ne poznajete i ne priznajete granice i strano vam je svako statusno ili hijerarhijsko grupisanje. Društvene norme vas zbunjuju, a baš je to nešto što treba da priznate i usvojite u ovom životu. Iako imate blagi otpor prema tome, život će vas dovoditi u prilike da istaknete sebe i svoje zasluge i to po kriterijumima pre spomenutih društvenih principa i pravila igre. Izdizanje sebe iznad zasluga mase postaće vam zahtevna lekcija koju ćete usvajati polako, ali sigurno.

15. 12.8. – 22.8.

Definitivno znate šta je to ljudskost i uvek ste bili spremni pomoći drugima bez obzira na njihove međusobne razlike. Veliki ste humanista izgrađenih načela. Sada dolazi vreme kad treba odvojiti nešto svojih dobrih namera i za sebe i dopustiti da vas pohvale za vaša dela. U ovom životu treba da naučite kako da se zauzmete za sebe i za svoju poziciju u društvu, kao što ste se nekad tako predano zauzimali za druge. Pozornice, društvena okupljanja, pa i ona u svrhu humanitarnih delatnosti, zabave i slično, sve su to mesta na kojim možete zablistati. Koliko ste pre bili diskretni, toliko sada trebate obratno – nakitite se i izađite pred publiku. Ona vas čeka.

16. 23.8. – 1.9.

Bilo bi prejednostavno reći da ste prošli život proveli u stilu oblomovštine. Vi ćete već naći neki izgovor za to jer je vaša sposobnost obmanjivanja sebe, pa tako i drugih oko sebe, velika. Lenčarenja, lutanja, maštanja, opijena uživanja, haos, sve ste to iskusili preko svake mere. Sada je vreme da u svoj život uvedete reda i to do u najsitnije detalje. Zdrave životne navike, uredan ritam života, mogućnost bavljenja medicinom ili sličnim, sve bi to moglo doprineti da se rešite svojih starih navika i krenete putem razvoja svoje ličnosti. A on je u kristalizaciji vaših ideja i preciznom i urednom življenju i delovanju. Poput sata.

17. 2.9. – 11.9.

Možda ste bili umetnik ili boem, a možda i zavisnik od iluzija i zabluda. Ali sada se takva priča završila i na vama je da konačno počnete i konkretno da radite. Koliko ste pre živjeli od rente, mašte, nasleđa ili jednostavno nerada, sada to odmah treba da okrenete, zasučete rukave i jednostavno se latite posla. Svaka delatnost, pa i ona naizgled beznačajna, za vas je dobrodošla. Ako slučajno još nemate posao, prihvatite se hobija s konkretnim i opipljivim rezultatima. Koliko god oni sitni bili, biće dobri za početak.Ukoliko radite, znajte da vam je put otvoren i da se baš kroz rad i razvijate. Jer ste u prošlom životu zanemarili svoje radne sposobnosti.

18. 12.9. – 22.9.

U prošlom životu bili ste na najudaljenijim mestima gde čovek svojom dušom može stići – moguće je da ste otkrili najdublje tajne, ali one ne svima dostupne i na neki način skrivene. Sad je vreme da sve to iznedrite na spolja kroz neko zanimljivo i konkretno delo, odnosno kroz rad. Ali ne bilo koji, nego onaj koji zadovoljava vaše prefinjene kriterijume. Neki od vas bili su jako daleko, na drugom kontinentu i sada se vraćaju otuda sa spoznajama koje su dostupne samo nekima. Zato ih drugima treba učiniti dostupnim na vrlo pažljiv način. Bavite se preciznim i finim delatnostima i već ćete doći na svoje.

19. 23.9. – 2.10.

Prošli život proveli ste u vrlo dinamičnom okruženju gde ste funkcionisali kao glavni inicijator događaja, ratnik, borac ili avanturista. Zbog svega toga i sada povremeno imate potrebu da zaigrate na kartu sporta ili samostalnih aktivnosti, ali vas to samo vuče u inerciju već ustaljenih i već viđenih motiva. Vi se znate izboriti za svoje ja, ali sada je vreme da se malo kultivišete i naučite da živite s drugima. Za vas je od posebnog značaja suživot s nekom osobom, prepoznavanje srodne duše, kao i razvijanje umeća diplomatije kako bi sebe navikli i osposobili za nesamački život. Uvažavanje mišljenja drugih i razvijanje osećanja za meru za vas je takođe važna lekcija.

20. 3.10. – 12.10.

