Ritual sa 9 sveća za sreću u narednih 10 godina: kako pun Mesec ispunjava vaše želje u eri Vodolije

Pun Mesec u Vodoliji otvara ulazak u novu dimenziju: ritual sa svećama koji nas uvodi u desetogodišnji ciklus nove svesti

Mesec tradicionalno predstavlja ženski aspekt koji je u vezi s plodnošću, oplodnjom, rastom i razvojem.

Kako pun Mesec uvek obasja i delove skrivenoga, nesvesnoga, tako je tokom punog Meseca lakše izraziti potisnute emocije s nivoa nesvesnog. Možemo reći da je način izražavanja tradicionalno podeljen na tipično muški i tipično ženski. Takvo energetsko stanje povezano je s dubokim uvidima, ili pak s intenzivnim osjećajima, tenzijama. Naučiti prepoznavati i ponašati se u skladu s Mjesečevim fazama tradicionalno se smatra temeljem mudrosti, zbog mogućnosti sagledavanja, gradnje i doživljavanja iskustva kojeg nazivamo život na planetu Zemlja.

Pun Mesec, takođe, predstavlja prijemnik frekvencija sa Zemlje, i u punom krugu je odašilje svemiru. Narodni običaj da se punom Mesecu pokazuje novčanica u levoj, visoko uzdignutoj ruci proizlazi iz iskonskog verovanja da pun Mesec oplođuje naše želje.

Magijsko uputstvo vezuje se za shvatanje da će Mesec doslovno odaslati vašu poruku. To znači da će on upravo ono vaše najistinskije, najiskonskije stanje prepoznati i odaslati kao vašu želju. Pokažite punom Mesecu ono što želite. Ako postoji strah u srcu, slabost u telu ili neodlučnost u umu, sada je trenutak da učinite ono najbolje – a to je da podržite komunikacijske odnose unutar sebe. Odlučite da počnete da sarađujete sa samim sobom.

Temeljna karakteristika ere Novog doba je promena unutar komunikacijskih odnosa. Pun Mesec u Vodoliji, na dan 18. avgusta 2016. godine, potpomaže ulazak u dimenziju svesnosti koju vezujemo uz eru Vodolije.

Nadalje, smatra se da je zvezdani portal za ulazak u novu dimenziju svesnosti otvoren tri dana pre i tri dana posle dana punog Meseca. Osveštavanje komunikacijskih odnosa između diferenciranih aspekata unutar naše ličnosti tradicionalno se odnosi na osveštavanje arhetipa unutrašnje žene, arhetipa unutrašnjeg muškarca i arhetipa unutrašnjeg deteta. Nakon što smo prošli doba matrijarhata i patrijarhata, ulazimo u doba deteta. U svim ovim strahotama modernog doba, možda je vreme da pogledamo oko sebe dečjim očima. Iskreno, spontano, kreativno, i s puno ljubavi, i uvek „ka meni” – govori Boginja neba.

S ovim punim Mesecom ulazimo u desetogodišnji ciklus u kojem će nam novo razumevanje načina na koji doživljavamo odnose (spram sebe, drugih i spram celokupnog univerzuma) biti preko potrebno, kako bismo u novoj paradigmi postigli one ciljeve zbog kojih smo i došli na planetu.

Ritual: Licem se okrenite prema Istoku, smeru novog početka, i neka je Rafael s vama. Ispred sebe, u obliku istostraničnog trougla, složite devet svećica, tako da na svaki vrh trougla stavite po tri. Obred se zasniva na poštovanju tri osnovna aspekta ličnosti, a to su: unutrašnje dete, unutrašnja žena i unutrašnji muškarac. Budite svesni svog tela od stopala do temena. Ako je moguće, budite bosi, i u laganoj odeći od prirodnih materijala. Sebe i mesto na kojem vršite obred proglasite svetim.

Paleći prvu svećicu na vrhu trougla, izgovorite: „Svesno podržavam i ljubim dete u sebi. Verna sam detetu u sebi.” Paleći drugu svećicu na donjem desnom vrhu trokuta, izgovorite: „Svesno podržavam i ljubim ženu u sebi. Verna sam ženi u sebi.” Paleći treću svećicu na donjem levom vrhu trougla, izgovorite: „Svesno podržavam i ljubim muškarca u sebi. Verna sam muškarcu u sebi.”

Taj postupak ponovite još dva puta, tako da upalite svih devet svećica. Meditacija uz svetlost koju ste upalili neka je samo vaša.

Izvor:stil

Zithromax for sale