Horoskop ljubavne klackalice i rizične strasti: šta nam donosi Mars u znaku Raka (do 20. jula 2017. godine)

U ovom periodu staćete na ljubavnu raskrsnicu, ali samo vaše srce donosi pravu odluku – evo kakvu sudbinu kroji Mars u Raku….
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
Mars, planeta akcije, posle dve godine, krajem nedelje ulazi u četvrti zodijački znak u kojem je njegov uticaj oslabljen i u kojem će boraviti do 20. jula. Zbog sekstila sa Uranom i Venerom, na ljubavnom planu mogući su iznenadni raskidi i obnove veza, a na finansijskom neočekivani usponi i padovi.
Opozicija sa retrogradnim Plutonom, posle 22. juna, opominje da obratite više pažnje na konkurenciju i da izbegavate podizanje kredita. Nemojte da se nervirate, ukoliko građevinski radovi kasne ili ne možete da postignete dogovor sa onima s kojima ste ugovorili radove, majstorima, zidarima, stolarima, jer samo vas strpljenje može dovesti do željenog cilja.

Trigon sa Neptunom iz Riba, posle 15. juna, donosi inspiraciju umetnicima i uspeh sportistima. Takođe, u drugoj polovini meseca, Mars počinje da obrazuje kvadrat sa Jupiterom u Vagi, što uvećava prihode ali istovremeno budi i želju za trošenjem novca. Krajem nedelje, aspekti Sunca sa Neptunom i Jupiterom u konjunkciji sa Mesecom, umetnicima i lekarima donose ponudu za rad na nekom međunarodnom projektu ili zajednički posao sa strancima.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Aspekti između vašeg vladaoca Marsa i Urana i Venere u vašem znaku, unose uzbuđenja u vaš ljubavni život. Opozicija sa vašim drugim vladaocem, Plutonom u retrogradnom hodu, opominje da odložite kupoprodaju stambenog i poslovnog prostora.

BIK (21. 4 – 21.5)

Pozicija vašeg vladaoca Venere i Marsa, koji upravlja astrološkim poljima ljubavi i posla, najavljuje neočekivan susret preko posla sa vrlo interesantnom osobom. Ukoliko planirate pokretanje privatnog biznisa, sačekajte još mesec dana.

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Planeta koji upravlja vašim znakom, Merkur, simbol biznisa, u trigonu sa Jupiterom u Vagi donosi uvećanje prihoda, ali kvadrat između Neptuna i Sunca u vašem znaku upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Partnerovo ponašanje budi vašu sumnju.

RAK (21. 6 – 22. 7)

Mars u vašem znaku čine vas osetljivim na emotivnom planu, a trigon s Neptunom, posle 15. juna, nagoveštava mogućnost zaljubljivanja. Iako vam kvadrat sa Jupiterom donosi novac, istovremeno upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

LAV (23. 7 – 23. 8)

Mars u astrološkoj kući tajni, nagoveštava mogućnost ulaska u paralelnu ili tajnu vezu s nekim ko nosi uniformu na radu. Ako ste privatnik, u ovom periodu nemojte da insistirate na zaključivanju ugovora o kupoprodaji poslovnog prostora.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Planeta akcije, Mars, u harmoničnom aspektu sa Neptunom, simbolom ljubavnog zanosa, posle 15. juna, nagovešatava neočekivan susret s osobom koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Novac pristiže, samo pazite kako ga trošite!

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Mars, simbol akcije, pod uticajem Neptuna, planete mašte, donosi vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Vaš vladalac, Mars, planeta strasti, u harmoničnim aspektima sa Neptunom, simbolom inspiracije polju kreativnosti, nagoveštava mogućnost odlaska na stručno usavršavanje u inostranstvu, ukoliko se bavite sportom, umetnošću ili naukom.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Planeta strasti, Mars, u astrološkoj kući strasti, upozorava da pokušate da budete oprezniji ukoliko ste nedavno ušli u vezu isključivo vođeni nagonima. Krajem nedelje, obratite pažnju kako rukujete novcem i izbegavajte podizanje kredita.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Simbol seksualnosti u astrološkom polju partnerskih odnosa pod uticajem Neptuna, planete romantike i zaljubljivanja, najavljuje uzbudljiv period na ljubavnom planu. Obratite više pažnje na konkurenciju, ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

VODOLIJA (20. 1 – 19. 2)

Harmoničan aspekt između Marsa i vašeg vladaoca Urana koji istovremeno obrazuje konjukciju sa Venerom, donosi mogućnost neočekivanog razdvajanja od partnera ili isto takve obnove veze. Ako ste vozač, budite oprezniji za volanom.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Planeta strasti, Mars, u petom astrološkom polju u harmoničnim aspektima sa vladaocima vašeg znaka, Neptunom i Jupiterom, planetama nadahnuća i prosperiteta, najavljuje priliv novca, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, naukom ili sportom.

Izazovan aspekt, inkonjunkcija, između Marsa u Raku i retrogradnog Saturna u Strelcu, upozorava da bi trebalo da obratite više pažnje na način ishrane i ispravnost namirnica, kao i da bi bilo najbolje da izbegavate konzervisanu, uvoznu hranu sumnjivog porekla.

Izvor: Novosti

Zithromax for sale