Verovatno ste prošli život proveli u samoći svoje ličnosti kroz koju ste percipirali svet kao onaj koji služi vama bez potrebe da nešto više delite s drugima. Sada vam život servira situacije u kojim ćete trebati da naučite kako pomiriti dva različita mišljenja, stila ili stava, te kako ostvariti kompromise. Ključna reč za vas je ravnoteža između vlastitog ja i odnosa s drugom stranom s tim da treba što više da radite na uvažavanju drugih. Sebe ste spoznali i otkrili i previše, a sada je vreme da se uklopite u suživot s drugima. Ovo je karma međuljudskih odnosa koji se neretko ostvaruju baš kroz neku važnu vezu.

21. 13.10. – 22.10.

Svoje sposobnosti razvili ste do neslućenih granica i svoju ličnost razvili i zaokružili na najcelovitiji mogući način. Bili ste individualac koji živi po svome. Sve je to bilo potrebno da bi se završio dobar deo vašeg ličnog razvoja. Ali sad, u ovom životu, dolazi vrijeme kad svoju prebogatu ličnost treba uklopiti u zajednički život s drugima. Tu ponekad imate poteškoće jer vam je ideja braka pomalo strana i rado biste zadržali staru naviku samačkog života. Ali takav stil ne bi vam doneo sreću i vaša duša zapravo žudi za svojom drugom polovinom koju ćete predano i uporno tražiti. A kad je nađete trebaće vam još truda da ostvarite ideal kojem težite – zajednički život udvoje u kom se ravnopravno poštuju obe strane.

22. 23.10. – 1.11.

Pasivan stav i stalno gomilanje stvari, dobara i nekretnina dovelo vas je u poziciju da stagnirate. Previše ste brinuli o onom što imate i previše ste se tome posvećivali, a niste uviđali da postoji potreba za korenitom transformacijom i da stvari nikad nisu krute i večne. Sve se menja, a to da treba da naučite da prihvatite promene nešto je što ćete učiti kroz ovaj sadašnji život. Zato će vas isti neretko dovoditi u situacije kad ćete morati menjati stvari ili ih čak i rušiti, a sve da biste opet počeli ispočetka. Moguće je da se zateknete u izazovnom, nemirnom ili čak i ratničkom okruženju gdje zaista treba brzo i pametno delovati i prihvatati to da prvo gubite, kako biste iznova gradili ispočetka.

23. 2.11. – 12.11.

Bili ste vrlo ugledan građanin, dobro uhranjen i konvencionalan do te mere da je izbegavao svaki svež vjetar koji bi mu dolazio u život. Stabilnost koja vam je bila najdraža niste želeli da zamenite ni sa čim novim i zato ste pomalo otupeli. Sada vam život donosi izazove novih stvari i promena kroz koje ćete morati prolazili iako biste ih najradije izbegli. Nema više mogućnosti pasivnog prepuštanja i čuvanja pozicije status quo, nego treba hrabro kročiti napred, ogoliti stvari i aktivno učestvovati u stvaranju nečeg novog ili barem bitno drukčijeg od onog što isprva imate ili jeste. Ovo je život koji donese mnoge transformacije pa nije isključeno da vas neki prijatelji iz mladosti neće kasnije moći prepoznati.

24. 13.11. – 22.11.

Izgradili ste i priuštili sebi sve što čovek može poželeti i sad se pitate zašto i čemu sve to. Verovatno ste bili bogati ili barem dobrostojeći, ali vas je vaše bogatstvo s vremenom pomalo i davilo jer niste nalazili ispunjenje u njemu. Sada, u ovom životu, vi ste u potrazi za novim vrednostima, tražite nešto uzvišeno, duhovno, a potreba da se menjate ili da menjate okoštale obrasce, velika je. Ponekad su vaši postupci gotovo razarajući, ali sa svrhom da razbijete stare strukture, kako bi počeli graditi nove. Razumete oluje i nevere i prihvatate ih kao dobrodošao vetar u leđa koji će vas pokrenuti na dublje i aktivnije učestvovanje u tkanju života.

25. 23.11. – 2.12.

Prošli život proveli ste u mnogobrojnim kontaktima i razvili umeće komunikacije na površnom nivou. Vama zaista nikad nije problem započeti razgovor, ali se on neretko svodi na banalne teme. Znate uvući ljude u svaku vrstu teme. Sada dolazi vreme kad treba ovu svoju hvalevrednu sposobnost staviti pod kontrolu i usmeriti na uzvišeniji novo. Više vam se neće dopuštati da pričate svugde i svašta, nego ćete reči i situacije trebati da birate, a pre svega pomnije razmisliti pre nego li išta kažete ili učinite. Lekcija ćutanja za vas je jedna od najdragocenijih u životu. Bavljenje filozofijom i dubljim razmatranjima takođe.

26. 3.12. – 12.12.

Verovatno ste život proveli u malograđanskoj sredini posvećeni virenju preko komšijskog plota sa svim onim malim nesavršenostima koje donosi mala sredina. Iskušenja tračeraja, ogovaranja i licemerja nešto su čega se trebate čuvati i kao meta, ali i kao aktivni pokretač istog. Te vaše stare navike trebate sada nadvladati širim pogledom na svet, prevazilaženjem granica, kao i odupiranjem predrasudama. Vaš mali svet koji ste doneli iz prošlog života sada se treba proširiti, a jedan od najboljih načina za širenje horizonata jeste obrazovanje (što više, to bolje po vas), kao i putovanja. U svemu tome potrebno je da budete strpljivi i tolerantni prema svakome na koga naiđete. Snobizam je ponor koji vas vuče unatrag.

27. 13.12. – 21.12.

Ispričali ste najlepše priče i povezali mnoge osobe zahvaljujući svom otvorenom duhu i sposobnosti da komunicirate. Verovatno ste bili glasnik koji je mnogim ljudima donosio razne vesti. Zbog toga i sada savršeno shvatate srž komunikacije i s lakoćom uspostavljate kontakte. Ali put vas vodi na više nivoe i pred vama je široko prostranstvo novih ideja i prostora koje tek treba otkriti i osvojiti. Svako istraživanje i putovanje za vas je melem koji doprinosi razvoju vaše ličnosti. Prelaženje svih granica za vas je imperativ koji biste možda katkada i izbegli, ali ste svesni da tim putem treba ići. Mnoge će posao odvesti u drugi kraj. Osećaj slobode ispočetka vas plaši, ali s vremenom više bez nje ne možete.

28. 22.12. – 30.12.

Umetnički stil života i povremena lutanja koja su vam bila potrebna kao izvor za vaša nadahnuća stvorili su od vas osobu koja se neretko prepušta trenutku i reaguje spontano bez nekih priprema ili organizacije. Vi ste zaista živeli opušteno i pomalo boemski. Zato ste i sada vrlo zanimljiva osoba jer ste bili u prilici da istražujete i doživite i ono što mnogi nikada nisu mogli. Ali sada je došlo vreme kad sva ta svoja bogata iskustva i opijenost životom treba da svrsishodno i organizovano uklopite u svoj život. Organizacija, odgovornost i kontrola stvari i situacija oko sebe potrebne su vrline koje svakako treba da razvijate u ovom životu.

29. 31.12. – 9.1.

Mirno porodično okruženje i patriotizam bili su izvor vaših motiva i svrha vašeg prošlog života. Možda ste bili čak i obična domaćica ali verovatno vrlo srećna i predana svemu što je bilo povezano s porodičnom atmosferom. Zbog toga i sada imate potrebu pre svega da obezbedite svojim najmilijima sve što im treba, pa ste spremni da radite po ceo dan. Ali ovog puta treba više da radite za sebe i da razvijate viši stil organizacije i uticaja na ljude s kojim radite. Od vas se očekuje da bez griže savesti razvijate karijeru u kojoj će se zahtevati osobine kao što su ozbiljnost, profesionalnost i odgovornost.

30. 10.1. – 19.1.

Shvatili ste suštinu intimnosti i smisao porodičnog zadovoljstva do same srži. Verovatno ste u prošlom životu ostvarili vrlo ispunjavajući porodični život u kom je bilo i više generacija. Sad je vreme da krenete malo dalje i ostvarite neke ciljeve koji sežu dalje od porodičnog dvorišta. Svakako se trebate profesionalno obrazovati i usavršavati koliko god je moguće. Svaku priliku za razvoj karijere treba iskoristiti maksimalno i popeti se na stepenicu više. Imate sve kvalitete da se razvijete u odličnog vođu, upravnika ili da dođete na takvu poziciju s koje ćete kontrolisati stvari i ljude oko sebe.

31. 20.1. – 29.1.

U prošlom životu verovatno ste bili osoba koja je vodila glavnu reč i dosta kruto se držala svojih pricipa. Možda ste čak bili i vladar, ali pomalo dosadan i konvencionalan. U duši ste žudili za nečim novim i kreativnim i zapravo ste želeli da razbijete okoštale obrasce, ali niste smogli snage da odstupite od obrazaca koji su vam unapred bili zadani. Zbog svega toga sada, u ovom životu, treba da maksimalno razvijate kreativnost i ljudskost, brigu za svakog čoveka, pa i onog naizgled beznačajnog. Humanizam i nadvladavanje ega za vas su najvažnije lekcije kojim se predano trebate posvetiti.

32. 30.1. – 8.2.

Gotovo je sigurno da ste u prošlom žviotu bili osoba u centru pažnje mnogih. Bili ste na istaknutoj poziciji i oko vas se sve vrtelo. Sada možda očekujete nešto slično, ali vaša taština ne nalazi takvo zadovoljstvo, nego naprotiv – život će vas stalno dovoditi u situacije kad ćete se trebati podrediti drugima ili raditi za opšte dobro. Također ćete imati priliku da menjate stvari čak do revolucionarnih nivoa, iako ćete ponekad u početku prema tome pružati i otpor. Ali moraćete razarati stare obrasce i stalno osmišljavati nešto novo i originalno, a u svemu tome prihvatiti da vi više niste centar sveta.

33. 9.2. – 18.2.

Bili ste zaokružili dugotrajnu vladavinu i ostvarili sve ciljeve koje jedan vladar može postići. Zatekli ste sami sebe u dubljem razmišljanju o smislu svega toga i zapitali se kuda dalje. Sad vam život pruža priliku da krenete u nova istraživanja novih neotkrivenih ciljeva. Viši smisao, više spoznaje koje doprinose čovečanstvu teme su koje će vas svakako intrigirati. Nešto nedokučivo, nesvakidašnje, originalno i van konvencionalnih obrazaca. Na vama je da poradite na svojoj kreativnosti i istraživanjima koja ovaj svet vode napred. Sve što je stagnirajuće i kruto vama će biti dosadno, a sve novo i neistraženo za vas je pravi put.

34. 19.2. – 28. (29.)2.

U prošlom životu bili ste pravi štreber koji je u svakom trenutku znao gde mu šta stoji, kakav će mu biti dan i ne daj Bože da išta naruši unapred utvrđen raspored sitnica i dnevni plan rada. Ova vrsta ziheraštva oduzimala je vašem stilu života svaku spontanost, a vas učinila pomalo dosadnom osobom. Sada ćete dobiti priliku da razvijete sve ono što niste pre. Život će vas dovoditi u situacije koje će automatski rastopiti svaku vrstu dnevnog sitničavog plana i od vas zahtevati daleko kreativniji i intuitivniji pristup. Možda ćete se uplašiti haosa, ali kad dokučite viši smisao stvari, počećete da se organizujete kroz nadvladavanje granica i saosećajnost i toleranciju prema svemu i svakome.

35. 1.3. – 10.3.

Prošli život proveli ste u kao pravi radoholičar ispunjavajući radne norme preko svih granica. Zbog toga ste bili vrlo cenjeni radnik, ali ono što niste razvili, to je bila mašta i kreativnost. Niste sebi dopuštali trenutke odmora, opuštanja, opijenosti i nadahnuća. Zbog svega toga i sada ponekad sebe uhvatite da sebi prebacujete ako se malo više opustite i olabavite. Ali iz takvih situacija vi ćete dobijati priliku da razvijete jedan stil koji je daleko kreativniji, a da vaše radne sposobnosti ne izgube ništa. Jer ste ih i previše razvili pre. Dopustite sebi da uvidite dublji smisao, uočite lepo i kreativno u životu i prihvatite da ne mora baš uvek sve biti poređano kao na traci. Prepoznajte umetnost življenja.

36. 11.3. – 20.3.

U prošlom životu ste završili neko vredno delo i ostvarili zavidne radne rezultate. Vaše radne navike bile su primer mnogima. Zbog svega toga i sada ponekad osećate potrebu da radite po svaku cenu, ali sklonost perfekcionizmu sada vam više ne donosi očekivano zadovoljstvo. To je zato jer treba da idete dalje i prevaziđete male granice svojih organizovanih pretinaca. Vera je nešto što tek treba da otkrijete, ne nužno kao religijski obrazac, nego kao pristup životu. Radi se o izgrađivanju poverenja i veri u ljude, događaje i u nešto neopipljivo, a što se ne može proveriti testiranjem sumnji koje vam dolaze od starih navika. Prepustite se svojoj intuiciji i verujete da će stvari biti bolje. Takođe razvijajte kreativnost.

Izvor: ehoroskop

Zithromax for sale